Copiloiul

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Incepem altfel atacul..prin invaluire.....spuneti si voi...nu era mai bine pe vremea lui ceausescu? cica o viata mai buna...si cind colo uite belea
nu tu marijuana...nu tu fata de la pagina 5....la ora 23 tot inchis.
ce spuneti...era mai safe sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

a nu se confunda dorinta de a fi cu toti prin csa cu dorinta de control.
Eu una abia astpet sa invete sa-si faca singuri de mancare si sa plece la discoteca, sa ne mai lase si pe noi singuri acasa:D

Mie pur si simplu imi face bine sa-i simt zumzaind pe undeva prin casa(da nu prea tare...), in timp ce eu sunt undeva sus la etaj si compun

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Ce-mi place subiectul asta. Bineinteles ca am crezut ca e vorba despre "copiloi" userul de pe DC si am intrat sa vad daca nu cumva s-a descoprit ca e vreun mafiot, sau cine stie ce atat de socant incat sa se scrie 9 pagini pe tema asta!

asta am crezut si yo...dar vad ca nu despre "copiloi inima pnl" era vorba.
trebuie sa o mai provocam oleaca...ce zici...numara voturile furate sau a terminat?

Din pacate m-am lasat de politica.... insa am ramas profund marcata de insistenta lui "copiloi inima pnl" de la subiectele pe teme politice.
Oricum cred ca voturile furate se renumara intr-o lumina usor violet, intr-un mediu feeric in care chipul angelic al lui Crinutz vegheste asupra intelgerii si armoniei din viata politica!

"Un parinte nu este cineva pe care sa tesprijini, ci cineva care te scapa de tendinta de a te sprijini !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Inca una si ma duc....ce inseamna parinti AP , am intrebat pestetot si nu ma lamuresc. PLZ! De ani de zile de cand bat forumurile de parinti si copii acu aud de parinti AP sau AAP, vreau sa stiu daca e ceva ce trebuie sa fiu si "yo", dar cu conditia ca tot parinte sa fiu :) !

"Un parinte nu este cineva pe care sa tesprijini, ci cineva care te scapa de tendinta de a te sprijini !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu as prefera sa ma mut undeva aproape de ai mei . Daca se poate la scara de langa De ce ? Pt. ca din pacate nu ii voi avea pt. totdeauna langa mine si vreau sa profit de timp.
Bunica-mea a fost atat de draguta cand mi-a spus ca daca nu prind loc la rezi in Timisoara sa nu plec ...
Altundeva in tara nu m-as duce, dar in alta tara da . Si culmea , cu alta tara sunt de acord toti , acolo nu-i problema daca merg.

P.S: ieri am facut pt. prima oara in viata mea un ochi de ou

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Inca una si ma duc....ce inseamna parinti AP , am intrebat pestetot si nu ma lamuresc. PLZ! De ani de zile de cand bat forumurile de parinti si copii acu aud de parinti AP sau AAP, vreau sa stiu daca e ceva ce trebuie sa fiu si "yo", dar cu conditia ca tot parinte sa fiu :) !

`

Am marea rugaminte sa folosesti functia de cautare. Nu as mai suporta o discutie dspre AP aici. Pe scurt, este cam opusul citatului de la semnatura ta. Si nu ma mira faptul ca exact acele mamici AP sunt si cele care isi doresc copiii aproape pe viata sau care isi vor muta cuibul dupa ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

accept, esti stapana forumului? mai lasa tonul asta inchizitorial.

inbox, google attachment parenting si nu te lua dupa calomniile mai sus expuse despre AP.
Copiii AP sunt printre cei mai indepedenti, doar ca nu de la nastere, ci un pic mai tarziu (pana in 10 ani...)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Accept, mai lipsea si o linie peste palma,nu crezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Accept, sa-ti repet pentru a catralioana oara ca nu ai inteles ce-i ala AP? Nu, nu o sa o fac .

Precum vezi, eu, care sunt AP nazi , am zis de la inceputul inceputului ca fiul meu mai are putin si pleaca de acasa.
Nu, nu am de gand sa-l tin legat de mine.
De altfel, nici n-as putea. Efectele AP au inceput demult sa se vada. Unul din ele: e independent. Nu zisei ca nu ma suna din tabara?

Ca n-as vrea sa plece de acasa are legatura cu faptul ca il ador, nu cu altceva. Greu :)).

Inbox, ma folosesc de semnatura ta.
Parinte AP inseamna sa fii un parinte disponibil (pe care copilul sa se sprijine la nevoie), si, prin aceasta disponibilitate sa-l ajuti sa-si ia zborul.
Pare complicat, dar e extrem de simplu.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Si nu ma mira faptul ca exact acele mamici AP sunt si cele care isi doresc copiii aproape pe viata sau care isi vor muta cuibul dupa ei.

Laura25, accept92 azvarle calomnii si ne supara!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput