Locul fetelor Nou-Venite (60)
Raspunsuri - Pagina 6
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Arianna,soacra asta a mea era numai lapte si miere cand am fost prietena cu sotul,dar dupa casatorie,parca a luat-o razna,nu stiu ce s-a intamplat,de fapt stiu,era obisnuita ca sotul sa ii predea salariul si nu s-a mai produs minunea,sotul si-a luat contabil ![]() ![]() ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Bai esti tare de tot...dar ai dreptate ,mai bine mai rar, decit sa va dati cu oalele in cap.....si mamele astea nu stiu ce au in cap,parca nu mai vor binele copiilor,sa fie fericiti....s-au shocat de tot.
Eu de soacra mea tot de bine vb...m-a ajutat prea mult ca sa nu-i fiu recunoscatoare....a muncit in Spania si ne-a dat din banii ei o diferenta de 7000 euro ca sa ne achitam apartamentul,si nici inapoi nu ni i-a mai cerut...deci .......fara cuvinte...dar si noi avem grija de ea....ii trimitem de toate...
cora79 spune:
Nike ,esti o nestemata la casa omului din toate punctele de vedere

,sper sa ti se indeplineasca dosrinta cu baiatul![]()
![]()
![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
| citat din mesajul lui nike974 noi suntem aici pt ca suntem deosebite,speciale, pt ca suntem faine! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

cora79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna11
Bai esti tare de tot...dar ai dreptate ,mai bine mai rar, decit sa va dati cu oalele in cap.....si mamele astea nu stiu ce au in cap,parca nu mai vor binele copiilor,sa fie fericiti....s-au shocat de tot. Eu de soacra mea tot de bine vb...m-a ajutat prea mult ca sa nu-i fiu recunoscatoare....a muncit in Spania si ne-a dat din banii ei o diferenta de 7000 euro ca sa ne achitam apartamentul,si nici inapoi nu ni i-a mai cerut...deci .......fara cuvinte...dar si noi avem grija de ea....ii trimitem de toate... |

cora79 spune:
Arianna,fa-ti o ideee: sotul meu mai are un frate care are o fetita de 4 luni,o dulceata
,Mama soacra,este atat de perversa incat apropae pe sleau a invatat-o pe cumnata sa ma puna moasa copilului,i-a si spus,astia nu vor avea copii asa ca trageti tare pe ei,sa mosteneasca nepoata averea maine poimaine,ti se scoala parul la ceafa,dar asta este gandirea ei,gandeste ca o cizma
jesia spune:
cora sa dea Dumnezeu
sa fie cu 2 liniute
...va spun maine dimineata cand il fac....sa va rugati pt mine![]()
Cat despre soacre
ce sa zic...cora stie mai bine ca m-a tot auzit pe aici plangandu-ma de poama mea 
Ce nu te doboara te face mai puternic
Arianna11 spune:
[b Cora b] pe 18 mi-au venit uratii..acum sunt pe trecute,daca am socotit eu bine ovulatia ar tr sa fie pe la sf lunii,inceputul lui febr...
cora79 spune:
| citat din mesajul lui jesia cora sa dea Dumnezeu sa fie cu 2 liniute ...va spun maine dimineata cand il fac....sa va rugati pt mineCat despre soacre ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |

violab spune:
nike mi-ai facut o pofta de slana!!!
Mai fetelor nu stiu daca e autosugestie dar am niste pofte!!!
Azi tot ce vedeam de maincare la televizor pofteam. ABSOLUT TOT!! Si acum voi imi vorbiti de slana si eu aici nu am.