Locul fetelor Nou-Venite (60)
Raspunsuri - Pagina 7
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Arianna,fa-ti o ideee: sotul meu mai are un frate care are o fetita de 4 luni,o dulceata ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
In cazul asta e mai bine sa stai cit mai departe de ea....
cora79 spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 [b Cora b] pe 18 mi-au venit uratii..acum sunt pe trecute,daca am socotit eu bine ovulatia ar tr sa fie pe la sf lunii,inceputul lui febr... |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cora79
![]() ![]() ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
E roman din '81...asa am sa fac.....offf asa as vrea sa plec departe intr-o vacanta,pe o insula din aia cu apa de cristal......nu stiu ce ma opreste.....am uitat sa ne mai destindem de cind cu bb..cel putin eu de la inceput am fost stersata
cora79 spune:
Vio,in cele 12 zile de la ET aveam si eu niste pofte,de mama mama,am poftit la ceapa rosie cu branza si cu paine calda intr-o zi,mancam ca sparta struguri,ananas,mancare de toate felurile,parca se sfarsea lumea,eu cred ca este cu ochisori

violab spune:
nike ar trebui sa se faca o telenovela despre viata sotului tau. Ar avea un succes enorm.![]()
![]()
nike974 spune:
Cora,draga mea.sa stii ca fiecare pasare pe limba ei piere.
hai sa-ti spun o faza:candtebuia sa ne casatorim vipera de cumnata,cea mare, tot il suna pe sotul meu(ea avea 23 de ani,eu 28) spunandu-i sa nu ma ia d enevasta,ca-s fata batrana,ca daca am ramas fata mare, inseamna ca-s nebuna,ca fata se marita la 18 ani etc.eu i-am spus:ela, nu e ok,ca e un Dumnezeu sus,eu sper sa ai parte de bine,dar............cand a facut 28 de ani tipul cu care a trait 11 ani ,fara casatorie,ca doar era si cealalta cumnata implicata, tipul ala i-a dat papucii.
mi-a parut rau, sincer........soacrei spune-i ca veti infia,ca ati decis asta.
roaga-te, Maica Domnului ajuta mult.
cora79 spune:
Arianna,pai si ce mai astepti,ia sotul din dotare si fugiti in Fiji,nu stiu,undeva unde sa fie soare,apa calda si multa sampanie la gheata,capsunele cu frisca si tot tacamul

Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui cora79 Vio,in cele 12 zile de la ET aveam si eu niste pofte,de mama mama,am poftit la ceapa rosie cu branza si cu paine calda intr-o zi,mancam ca sparta struguri,ananas,mancare de toate felurile,parca se sfarsea lumea,eu cred ca este cu ochisori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Si eu cred...Doamne ajuta

cora79 spune:
| citat din mesajul lui nike974 Cora,draga mea.sa stii ca fiecare pasare pe limba ei piere. hai sa-ti spun o faza:candtebuia sa ne casatorim vipera de cumnata,cea mare, tot il suna pe sotul meu(ea avea 23 de ani,eu 28) spunandu-i sa nu ma ia d enevasta,ca-s fata batrana,ca daca am ramas fata mare, inseamna ca-s nebuna,ca fata se marita la 18 ani etc.eu i-am spus:ela, nu e ok,ca e un Dumnezeu sus,eu sper sa ai parte de bine,dar............cand a facut 28 de ani tipul cu care a trait 11 ani ,fara casatorie,ca doar era si cealalta cumnata implicata, tipul ala i-a dat papucii. mi-a parut rau, sincer........soacrei spune-i ca veti infia,ca ati decis asta. roaga-te, Maica Domnului ajuta mult. |
Ma rog ori de cate ori pot,merg si la biserica ,le aprind si lor lumanari pentru sanatate in fiecare saptamana,Dzeu va avea grija de noi
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui cora79 Arianna,pai si ce mai astepti,ia sotul din dotare si fugiti in Fiji,nu stiu,undeva unde sa fie soare,apa calda si multa sampanie la gheata,capsunele cu frisca si tot tacamul ![]() ![]() ![]() ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
WOW ce n-as da.......dar mereu ne programam vacanta pt Ro ,ca si anul asta de altfel...dar poate imi conving sotul ....asta imi cere organismul acum...o oaza de liniste si relax