Racusoare, la apel! (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

mama sta la 10min de mine. eu stau pe la armeneasca. tu unde stai? sa imi fac calculul la drum :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Stau in Militari. Da' ce nu face o femeie pentru ceva dulce, nu?

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

sa ma astepti.. k sigur vin! ar fi mai simplu sa imi cumpar eu o clatita.. dar... acu' sa n-ai si tu musafiri?

Mergi la inceput

neata, cafea?

Mergi la inceput

Buna Mire!
Saru' mana pentru cafea!
Eu sunt prinsa cu cautarile unui apartament. Am primit acceptul pentru Prima Casa si speram sa ne mutam cat mai curand la casuta noastra.
Tu ce mai faci? Ce ai facut in weekendul asta?

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

eee asta e o veste excelenta! sper sa gasesti repede casuta visurilor voastre. la ce banca faci creditul?
eu week end asta..
ieri: am fost plecata putin dimi.. si m-a durut capul de la ora 14 pana la ora 23.30. simteam k ma lasa nervii. greata si alte chestii...
azi m-am trezit la ora 8 si la ora 13.00 m-am asezat putin in pat si din putin... am dormit vreo 4h 30min.
acum m-am ocupat putin de mine.. si cam atat.
de maine.. iar la munca..

Mergi la inceput

Multumim mult! Abia astept si eu sa ne vedem cu actele in mana. Am facut creditul la BCR.

Uf, imi pare rau! La ce spui tu, ieri ai avut migrene. E bine ca ai reusit sa te odihnesti astazi, dar cred ca-ti va fi tare greu sa mai adormi diseara...

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

da.. migrena.. insa asa lunga nu a fost niciodata. m-a durut o data 7 ore. dar ieri.. m-a terminat.
da, aseara am adormit greu.. dar am dormit bine.. poate sin din cauza asta am dormit azi atat...
pai ce sa iti urez? sa va gasiti cat mai repede ce va doriti!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Salutare fetelor! Cele 2 ramase
Imi pare sincer rau ca nu-mi mai ajunge timpul sa intru pe aici, asa-i cand esti pe cont propriu, munca multa, bani .. cand si cand. Plus 2 copii ce ne duc dorul acasa.
N-am intrat sa ma plang, ci sa va salut.

In curand se apropie zodia noastra, cu zile de nastere, poate atunci se mai energizeaza putin topicul.

Ce mai stiti de Criss si bebe? Poze se gasesc pe undeva?
Dar de Vicky, ea era cea mai fidela pe aici

Va pup, sa ne cititm cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Mergi la inceput