Tinere senioare cu greutate>50kg(63)
Raspunsuri - Pagina 14
galliciana spune:
frumoasa recolta nico!!!
am facut azi prajitura aceea cu iaurt,dar,bineinteles ca am umblat la reteta![]()
![]()
![]()
nu am gustat-o inca, doar mai tz.
astept inca o minune in viata mea!!!
MayanMistica spune:
Fetelor bine ati venit si sper ca sunteti bine dupa interventia de la nenea doctorul.
Eu m-am apucat sa pun niste aripioare de pui la cuptor , dau putin cu aspiricul pe aici ..si la 20:30 merg la prima lectie de condus.Am o frica de tremur toata.
Va pup pe toate si sa ne dati vesti cat mai bune.
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita42 Nico bine ca ai scapat! ![]() ![]() ![]() ![]() 16 ovule!!!! perfect!...Ai sanse mariiiii de tot! Ovulele de progesteron eu le bag adanc, pana langa cervix. Nu stiu daca asa e bine sau o fi placerea mea |
Eu trebuie sa iau masuri mai ... adanci inseamna. Mi-a fost teama sa depasesc lungimea primei falange.
guzelnico spune:
Mayan, e super tare daca iti iei carnet. N-are de ce sa-ti fie frica. E foarte placut la volan. 
Luminita, sansele mele depind de cat de pregatit e organismul meu sa primeasca o sarcina. Eu am raspuns bine la stimulari (fiv 1- 21 ovocite, fiv2- 16) dar bb fie s-a oprit din ev, fie nu s-a prins deloc.
Imi pun mari sperante in acest FIV3-cel norocos
pt ca am schimbat clinica, dr si abordarea.![]()
luminita42 spune:
bebitza ce faci? te indopi cu naturiste?
iti zic simptome cum sa nu, ca-mi amintesc si eu cum eram cand auzeam de un test pozitiv, imediat intrebam de simptome, vroiam sa stiu detalii...acu' pana la alte dovezi (de la doctor) considera-le doar simptome de test pozitiv:
sangerarea maronie si redusa o data in z22
durere scurta si puternica de burta o data in z23
spotting ffff redus in zilele z22-z28
dureri burta ca de menstruatie in z22-29
z24 am inceput sa simt sani mai tensionati, azi z32 ii simt cel mai mult;TB se mentine intre 36,95-37,2;
din z25 colul uterin s-a 'inaltat' si este moale
am ameteli daca nu mananc rapid, dar nu prea am pofta sa mananc
o presiune continua in burta/uter
de o saptamana picioare reeeeci (asta nu stiu ce-o fi, ca port 5 perechi de sosete !)
Cam asta e ce mi-am notat ca eu imi notez in fiecare luna.Zilele astea ma simt insa suspect de bine fara dureri, doar ca simt sanii si burta.
Ce sa zic, am emotii si eu.
Te pup si ai grija de familionul tau cel mare!:-)))
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Mayan, e super tare daca iti iei carnet. N-are de ce sa-ti fie frica. E foarte placut la volan. ![]() Luminita, sansele mele depind de cat de pregatit e organismul meu sa primeasca o sarcina. Eu am raspuns bine la stimulari (fiv 1- 21 ovocite, fiv2- 16) dar bb fie s-a oprit din ev, fie nu s-a prins deloc. Imi pun mari sperante in acest FIV3-cel norocos pt ca am schimbat clinica, dr si abordarea._ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Asa e Nico. Doamne-ajuta!

P.S.1 Schimba falanga cu aia mijlocie!!!
P.S.2 Ajung , ajung si la doctor .., dar tu poti sa te tii de capul meu!
lyly_mar spune:
Mayan,chiar nu trebuie sa-ti faci griji.Pai ce, esti in Bucurest?Fii serioasa!Acolo lumea respecta regulile,nu iti taie fata, nu te clasoneaza,nu iti face semme.....obscene,iti dau prioritate,au rabdare.Eu ma ...pe mine cand conduc in Bucuresti,dar in Olanda am fost super relaxata,mergeam mai ince canu stiiam drumu,mai semnalizam aiurea,dar nimeni nu imi facea semme![]()

Nico,relaseaza-te ,odihneste-te si cu DD inainte!Trebuie sa fie bine!Recolta este super buna!
Mona,sper ca te-ai mai linistit dupa ce ti-au mai povestit fetele despre fibroame!Ultima ta grija tb sa fie fibromul! Doamne ajuta si la cati mai multi foliculi mari si vigurosi!
Lumy 3 in 1
Amy ce facu-sila dr?
toata gasca
luminita42 spune:
Lyly,
mi-am amintit ce vroiam sa-ti zic: parca din aprilie pana acum- cat ai zis tu ca ai incercat sa ramai - nu e asa mult timp, nici nu se face anul de la embolizare....
Ce necaz cu fibromul asta...:-(((( daca te duci pe 1 februarie la operatie ..sa-i zici lui Puia sa nu ia din uter , ca-l alergaaaam...
Oricum eu stiu ca el e foarte priceput. 

galliciana spune:
apropo de gogosi:
trebuiesc intoarse cu o miscare
scurta si precisa-am folosit furculita![]()
![]()
![]()
mayan bafta la condus!
soricico,ce faci?
lumiholand-imbraca-te bine sa nu racesti!
libraaaaaaaaaaaaaaa???
astept inca o minune in viata mea!!!
blue_flower spune:
Fetelor, va iubesc pe toate!
Mona, imi pare rau de fibrom, ia-o incet. Eu nu ma pricep la fibroame,n-am avut inca, dar am convingerea ca doc de acolo de unde locuiesti tu au experienta mai multa si alta aparatura si alte medicamente...credinta sa ai si..Doamne ajuta!
Nico, ma bucur pt 'recolta' ta. Eu am avut 2 amarate de ovocite, din care unul s-a prins. Poate ingheti cateva, ce zici?
Lumi din olanda felicitari pt sarcina. Esti o incurajare pentru mine, care la 33 de ani ma simt batrana sa ma mai gandesc la al doilea copil. Bine, nici pe primul nu l-am livrat inca
, dar asa...ca idee...
Eu experimentez dureri de bazin, cred ca se inmoaie, dilata ceva pe acolo...bine, am si stat pe scaun la biroul de acasa de la 10.30 la 15.30....probabil de aici mi se trage ...si faptul ca picioarele mele arata infiorator.
Va
dulce.
38+ 
ceza pe 02.02.2010