oligoastenoteratozoospermie 7
Raspunsuri - Pagina 19
mirela2 spune:
offf tare secretosi sunteti
sa va ajute DD
eu....ca n pom si pomul in aer..o sa fie bine
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 offf tare secretosi sunteti sa va ajute DD eu....ca n pom si pomul in aer..o sa fie bine ![]() |
si pe voi sa va ajute DD, mirela;
in curand, sa ne dam cele mai bune vesti

evaioanna spune:
Buna seara,
Tanno, oare ne ascunzi ceva? ACEL ceva ?
Doamne ce bine ar fi! Atat pentru voi, dar ai si incuraja de altfel lumea pe aici.
Mirela, fruntea sus, fii mai optimista pt ca printr-o metoda sau alta tot vei fi rasplatita cu cel putin 1 bebe!
Noi am terminat tratamentul cu Gonal (sotul), de 3-4 zile am trecut de ovulatie si sunt in asteptari. Eu sunt pregatita sa vad rosu in fata ochilor, nu stiu de sot cat de pregatit este. Sperante tot am, dar mai bine asa decat sa pic de sus.
Va pup si va doresc multa bafta tuturor!
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui adipink2000 Buna seara, Tanno, oare ne ascunzi ceva? ACEL ceva ? Doamne ce bine ar fi! Atat pentru voi, dar ai si incuraja de altfel lumea pe aici. Noi am terminat tratamentul cu Gonal (sotul), de 3-4 zile am trecut de ovulatie si sunt in asteptari. Eu sunt pregatita sa vad rosu in fata ochilor, nu stiu de sot cat de pregatit este. Sperante tot am, dar mai bine asa decat sa pic de sus. Va pup si va doresc multa bafta tuturor! |
iti tin pumnii stransi sa apara rezultatul mult dorit dupa gonal

cum se simte sotzul tau dupa injectii ? sunt curios cum va iesi urmatoarea spermograma

evaioanna spune:
Buna seara,
Mirela, Tanno, va multumesc, la fel si la voi, sa se lase cu bebei!
Pe sot il simt mai cu chef/mai pofticios. E posibil sa fie si doar in mintea mea, nu stiu ce sa zic. Facem o pauza de circa 2 luni si apoi repetam spermograma si FSH-ul.
Va tin la curent.
Bafta multa tuturor!
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui adipink2000 Buna seara, Mirela, Tanno, va multumesc, la fel si la voi, sa se lase cu bebei! Pe sot il simt mai cu chef/mai pofticios. E posibil sa fie si doar in mintea mea, nu stiu ce sa zic. Facem o pauza de circa 2 luni si apoi repetam spermograma si FSH-ul. Va tin la curent. Bafta multa tuturor! |
v-a recomandat dr pauza asta ?
ar fi mai bine ca fsh sa il monitorizati in fiecare luna; si ptr spermograma ar fi bine asta

tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui mirela2 tannoo...secretosilor, cand aveti punctia, cati foliculi aveti??? ![]() |
ia vezi, stie gyongyi ?