oligoastenoteratozoospermie 7

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nycosia
buna!va citesc de 2 luni, mai exact de cand sotul a primit diagnosticul de astenoteratospermie!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta."
Dale Carnegie

in cele 2 luni, sotzul tau a luat vreun tratament ?
ce dr l-a diagnosticat cu astenoteratospermie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Buna tuturor,

Ianno, Gonal F 75 UI il gasesti la comanda in unele farmacii din Bucuresti, cum sunt farmaciile Donna si Help Net si se gaseste la pretul de 92 lei fiola.
Il iei tu sau sotul tau?
Felicitari pt imbunatatirea spermogramei pt dordemunte! Din ce stiu eu, leucocitele apar atunci cand exista vreo infectie (de genul chlamydya, etc). Recomand sa isi faca sotul o spermocultura si eventual si tu o analiza a secretiei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipink2000

Buna tuturor,

Ianno, Gonal F 75 UI il gasesti la comanda in unele farmacii din Bucuresti, cum sunt farmaciile Donna si Help Net si se gaseste la pretul de 92 lei fiola.
Il iei tu sau sotul tau?
Felicitari pt imbunatatirea spermogramei pt dordemunte! Din ce stiu eu, leucocitele apar atunci cand exista vreo infectie (de genul chlamydya, etc). Recomand sa isi faca sotul o spermocultura si eventual si tu o analiza a secretiei.

ianna tre' sa injecteze goanl f; incepe stimularea ptr fiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordemunte spune:

Merci frumos pt sugestie adipink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avstef spune:

Buna tuturor,
Si noi am avut aceasta problema. Sotului meu i s-a pus diagnosticul de oligoastenospermie. A facut tratament cu branca ursului si macca de la forever living si chiar din farmacie am luat ultima data. N-am avut nici un rezultat mult timp. Dupa atata stres luna de luna am ajuns la concluzia ca STRESUL este factorul principal pt aceasta problema. Ne-am hotarat sa incercam sa ne linistim si daca va fi sa raman insarcinata ii vom multumi bunului Dumnezeu. Daca nu inseamna ca asta este soarta noastra si daca Dumnezeu nu vrea ca noi sa avem copii ce putem face noi mai mult? A fost tare greu sa ajungem la starea aceasta de liniste, dar intr-un final am reusit. Sotul meu a continuat sa ia macca si cam la vreo 2 luni dupa ce pot sa zic ca ne-am linistit ( nu mai eram intr-o stare continua de emotie in fiecare luna sa vad daca sunt insarcinata), surprizaaaaa..... eram insarcinata dupa 7 ani de asteptare. Dupa 1 an de la nasterea fetitei ne-am hotarat sa mai incercam o data, fiind convinsi ca va trebui sa fim rabdatori din nou, ca vom avea de asteptat muuult si bine. Minunea cea mare a fost ca dupa doar 7 luni de incercari am ramas din nou insarcinata.
Deci, dragele mele, o spun cu cea mai mare convingere, STRESUL E DUSMANUL NOSTRU!!!!
Va doresc multa pace si rabdare ca minunile inca exista si se intampla!!!
La cat mai mult burtici!!!

Mergi la inceput

dordemunte, unde a facut sotzul spermograma ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordemunte spune:

La Polisano la Sibiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianna2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dordemunte

Ianna pt. ce se face echografia cu solutie salina?Inlocuieste cumva HSG-ul?Tare as vrea sa nu ma iradiez.
Trebuie sa va spun ca spermograma sotului a suferit imbunatatiri.De la teratospermie cu forme tip a=0 ,dupa 3 luni de naturiste+masaj cu bienergie avem normospermie cu tip a=25%.Din pacate au aparut niste leucocite pe acolo,nu peste pragul normal doar ca data trecuta nu au fost deloc.Oare de la ce sa fi aparut?

Dordemunte,ce mi-a facut mie e doar o echografie transvaginala,dar a mai introdus in plus si solutia salina in uter, ca sa-l destinda un pic si sa vada cavitatea uterina, care in absenta sarcinii e o cavitate virtuala, nu se vad peretii(polipi, septuri, etc.)
HSG e si pt. trompe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianna2002 spune:

Tannoo, nu stim deocamdata o data exacta, totul depinde de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nycosia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

Citat:
citat din mesajul lui nycosia
buna!va citesc de 2 luni, mai exact de cand sotul a primit diagnosticul de astenoteratospermie!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta."
Dale Carnegie

in cele 2 luni, sotzul tau a luat vreun tratament ?
ce dr l-a diagnosticat cu astenoteratospermie ?

am o problema nu stiu cum sa raspund la subiecte decat in varianta reply
tanoo25 din pacate la noi in oras nu exista decat un singur urolog f batran si din cate am inteles cu idei preconcepute...dar urmeaza sa aflamcat de preconcepute
am facut pur si simplu o spermograma si spermocultura dupa ce timp de 1.5 luni eu am tot mers la ginecolog ....in mai se vor implini 2 ani de incercari naturale(poate nu se implinesc)
sincer nici nu pot sa vad spermograma...mi se face rau numai cat ma uit la ea 80% malformati....vrem sa repetam spermograma la un alt laborator dar am trecut printr-o perioada plina de stres si sotul a facut 3zile febra asa ca nu stiu cat de indicat e acum sa o repetam?!!
deocamdata se trateaza de la mine putere cu selezin ace, polen si a luat o luna ceai de napraznic + ca a renuntat la tigari si cafea complet

Mergi la inceput