Locul fetelor Nou-Venite (60)
Raspunsuri - Pagina 18
Arianna11 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui nike974 + 6 saptamani stiu ce pap:fenicul la cuptor, in unt...........cu diverse ierburi. |
Nike deja au trecut 6 saptamini....imi vine sa pling cind va vad semnaturile.....
violab spune:
Lia asa e. Nu te mai stresa. Zic eu care am inima cit un purice. Lasa ca trecem noi si peste asta.
nike pofta buna. Ne faci pofta sa stii cu toate buatatile tale.
arianna iti multumesc ca-mi esti alaturi.

tuturor.
nike974 spune:
fetele mele,
am o veste proasta.pe soara mea cea mare au internat-o de urgenta la Matei Bals.ultimul contact cu ea a fost ieri.
Lia73 spune:
intr-un stres stau de 4 ani..mai am doar 6 luni si scap ( sper)
vio cand faci testul???..sau n-am citit yo bine
+13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui nike974 fetele mele, am o veste proasta.pe soara mea cea mare au internat-o de urgenta la Matei Bals.ultimul contact cu ea a fost ieri. |
mama ne omori

stai lin poate nu ai nic nu te stresa
+13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui nike974 fetele mele, am o veste proasta.pe soara mea cea mare au internat-o de urgenta la Matei Bals.ultimul contact cu ea a fost ieri. |
Si nu stii din ce cauza?...Doamne ajuta sa-si revina,of cind zici ca e totul cit de cit ok ,uite...
violab spune:
| citat din mesajul lui Lia73 intr-un stres stau de 4 ani..mai am doar 6 luni si scap ( sper) vio cand faci testul???..sau n-am citit yo bine ![]() +13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
Pe 30. Dar tare ma maninca sa-l fac mai devreme.