Tinere senioare cu greutate>50kg(63)
Raspunsuri - Pagina 15
lyly_mar spune:
Luminito,sunt fete care au facut embolizare dupa mine si au ramasa dupa 4-5 luni.Din cate am inteles succesul embolizarii depinde de tipul de fibrom si de marimea lui.La mine n-a vrut sa scada[bang,]ca eu ce am, nu dau 
O sa-i zic dr ca il alergati......s-ar putea sa se impidice ,ca de, are o varsta!
PS Dc degetul este prea mic,apeleaza la ajutoare![]()
PS scuze,eu mananc litere ca de obicei
,ca am ciorba pe foc..
PS gogosi nu stiu sa fac,dar ma apuc,ca macar odata tb sa fac,nu?
gasca
galliciana spune:
lyly,gogosile cu iaurt sunt f simplu de facut!![]()
merita sa le incerci.
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Amuzati-va si voi:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145895&whichpage=14
guzelnico spune:
Lyly, nu trebuie sa cer ajutoru' de doua ori. Ma serveste imediat, dar prefer sa ma ocup eu.![]()
Da, confirm, super-simpla reteta de gogosi. Ai grija ca la un moment dat sa dai focul mai mic (se incinge cam prea tare uleiul), sa nu -ti iasa gogosi brunete.![]()
FloricicaAlbastrea
, dr mi-a spus sambata ca daca imi iese analiza de progesteron peste 5, atunci imi ingheata ovocitele si-mi pregateste uterul pt luna urmatoare. Dar azi mi-a comunicat ca este ok, de aceea vom face ET in Z3/ Z5, in functie de cum se dezvolta embrionasii. Eventual voi ingheta embrioni, daca se formeaza in nr mai mare de 3. Altfel, vreau ET cu 2/3 embrioni. Sunt la mana lu' Doamne-Doamne de-acum. 
galliciana spune:
sambata va fi sarbatoare cu rosu in calendar,sa stiti!
soricica spune:
ola, fete cucuiete.
acum m-am intors si eu de la dr.
endo 10,iar cel mai mare folicul de 15.maine si poimaine cate 150 gonal ca sa creasca babanii astia odata.
nico, felicitari de recolta.tinem labutele pentru nasica noastra draga
.
monicuta 

o sa fie bine.
fug sa pap ceva si ma intorc.
pup fetele cucuiete
galliciana spune:
gogsile le faci la foc mic,cat de mic, si puteti adauga ulei cand vreti voi,fara a risipi, siiiiiiiiii, nu se arde!!
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana gogsile le faci la foc mic,cat de mic, si puteti adauga ulei cand vreti voi,fara a risipi, siiiiiiiiii, nu se arde!! ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Numai de gogosi vorbesti cat cuprinde..:-)))) dar de mariajele alea cu care ne batzi la c_r