Targoviste (10)
Raspunsuri - Pagina 8
Alizee spune:
Multumesc pt raspunsuri.
M-am linistit...nu se poate...
Asta e, suport in continuare aglomeratia si poluarea din Bucuresti, pana voi gasi o alta solutie de a pleca de aici.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
tuinea spune:
'Neata!
Bun venit celor doua fete!
Laura eu nu prea mai stiu multe despre medicii din Targoviste ca de 3 ani sunt plecata dar in situatia unei ecografii mamare eu zic ca ai nevoie nu de doua ci de vreo 3 ca sa stii sigur ce este azcolo. Tine nu de cat este de buna clinica ci de cat este priceput medicul sa folosesca aparatul respectiv. De citit rezultatul este din nou o alta mancare de peste... Of deci du-te la ambele. Iri urez sa nu fie nimic rau.
Allinta de joburii...hmmm zic si eu ca si Miha: eu de 3 ani sunt pelacata de acasa din cauza asta.... Poti sa stai in Tgv si sa faci naveta asa cum a zis Flori. Acum depinde si ce job cauti.
Miha [pup. Ce scroafa sau porc de vecin....Mor pe astia zici ca ai spart-o tu special... Lasa ca da DD dupa fapta si rasplata.
Eu fetelor ce sa va spun sunt dupa o zi de luni in care am avut 13 ore de meeting ca v-am zis profesorul meu corecteaza cu mine langa el... Of ca mare mai este gradina ta doamne .... Macar a mai ramas un capitol de corectat si asta nu stiu cand se va intampla.
Va pupic si sper sa intru cat de curand!
eLaura spune:
Buna seara, fetelor! Asta este, Flori, Mediplus/Prolife, i-am vazut pe site. Multumesc pentru recomandari, exact asta voiam sa aud, ceva neoficial, din experienta altora. Cristina, ai dreptate, nici eu nu cred ca ma voi linisti dupa un singur control, am sa fac tot ce pot sa fiu sigura ca e bine. Medicii conteaza mult mai mult in conditiile unor echipamente similare. In plus, ma frapeaza si preturile: 150 lei la Promed, eco ambii sani, 80 lei Prolife, aceeasi investigatie, tot pentru ambii. Cred ca am sa fac un efort sa merg la amandoua, vreau sa fiu bine!! Ati fost grozave, multumesc mult!
Altfel, va doresc puiuti sanatosi si multa bafta in fiecare zi. Nu-s o companie foarte placuta pana joi, asa ca Doamne-ajuta sa ne auzim cu bine dupa!
tuinea spune:
BUna dimineata!
Laura imi pare rau ca nu te-am putut ajuta mai mutl dar zic la fel mergi la ambele si vezi ce zic. Sanatatea este cea mai importanta - banii se fac la loc.
Iti tinem pumnii si ne rugam la DD sa fie totul bine.
Flori ce face puiul tau?
Miha cum stai cu teva? Mai bine zis cu vecinii?
Eu ma duc sa ma apuc de scris ca azi vreau sa termin corectiile la capitolul doi.
Pupici!
mihaser spune:
Salut!
M-am tuns...scurt ...s-au rezolvat pb...am gasit un nene sa ne repare baia si sa le repare si vecinilor de sub noi asa ca..sper sa fie ok. Azi am fost si la anlize cu Eli, si la un interviu si la coafor...zi tare busy!
Va pup!
ginye55 spune:
Neatza fetelor!
O ?
Cristina piciul meu si-a reluat proastele obiceiuri de a nu dormi noaptea. Azi-noapte m-a tinut treaza de la 1 juma pana la 4. Sunt de-a dreptul trotilata.
Miha sa-ti fie de bine tunsoarea!
Onitza ce mai face cel mai mic membru al familiei? V-ati adaptat la noua formula?
Otilia "putzulica" ce face?
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Neatza fetelor! O ? Otilia "putzulica" ce face? Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
Credeam ca am simtit bb. Dar de atunci nimic, asa ca nu stiu ce face. Am eco peste o saptamana, de abia astept. Dupa aceea cred ca incepe greul, cautat nume de fetita
Miha, sa-ti fie de bine tunsoarea. Iti dai seama ca vrem poze.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
tuinea spune:
Buna!
Asa intr-o viteza sa ved ce faceti.
Ce o fi facut Laura la analize?
Miha sa-ti fie de bine si sper sa ai bafta la interviu - adica la rezultatul interviului.
Flori pai lasa-l sa stea treaz si tu culca-te. Da-i ceva sa se joace si tu pune-te langa el si dormi. Pai ce sa faci. E mare nu mai este bebe - sau plange?
Otilia eu zic ca este baiat. DEci pune gand pe nume de baieti.
Pupici!
ginye55 spune:
Cristina e putin spus plange....ma stie tot blocul in ce hal urla. O ora jumate a urlat pana nu a mai avut putere. Nush de ce are crizele astea noaptea. Nu ma lasa nici macar sa-l iau in brate. De la dinti nu e ca are tot ce-i trebuie.Am inteles ca urmatoarea serie ar iesi dupa 2 ani. Asa ca...nu-mi explic aceste crize nocturne.
Miha sper sa primesti vesti bune de la interviu.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)