Divort cu nabadai

Divort cu nabadai | Autor: popescudora

Link direct la acest mesaj

Subiectul initial nu mai prezinta interes. Intre timp a intervenit hotararea de a ramane custodia tatalui (am scris pe pag 4)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Eu i-as telefona nevestei individului si as intreba-o daca este de acord ca barbatul sa lipseasca in permanenta de langa ea si copil, sa nu se implice deloc in viata de familie.
Daca raspunsul este nu, as face front comun si as pune capat intalnirilor in doi si obligatorii.
Eu cred ca va puteti intalni in 4 o data pe saptamana, iar 2-3 ore sunt suficiente.
Astia doi, parca ar pune "tara la cale", atat de disperati sunt sa se intalneasca numai singuri si din ce in ce mai des.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Din moment ce nu este prietenul tau nu ai ce sa-i spui ca i se rupe lui de parerea ta .
Sotul tau trebuie sa ii spuna ca nu poate iei chiar atat de des pt. ca are treaba , vrea sa mai stea si cu familia, samd.

Oricum , m-a mirat o exprimare "sotul mai iesea la o bere prin oras, cu acceptul meu" Da' e copil cumva, sa aiba nevoie de "acceptul" tau?

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Dora, tipul ala nu se simte bine in propria lui casa. El stie de ce! Felul sau de a intelege timpul liber, ma refer la cel extra-job, e legat de "iesirile cu baietii"... Financiar si le permite dese, l-a regasit pe sotul tau , bunul sau amic din adolescenta si acum e ca ventuza, mai rau ca o "amanta"! Facand mereu cinste, il leaga pe sotul tau de el, stiind ca acesta nu poate refuza. Cred ca nici n-ar pricepe alt motiv de refuz, in afar de "n-am bani", ca in capul lui statul cu nevasta nu poate intra in dscutie ca ceva placut, ci doar ca o obligatie, de-aia el fuge cat poate de a lui, mintind-o.
Nu stiu ce sfat sa-ti dau, e clar ca nu-i usor sa scapati de el si nici n-are cum sa va faca bine asa o legatura.

Pene colorate... cate putin din toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Dora,

Am urmarit de-a lungul timpului postarile tale. Retinusem ca voi doi ati divortat pana la urma (eu asa am inteles, daca nu este adevarat, scuze).

Asadar, "sotul" tau probabil considera ca in acest moment este burlac, deci isi poate petrece timpul liber "cu baietii", eventual isi cauta si alta/alte partenere, mai stii ?!?

Chiar daca aveti un baietel impreuna si tu inca locuiesti cu fostul sot si cu socrul tau, nu stiu daca este bine in acest moment sa-i fortezi foarte tare mana partenerului tau, sa renunte la prietenia cu acest barbat - poate doar daca ti se pare ca aceasta prietenie evolueaza intr-o directie total nepotrivita (greu de crezut, pentru ca afirmai acum ceva timp ca fostul tau sot este dependent de femei, deci atractia catre un barbat nu poate fi luata in calcul...poate prietenul este atras de sotul tau).

Ai putea sa incerci un "joc murdar", sa vorbesti ori cu sotia prietenului ori cu "sotul" tau, sa le dai de inteles ca acest prieten iti face avansuri (chiar daca nu este adevarat). In felul acesta vei provoca cu siguranta o reactie care va duce la racirea sau ruperea relatiilor intre cei doi barbati.

Sau, daca aceasta insinuare ti se pare prea mult, incearca sa-ti faci o aliata din sotia prietenului (invit-o la tine, la o cafea, sau mergeti impreuna cu copilasii la un loc de joaca intr-un mall si discutati "ca fetele") sa-i spui si ei ce ai scris aici, cred ca nici ei nu ii convin aceste intalniri dese si costisitoare. Pana la urma, ambii barbati prefera sa stea impreuna mai mult timp decat cel alocat copiilor lor...

Tu decizi ce strategie vei adopta ! Important este sa faci totul cu calm si diplomatie, pentru ca nervii nu fac decat sa-l provoace si sa-l indeparteze pe partenerul tau.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Deci voi sunteti in divort, dar asta nu are nici o legatura? Cu ce anume nu are legatura? sotul tau este singurul in masura sa hotarasca cum doreste sa-si petreaca timpul liber. Cat timp vrea sa fie cu tine sau cu prietenul lui, este decizia lui.

Nu-i mai cauta scuze ca nu poate sa-l refuze pe prieten - ba poate, daca vrea. Dar nu vrea, ii face mai mare placere sa mearga doar cu prietenul, dar nu are chef de scandal acasa asa ca inventeaza tot felul de scuze (ca si prietenul lui, de altfel)

In orice caz, eu nici nu stiu daca, in conditiile unui divort, as fi atat de afectata de faptul ca el isi petrece serile cu un prieten. Mi-as aduce si eu prietenele la mine, sau as iesi la ele, uite, chiar sotia prietenului de care zici. Ia rezolvati voi situatia cu copiii (nu stiu, gasiti pe cineva sa stea cu ei) si mergeti si voi impreuna la filme, la teatru - unde vreti voi.

si daca nu aveti pe cine lasa cu copiii, aranjati cu domnii vostri. O zi ei, o zi voi.

Dora, get a life! Cu atat mai mult cu cat sunteti in divort, nu te ancora doar de el! Gaseste-ti alte posibilitati sa-ti ocupi timpul liber, este spre binele tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

mult tact, un alt cerc de prieteni... totusi e bine ca il deranjeaza si oe sotul tau, daca am inteles eu bine. Macar nu numai de la tine vine ideea indepartarii acestui prieten.

off topic: si exul meu are un prieten tot asa de insistent. Tot asa la inceput iesiri in 4 (pt mine a fost greu, cu 2 copii mici), vizite- eu inca alaptam, ei plecau pe la 1-2 noaptea, taaare placut a fost, ce sa zic, cealalta sotie era o tipa mai inchisa, nu prea reuseam sa comunic cu ea, deci pt mine era chiar o pierdere de vreme. Vizitele la noi s-au rarit, exul mergea mai desla ei, si-a petrecut noptile de sambata acolo, duminica dormea toata ziua, in timpul saptamanii tot ieseau, in final ei au divortat, apoi si noi.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Deci ala sta intr-o garsoniera, cu copil mic de o luna, fara posibilitate de bona sau alt ajutor, si se crede cu bani, "impartindu-i" pe distractia prietenilor? Doamne Feri...

Tot nu vad de ce nu-i oferi sotului tau (sau fostului tau sot, sau cum vrei sa-i spui) timpul si spatiul de care are nevoie. Serios ar trebui sa te gandesti mai bine sa "get a life", ok, daca tipa respectiva nu e candidata potrivita ca sa iesiti, gaseste alta.

In afara de el cu ce anume iti ocupi timpul liber?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Dora,

Pana la urma tu nu esti datoare cu nimic fata de acest prieten. I-a facut placere sa arunce cu banii in stanga si in dreapta, v-a facut cinste pentru ca asa a vrut el.

Aaa, ca in felul asta a crezut ca va "cumpara" prietenia si compania - e cazul sa inteleaga ca lucrurile nu stau asa in realitate, sau nu este cazul vostru. Daca asta e metoda lui de a-si "achizitiona" prieteni, e chiar trist si patetic...

Ii stii numarul de telefon ?

Atunci suna-l (cand sotul tau e la serviciu) si fa-l cu ou si otet, eventual baga si de la tine "de unde stiu eu ca voi doi iesiti la bere si nu va duceti la femei, ia mai lasa-mi barbatul in pace, ca noi nu avem bani pentru atatea iesiri si distractii, si lui barbate-miu ii este rusine sa te refuze in fata; copilul nostru intreaba mereu unde-i tati si nu stiu ce sa mai inventez... ". Fii un pic "mahalagioaica", sa vezi ce iese...Ce poa' sa-ti faca respectivul amic ? Iti ia boii de la bicicleta ?

Poate sotul tau, vazandu-te un pic geloasa (pentru ca pun pariu ca, daca ai proceda asa, amicul il va suna pe sotul tau in secunda 2), va fi chiar placut impresionat...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Jur cu mina pe suflet ca nu vreau sa te supar dar eu nu inteleg o chestie.Sotul cu care esti in divort dar cu care traiesti in concubinaj de 3 ani jumate ,cu care planuiesti concedii ,vacante si cu care ai seri de vis...
Sa ma pici cu ceara si nu pricep.In mod normal as judeca asa cum am judecat pina la postarea lui CorinaDani,o familie fericita,implinita peste care a dat ghinionul in persoana unui prieten insistent.si as fi stiut ce sa-ti zic.
Dar dupa ce zici ca sunteti in divort...vorba lui Adina,divortul ala chiar nu are nicio legatura cu iesirile dese ale sotului tau?
Hmm,poate "judec" io prea strimb din patratica mea ingusta,dar eu daca doamne feri` as fi in divort...hehe,numai seri de vis n-as avea.
Stiu,stiu ca sunt si cupluri care au functionat mai bine inainte de casatorie sau dupa,ramanind in concubinaj.
Acum nu stiu unde va incadrati voi,poate la "fericiti in plin proces de divort"?
Pfiu ce mesaj mi-a iesit.Ca sa nu mai bat cimpii.Succes sa o scoti la capat cu prietenul nesimtit,asta nu stiu cum pt. ca daca nu erati in divort as fi stiut cum poti pune problema,dar asa ,habar nu am!!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mey, eu inteleg ca fata poate vrea sa divorteze ca nu mai vrea sa fie "casatorita cu acte in regula" cum s-ar zice. treaba lor. poate vor sa fie impreuna, dar nu casatoriti. ideea e ca ei se inteleg bine, sunt o familie, un cuplu..cum zicea ea.

acuma, parerea mea, dora, este ca sotul tau s-a pus la adapost fata de tine cu acest "nu mai scap de nebun". Ba eu cred ca ii face mare placere sa iasa cu el, se simte bine...dar de ce sa iti dea tie explicatii pentru asta? oricum nu ai fi de acord....asa ca mai bine iti zice ca o face din obligatie, ca nu mai scapa de el...etc. si a scapat de cicaleala. ba chiar te-a castigat de partea lui in treaba asta.
daca vrea sa scape de el, ii zice ca intre barbati...daca tot sunt asa buni prieteni: "uite frate, imi pierd iubita, copilu'...nu mai pot continua asa"....sau daca vrea, pentru inceput...nu mai accepta sa ii faca el cinste. ii zice ca nu mai poate accepta, si ca va iesi doar atunci cand va avea bani. si gata. si nu mai are cu ce sa se simta obligat.
oricum solutii sunt. numai sa vrea el. asta e cheia.

eu insami am avut o astfel de prietena cu multi ani in urma. mi-a fost prietena inainte de a-l cunoaste pe sotul meu. cand l-am cunoscut...ea se simtea mai indreptatita sa petrec timp cu ea decat cu el...imi arunca chestii de genul: "ne stricam prietenia pt un tip?"....in fine...s-a ajuns la chestii urate. imi vorbea mie urat despre el, il jignea. si mi-am dat seama ca situatia a luat-o razna. si am pus punct. dupa multi ani ne-am "impacat"...dar nu mai suntem prietene. vorbim ocazional, fara resentimente.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput