oligoastenoteratozoospermie 7

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

no comment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

no comment

weekend placut !

Mergi la inceput

fetelor, ce e cu linistea asta aici ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

Citat:
citat din mesajul lui adipink2000

Buna seara,
Mirela, Tanno, va multumesc, la fel si la voi, sa se lase cu bebei!

Pe sot il simt mai cu chef/mai pofticios. E posibil sa fie si doar in mintea mea, nu stiu ce sa zic. Facem o pauza de circa 2 luni si apoi repetam spermograma si FSH-ul.
Va tin la curent.
Bafta multa tuturor!

v-a recomandat dr pauza asta ?
ar fi mai bine ca fsh sa il monitorizati in fiecare luna; si ptr spermograma ar fi bine asta

Buna,
In primul rand La Multi Ani celor care isi serbeaza azi ziua onomastica!
Aceasta paza nu ne-a recomandat-o dr ci vrea sotul sa o faca, el spera ca poate raman si scapa de spermograma. A fost mai dificil sa o faca si pe prima si cam are tendinta de amanare, ii este poate frica si de rezultat. Dar ma voi ine eu de capul lui, mai ales ca acum am descoperit alta "buba": am repetat hormonalele pt ca nu le mai facusem din 2008 (si atunci mi se prescrisesera doar in ziua 21 de cm); deocamdata le-am facut doar in ziua 3 (sunt in ziua 8 acum) si surpriza - raportul LH/FSH este 2,83 deci e f probabil sa am sindromul ovarelor polichistice; ciudat este ca pana acum la ecografii mi s-a zis ca ovulez si nimeni nu mi-a vazut chisturi, iar cm-ul este de max 37-38 de zile si minim 31, deci nu e foarte lung; asa ca m-am programat la o eco transvaginala la dr Albu in ziua 17 sa vedem cum se prezinta ovarele si o sa il intreb cu aceasta ocazie cand sa fac setul de hormonale din faza ovulatorie.
Voi cum sunteti?

Mergi la inceput

adipink, nu te mai gandi la fel si fel de @chestii@ pana nu vezi ce zice dr; stresul nu ajuta la nimic
si, multa bafta la eco

noi ... asteptam

Mergi la inceput

ianna,

Mergi la inceput

Hristos a Inviat !

va invit la un capitol nou, aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150700

Mergi la inceput