oligoastenoteratozoospermie 7

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nycosia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dordemunte

Nycosia ,de pe aici ne-am inspirat si noi pt.tratamentul naturist.Napraznic cate 2 tb de 3 ori pe zi,cetebe 1g dimineata si Zn de 15 mg 1 tb seara.A redus tigarile si in plus noi am facut si masaj cu bioenergie(nu toata lumea crede in beneficiile lui)Altceva nu a luat si,sincer, eu nu credeam ca se va schimba ceva in bine.Imi ziceam "o facem si pe asta sa nu zicem ca nu am incercat".Iti inteleg disperarea pt ca si eu am fost distrusa cand am vazut prima spermograma si in plus doctorita la care am fost ne-a descurajat de am plins tot drumul pina acasa.Ah da,era sa uit,tratamentul a durat 3 luni iar spermograma am repetat-o la 1 luna dupa terminarea lui.Rabdare si perseverenta!

am fost devastata cand am vazut spermograma....ma asteptam la ceva dar nu asa...acum are 1 luna fara tigari si cafea...luam selezin ace +polen si napraznic dar ceai(3cani/zi)
inca ma intreb cu ceaiul de napraznic pt ca in semn de solidaritate am baut si eu si mi-a inarziat ciclu 13zile ?! partea buna e ca nu m-au durut sanii(ma dor sanii fftare inainte de ciclu)si ma intreb daca poate produce dereglari ca si branca ursului?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordemunte spune:

Nycosia nu dispera si la noi au fost malformati 75% si erau neprogresivi+imotili.Din fericire lucrurile s-au schimbat in bine.Se pare ca napraznicul e foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordemunte spune:

Am vrut sa spun ca restul de 25% nu miscau defel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nycosia
am o problema nu stiu cum sa raspund la subiecte decat in varianta reply
tanoo25 din pacate la noi in oras nu exista decat un singur urolog f batran si din cate am inteles cu idei preconcepute...dar urmeaza sa aflamcat de preconcepute
am facut pur si simplu o spermograma si spermocultura dupa ce timp de 1.5 luni eu am tot mers la ginecolog ....in mai se vor implini 2 ani de incercari naturale(poate nu se implinesc)
sincer nici nu pot sa vad spermograma...mi se face rau numai cat ma uit la ea 80% malformati....vrem sa repetam spermograma la un alt laborator dar am trecut printr-o perioada plina de stres si sotul a facut 3zile febra asa ca nu stiu cat de indicat e acum sa o repetam?!!
deocamdata se trateaza de la mine putere cu selezin ace, polen si a luat o luna ceai de napraznic + ca a renuntat la tigari si cafea complet

poti alege din josul paginii, "raspunde la subiect";
cu 80% forme anormale stati bine ; eu am doar 8% forme normale ;
la napraznic, mai bine trece-l pe capsule
in perioada in care este racit, spermograma nu va arata deloc bine, asa ca, lasa sa mai treaca ceva timp ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ianna2002

Tannoo, nu stim deocamdata o data exacta, totul depinde de mine!

inteleg ... depinde cand iti vine cm ...
oricum, martie va fi luna ta

Mergi la inceput

buna dimineata!
va multumesc pentru incurajari!
ceilalti de 20% sunt mobili dar nu in directia buna...dar sunt sigura da le vom arata drumul cel bun!

Mergi la inceput

va doresc o zi minunata tuturor si plina de vesti bune

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nycosia

va doresc o zi minunata tuturor si plina de vesti bune

si o saptamana faina, cu care sa gaseasca drumul corect

pentru voi, fetelor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Am trecut sa va mai salut si sa va doresc succes.
Eu tot fara noutati...

toata lumea

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Buna seara,
Stie cineva vreun laborator din Bucuresti unde se poate face spermograma sambata? IDS se pare ca nu mai functioneaza. Intreb pt o prietena, sotul ei este in tara doar sambata si duminica si ar vrea sa nu piarda aceasta ocazie.
Multumesc.

Mergi la inceput