Nu ne-am nascut in locul potrivit

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Am auzit-o si eu acum la inceputul anului si ...na...a rascolit ceva acolo, de ce sa nu recunosc... (un psiholog ar putea explica legaturile astea adinci cu(,)copilaria...anul 2000 cand nu vom mai fi copii...).
Mie una imi place si cum e facut clipul, cu bananele in ziar pe sifonier, cu cainii vagabonzi... si mai ales versurile
"Lasī ca trece...
Romanul e facut sa nege
Amarul cu sange rece"

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"Itīs all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Si mie imi place. Imi palce in primul rand ca 'spune ceva' (spre deosebire de sutele, miile de cantece stupide scoase pe banda rulanta de ceilalti asa-zisi cantareti), apoi imbinarea intre corul cu voci de copii si partea de hiphop (sau rap ..nu prea le am cu definirea genurilor muzicale). La fel cum imi plac multe din melodiile cu mesaj social (versurile de fapt) ale celor de la Parazitii.

Mai are tipul asta o melodie (care chiar nu e pt urechi de doamne sensibile) care mie imi place ca mesaj (ironizarea 'smecherului' tipic din randul tinerilor de azi) si umor (pt mine e umor, pt altii probabil e doar vulgaritate). Se cheama euGEN.

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

nu pot sa sufar hip hopu, rap et comp. dar la canticelul asta mi s-a facut pielea de gaina - amintiri, amintiri. l-am vazut de cateva ori, sa rumeg toate mesajele. imi place, trece testul de calitate. versurile sunt chiar ok avand in vedere genul, tipul are voce placuta, plus ca e sexy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Sunt uimita ca poate sa va placa asa ceva. Comentariile de la videoclip spun totul despre targetul acestuia.

Cita indignare :) Melodia nu are versuri vulgare, are un mesaj (la care poti rezona au ba) si nu are pretentia ca e Mozart. Nu au cintat la Ateneu, iar faptul ca esti uimita ca unora le place altceva in afara de Heidegger si Brahms arata un pic de snobism intelectualist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Natasa, nu e vorba de Brahms si Mozart. Dar lasa, fiecare cu uimirile lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Hmmm, tu imi pari o persoana foarte inteleapta. Nu iti sta bine sa ai asemenea uimiri ... se poate pe la 16 ani sa-ti mai dai ochii peste cap pt asa ceva, dar odata cu maturitatea mai vine si acceptarea diversitatii ( de sus, de pe soclu, sau din pozitie neutra) ... sau macar intelegerea partiala a fenomenului...

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Conchita, daca aveam 18 ani sigur as fi avut pe perete un poster cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Natasa, nu e vorba de Brahms si Mozart. Dar lasa, fiecare cu uimirile lui.

Adina, evident ca fiecare are dreptul la uimirile sale, problema e ca mesajul tau a fost jignitor. Am stat sa ma gindesc ce e in neregula ca-mi place melodia si n-am gasit niciun motiv. Daca era un cintec al Corinei Chiriac era mai ok? Comentariile de pe youtube nu ma intereseaza, nu cred ca arata targetul unei melodii. Daca vezi ce porcarii se scriu si la artisti la care ai zice ca nu au de ce s-o faca, ti s-ar face rusine sa asculti si Tudor Gheorghe! si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu n-am de gand sa ma cert cu voi, asa ca accept valijoara pe care mi-a facut-o Sybille! Mi-ai pus si periuta si pasta de dinti acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Mi-a placut tare mult cantecul. Mi s-a zbarlit pielea cand am vazut copiii imbracati in pionieri. Mda...amintirile copilariei proprii.
Atitudinea si versurile tanarului sunt pe gustul meu; uite asa imi doresc eu sa-mi educ fetita : cu multa incredere in fortele sale, sa fie o luptatoare, nu sa astepte de la mami si tati, iar dupa ce noi nu vom mai fi, sa intre in depresie ca nu stie cum sa se descurce cu viata. Cunosc 3 cazuri, unde parintii au preluat problemele progeniturilor, si numai bine nu le-a fost dupa o anumita varsta.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput