Targoviste (10)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata Flori si fetelor. Sper sa mai treceti si pe la noi.
Va invit la ceai, cafea, ciocolata calda, etc.... numai sa veniti sa ne mai povestiti ce faceti.
Eu la lucru. Azi citesc despre senzori cu ultrasunte la care esu sunt bata N-am lucrat nicodata cu ei asa ca nu-i cunosc prea bine.
Flori sa speram ca vine raspunsul. Ea bine inteles ca vrea la clasa ei din Romania, cu colegii ei de ani .... Mititica imi este si mila de a ca vine ziua ei si nu avem pe cine sa invitam....
Va pupez pe toate!

Mergi la inceput

Buna!
Vad ca nimeni nu a mai facut nici o vizita pe aici....
Eu sunt la servici, am venit mai de dimineata ca as vrea sa merg un pic la cumparaturi dupa amiaza. Maine vine si imi instaleaza internetul acasa. Bucurie mare.

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Hop si eu pe aici...nu te las singurica, Cristina! Eu sunt intr-o continua alergatura cu mutatul asta...parca nu se mai termina...schimbare de contracte...tv, net...schimbare de buletine...cutii...mobila...spalat covoare......nebunie totala. Mi-e tare teama ca edi se va acomoda f greu. De cate ori am schimbat casa a fost tragedie. Numai la mama se simte acasa.

Week-end placut!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

buna targovistencelor,

uitati aici niste poze cu noi: http://community.webshots.com/album/578640240Nucato

suntem bine, papam bine, cel mare - andi - a inceput clasa I, ii place. eu am cam putin timp de net.

cristina, bafta la job, si acomodare cat mai usoara

flori, sa stapaniti sanatosi casa cea noua

otilia, tu cum esti, ce face pitica?

va pup!

mami de andi si ilinca
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Lume noua .... Pitzinuca bine ai revenit! Sa-ti traiasca minunile? Cum se intelege Andi cu micuta surioara?

Cristina cum a fost cu ultrasunetele alea?

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!
Bine ai revenit Pitzinuca! Ma bucur ca sunteti bine. Ah cand aud de clasa intaia ma apuca cu frig pe spate... Nu stiu de ce ma sperie teribil...
Flori lasa ca o sa se acomodeze el si apoi aici o sa ramaneti pentru totdeauna ca doar este cuibul vostru. Si eu cand ma gandesc la casuta mea proprie si personala la care am muncit atat de mult ma apuca nostalgia....
Cat despre serviciu vineri am facut altceva: polimeri orientati. Azi nu stiu ce avem in program. Maine am un curs de health and safety si poimaine avem o intalnire la Leeds.
Mi-am luat biletul pentru Belfast. Sper sa nu mai schimbe ceva ex-boss-ul meu.
va pupic!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Nimeni pe aici....
Aici este o vreme de iti vine sa te iei cu mainile de par...
Eu ce sa va zi: sunt bine, sunt un pic obosita ca ieri am intrat in paine cum s-ar spune si am facut o gramada de procesare de date si inca mai am nu stiu cat.

Nu avem inca nici o veste de la Roxy de la scoala asa ca azi am sa sun sa vad ce zic.

Va pupic pe toate!

Mergi la inceput

Am disparut ca magarul in ceata ...motivat...n-am avut calculator 2 zile.

Cristina ceva vesti despre scoala? Dar Roxy ce face in timpul asta daca nu merge la scoala? Are cine sa stea cu ea?

Noi tocmai am trecut peste o sapt nasoala...Nu s-a inteles nimeni cu Edi. Are gurita praf...s-au hotarat toate maselele sa-i iasa in acelasi timp. Acum e ceva mai bine.

Pup fetele!

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Flori imi dau seama ce este me mititelul de el... Dintii oh ce povara... si sper sa-i treaca repede.
Noi suntem bine, ne adaptam usor usor. Asteptam scrisoarea de la scoala ca sa avem parte de adevarul gol-golut despre adaptarea aici.
Cu Roxy sta tati cand sunt eu la servici ca nici el nu are ce face.
Sambata este ziua Roxanei si a noastra asa ca planuim sa plecam la plimbare.
Eu duminica plec la Viena... Asa anuntata in scurt. Nu sunt zboruri directe de la Leeds asa ca merg la Londra si apoi zbor la Viena.
Va pupic!

Mergi la inceput

La multi ani, Roxi! (anticipat, ca maine nush daca pot intra...si sa nu ratez )
Distractie placuta, Cristina!
LA mine probleme peste probleme...descopar din ce in ce mai multe nereguli/lucruri de facut in apartament...stiam ca e mult de munca la el, dar parca ma depaseste situatia. Mor de ciuda: am apartament de 2 luni si inca nu stau in el.

Mergi la inceput