Racusoare, la apel! (53)
Raspunsuri - Pagina 6
MirelaV spune:
chiar ca slaba miscarea pe aici. eu va las un ceai cu multa lamaie si o cafea bunuta...
amalia.. de luni mi-era bine cu raceala... de ieri iar ma simt nasol. eram asa obosita.. m-am culcat la 21.45 si m-am trezit la 8.15. am mancat, am baut cafeaua... m-am vopsit.. epilat, facut baie, manechiura, pus masca...
joi am fost la coafor,... dar nu ma vopsisem asa k.. mi-s frumusica
careva pe aici pt o ?
Amalia spune:
Pupici fetelor!
Pai bine Mire, mai lasa virusii aia si la altii! Nu te cred cu coaforul....baga si o poza!
Eu pe acasa...cu vremea asta...unde sa plec..
David e la o petrecere a unui prieten...asa ca Luca isi face de cap si cu mami si cu tati...
Va pup, sa aveti o seara buna!
p.s.: Cris cum te mai simti?
poze aniversare 1 an
MirelaV spune:
amalia... in sfarsit.. nu mai vb singura
amalia.. chiar nu am facut poze... dar daca ma misc azi pe undeva.. fac si va arat. oricum.. sa n-ai dubii! sunt si frumoasa.. si modesta!
va invit la o cafea .. eu azi noapte am bantuit si m-am trezit pe la 9.45 azi. deci nu-s asa tare bolnava
cris???????????
Amalia spune:
Neata fetelor!
Mire pup fata frumoasa! Deci zici 9:45...si eu care m-am sculat de la 7...ma rog, eu as fi dormit..dar Luca nu era de acceasi parere. Asa ca buuuuna rau cafeaua aia!
Andru pe unde esti? Ce mai faci bun?
poze aniversare 1 an
canne-marie spune:
Hi fetele.
Mai dar grau mai scriem si noi cate o pagina .
Pe unde sunteti ? Sper ca sunteti bine !
In afara de mine , Mirela si Amalia nu mai intra nimeni pe aici.
O fi astenia de primavara de vina ( sau este inca iarna ).
Hai ca va pe toate de la cap la coada si invers.
AAA era sa uit un mare buchet de pentru toate.
Amalia spune:
'Neata fetelor!
O calda?
Cine a uitat usa la frigider deschisa? Brrrr!
Va astept pe aici...
poze aniversare 1 an
canne-marie spune:
Amalia buna cafeaua ta si la ora asta.
Mau napadit rusii, la servici si simt ca nu mai pot, ma dor toate cele.
Maine mai am si o intalnire importanta, in interes de servici si nu am nici un chef, offffff.
Fetelor ce se intampla cu voi ?
Va-ti plictisit de DC ?
Sau ati intrat, de pe acum in pregatirile de Pasti ?
Hai mobilizarea,ca altfel nu va mai
.
O zi buna tuturor.
Amalia spune:
Pupici fetelor!
Annes imi pare rau ca nu te simti bine! Nici vremea de afara nu te va ajuta, din pacate..
Eu imi caut prin sertar costumul de baie. Am zis ca sfidez ninsoarea si ma duc la plaja...poate o sperii. Daca nu merge, nu-i bai...auziti de mine maine la stiri.
Pana una-alta va las un ceai fierbinte..
poze aniversare 1 an
Amalia spune:
'Neata fetelor!
Haideti la o buna! Astazi e un soare tare frumos afara! Poate reusim sa scapam de iarna pana la urma...
poze aniversare 1 an
MirelaV spune:
neata. dupa cafea am venit. a mea e cam rece
anne, eu nu intru pe aici pt k nu am timp nici sa mor.. sunt super prinsa cu job.. si ajung fff tz acasa. cand ajung.. trag de mine sa fac un dus si sa nu adorm instant
ce planuri aveti pt azi? sa aveti o zi linistita..