Racusoare, la apel! (53)
Raspunsuri - Pagina 12
Amalia spune:
....si dai si cauta...
...dupa ce ca a ajuns subiectul iar pe pagina a treia...nu mai gaseam deloc topicul...ca l-au mutat cu totul.
Acum sa inteleg ca nu mai vine chiar nimeni aici, nu?
Va pup!
poze aniversare 1 an
preda_vicky spune:
! Va salut si va cu drag pe toate.
Noi suntem bine, Dani e bine si el, a terminat scoala, premiant ca de obicei. Din pacate, de la sv nu pot sa intru iar de-acasa cand am timp n-am loc la pc, si invers .
Eu am avut ceva de alergat, a decedat fostul sot, tatal lui Dani, si a trebuit sa depun dosarul pt. pensie de urmas. Birocratie ca in Ro, cred ca nici in Africa nu este .
Mi-e dor de voi toate!!!!
Amalia spune:
Vicky imi pare rau sa aud asta! Condoleante!
Te astept cu drag sa intrii cand mai ai vreme! Felicitari pentru scolarelul premiant!
Si noi suntem in vacanta! David a terminat clasa a doua, cu FB pe linie si este foarte fericit! Saptamana aceasta am avut-o pe bunica cu noi si copiii au fost foarte fericiti, iar eu incantata ca am un adult cu care sa mai vorbesc ziua.
Feteloooor, pe unde sunteti? Va astept la o praji si un suc rece!
MirelaV spune:
macar cat e 'perioada' noastra o sa incerc sa intru mai des..
sa aveti o seara minunata!
MirelaV spune:
buna seara!
eu am intrat sa va las de pe acum asa: suc, bere, alune, salatele de tot felul, tort, inghetata, salata de fructe.
sa va urez o zi minunata si... las de acum cafeaua pt dimineata
asta asa.. de suparare k schimb prefixu'
Missy spune:
LA MULTI ANI RACUSHOARE, ca suntem in zodia noastra.
Sunt c gandul la voi, desi timpul nu-mi permite sa intru mai des.
Condoleanta Vicky
Felicitari copiilor de racushoare cu FB pe linie.
Si a mea fata tot cu FB pe linie a terminat clasa 1-a, mie una mi se pare un pic shocant, fata de cum era pe vremea noastra, ca toti copiii unei clasa sa fie premianti.
Dar, alte vremuri
Va pup inca o data, sa auzim de bine!!!