Targoviste (10)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaser spune:
salut
Multumim ptr urari! Noi pana in mai tot intr-o petrecere o sa o tinem!...Apropos de imbatranit peste o luna schimb si eu prefixul...insa nu ma simt prost deloc...cred ca 30 de ani e varsta cea mai faina ptr o femeie...eu sunt implinita!
Onitza e asa frumos Dani...si Paul ce-l mai iubeste ...cred ca esti innebunita dupa ei.
Am rezolvat concediul...pe 25 iunie plecam spre Corfu....stam acolo din 27 pana in 7 iulie intr-o viluta de vis. Abia astept!
Ne pregatim de gradi...de la 1 Martie o duc si pe Eli...abia astept sa vad cum o sa-i placa.
Va pup!
Alizee spune:
Buna ziua, dragi mamici din Targoviste.
Eu am o casuta pe langa Targoviste si ma bate gandul sa plec din Bucurestiul asta murdar si poluat.
Intrebarea este daca as avea vreo sansa in a-mi gasi un serviciu ?
Multumesc.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
ginye55 spune:
Allinta eu am stat in Bucuresti vreo 6 ani. Ne-am intors acasa in Tgv pt ca nu mai suportam aglomeratia, stresul, viata de Bucuresti cu tot ce implica ea. Dar cu serviciul...e alta mancare de peste. Sotul si-a pastrat jobul in Bucuresti, face naveta, eu sunt inca in concediu crestere copil. Acum nu zic ca nu se gaseste de munca, dar se gaseste f greu si nu neaparat in domeniul in care doresti.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
eLaura spune:
Bine v-am (re)gasit, targovistence! Am mai fost pe la voi inainte, sunt si eu de-acum un an targovisteanca cu acte, si mi-ar placea sa intru in clubul vostru. Acum insa am un mare of si am nevoie de ajutorul vostru, sigur, in masura in care puteti sa ma ajutati. De ieri sunt foarte speriata si am nevoie de o ecografie mamara. Am facut azi programare la doua clinici, Promed-dr. Coricovac si Prolife-dr Popiel Monica, ambele pentru joi. Am facut la ambele deoarece numai joi sunt doctorii in Targoviste, mi-e teama rau si vreau sa merg cat mai repede si nu in ultimul rand, am zis ca va intreb azi pe voi, urmand sa anulez apoi una dintre ele. Deci, imi puteti spune ceva despre clinicile respective, numele pomenite sau alte recomandari? Multumesc frumos! Sper sa ne auzim mai pe indelete in continuare. Multa sanatate tuturor!
ginye55 spune:
Bine ai revenit eLaura! Nu prea cunosc clinicile din Tgv, asa ca nu prea te pot ajuta. Am inteles ca este o clinica in micro 3, cu dr foarte buni, majoritatea din Bucuresti. Dar nu pot sa-ti recomand pe cineva anume. Multa sanatate!
mihaser spune:
Salutare!
Flori ghici ce...mi s-a spart o teava...din nou!
si nu iti spun ce tambalau mi-a facut aia de sub noi...de parca tot ce mi-am propus in viata asta e sa o inund...i-am zis ca le platesc daune!
Fetele bine ati (re)venit! Mai marim si noi gasca!
allinta uite si noi de aia stam prin tm in 3 camere...ptr job...si am casa cu 2000 de mp la Bratesti langa Tgv la 11 km...asa as sta acolo...dar mai tarzior...Nu prea sunt joburi in Tgv din pacate
elaura eu nu prea stiu dr din Tgv...iti tin pumnii sa fie ok joi!
Va pup!
ginye55 spune:
Miha sper sa fie ultima teava sparta. Eu cand aud de tevi sparte fac alergie. Am avut noroc cu vecinul de sub noi, un domn, nu a venit sa faca scandal, ne-a zis decat ca i-a picat tavanul in cap in cada. Parca isi cerea el scuze ca mi s-a spart mie teava. Mai sunt si oameni din astia.
eLaura spune:
ginye55, mihaser, multumesc mult pentru sprijin. Mai stau pana joi, poate stie cineva un pic mai mult, si merg la una dintre ele apoi decid in functie de rezultat incotro o iau. ginye55, micro 3 care e? este cumva spre autogara, polivalenta, ma rog, zona aia? Inca o data, multumesc mult! Doamne-ajuta!
ginye55 spune:
Neatza!
eLaura, da, micro 3 este cel cu autogara. O sa ma interesez azi de numele clinicii si o sa-ti spun.
ginye55 spune:
eLaura Mediplus se numeste clinica. Eu am auzit numai de bine de medicii de aici.