Locul fetelor Nou-Venite (60)
Raspunsuri - Pagina 17
Arianna11 spune:
Nike tu nu poti sa maninci mai nimic dar stii o gramada de retete,cumva ai studiat si cartea de bucate ?

Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui violab
Mama, mama. Nici nu vreau sa ma gandesc. Vreau sa va intreb ceva. Cum e posibil sa racesc cind eu am stat numai in casa de la ET.Am iesit numai ieri sa merg la socrii,dar deja de dimineata ma durea rau in gat. E posibil? Ah, si sa nu mai vorbim ca oricum iau o aspirina pe zi. |
Vio pe 30 ziceai ca tr sa te testezi?...parca nu mai am eu rabdare
nike974 spune:
arianna...............am tone de mancare.vomit.acum as manca salata de boeuf.ultima data am bolit 3 zile dupa ea.vomit indiferent ce mananc.o s atreaca.
ce s aspun?am facut piure d elegume..........degeaba.gratar.a sfarsit la fel,placinta cu mere,inutil,vinete,idem.
mi s eface greata cand ma gandesc la peste umplut, la supa d elaste(din maramures) sau ghiveci.chiar si mancarea chinezeasca pe car eo prepar cu ingrediente din china, imi da de furca.
spanacul are histamina.poate niste dovlecei umpluti..............nu stiu.
Lia73 spune:
helalau feteleeeeeeeee
babi la multi ani si tot ce-ti doresti 

nu am loc de al meu fiu sa intru in weekend pe pc
jesi nu-ti pierde speranta 

nike tot inainte, mult succes, rabdare de otel si
multa sanatate
yo am fost azi la dublu test, masurartorile sunt bune,astept peste 15 zile sa-mi iasa si la sange 
+13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
violab spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Arianna11
Vio pe 30 ziceai ca tr sa te testezi?...parca nu mai am eu rabdare ![]() |
Da pe 30. Mie-mi spui. Parac ma maninca sa-mi fac unul mai devreme dar mi-e frica sa nu fie negativ si sa ma supar.
Arianna11 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui violab
Da pe 30. Mie-mi spui. Parac ma maninca sa-mi fac unul mai devreme dar mi-e frica sa nu fie negativ si sa ma supar. |
Ai rabdare,nu te prosti acum..mai ai un pic
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Bravo Lia ma bucur ca totul e ok...ai bb ascultator si in grafic ![]() |
sar'mana..mai am 15 zile pana vin si cele la sange....dar dureaza frateeeeee

stau cam in stres pana atunci 
+13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
sar'mana..mai am 15 zile pana vin si cele la sange....dar dureaza frateeeeee ![]() ![]() stau cam in stres pana atunci ![]() +13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |
Offf..nu te mai stresa atita...doar stii ca nu face bine..fii linistita ca totul e in regula...