Targoviste (10)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna!
flori si noi sunte cu impachetatul ... Groaznica treaba asta. Eu o ourasc.

O sa va placa in micro 4. Este liniste si este si loc de joaca si o multime de copii.
Eu am si data de sustinere a tezei: 14 octombrie. Parca nu ma bucur ca nu stiu daca sa cred sau nu.

Fetele celelelte nu mai ziceti nimic?

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cristina drum bun, maine!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Cristina cum merge treaba? Cum se acomodeaza Roxi?
Ce-mi poti spune si mie de gradi nr 16 (acolo a fost si pitica ta, nu?) Eventual, imi poti recomanda o educatoare?

Fetelor, voi imi puteti da vreo informatie legata de gradinita asta?

Mergi la inceput

Ati disparut toate....

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Scuze ca nu am scris mai devreme dar aici a fost o adevarata nebunie...
Noi am ajuns cu bine, casa era ok dar cam goala. Nu era decat mobila de baza, frigider, congelator, masina de spalat. De restul a trebuit sa ne ocupam noi....
Vai de lume. Am cheltuit o multime de bani.
Flori vorbesti de gradinita din cartier care este langa scoala? Nici nu stiu la ce numar a fost fata mea. In orice caz cea care este la o zvarlitura de bat de bl;ocul nostru. Este foarte buna, foarte curata. Eu am avut-o pe Roxy la Emanuela Ciocanel si d-na Rodica dar toate educatoarele sunt bune.

Va pupic si fug la treaba.

Mergi la inceput

Da, Cristina, de gradinita aceea vorbesc. Multam de sugestii.

Mergi la inceput

Buna!
Flori stiu ca nu e prima data cand ma fac de ras cu chestii din astea... Pur si simplu nu am capaciatea de a memora chestii din astea. Stii tu ca eu am mai facut-o de oaie cu imbracatul.... Hehe mama model....
Va doresc sa aveti un inceput la gradi fara lacrimi.

Pup si fetele celelalte.

Mergi la inceput

Stai asa, Cristina....inca nu incepem gradi. Io sunt mama din aia paranoica...ma interesez de pe acum pt la anul. Acum sunt putin in dilema...fac o comparatie intre gradi de la noi din cartier si gradi de pe balcescu (e undeva pe o straduta pe acolo...parca nr 2 e). Dar cred ca pana la urma o sa ma duc la cea de la noi din cartier sa nu chinui copilul pe drum dimi la 7 juma.
Si esti o mama super....ti-am mai zis ca mi-a placut la nebunie relatia dintre tine si Roxi.

Fetele celelalte vad ca ne-au abandonat. Nu mai intrati pe la noi sa ne mai spuneti ce mai faceti?

Mergi la inceput

Buna dimineata pot sa zic Flori... ca fetele chiar ne-au lasat subiectul numai noua.
Pai e bine daca incepi anul viitor ca te poti inscrie la d-na Rodica si la d-na Ciocanel. Sunt super vesele si de treaba. D-na Rodica cel putin este o minune de femeie.
Merci ca ai zis ca iti place relatia noastra. Si mie imi place ca nu este ata de sugrumatoare in sensul ca Roxy nu se asteapta ca eu sa fiu capabila mereu sa fac ceva bine.
Noi aici inca asteptam scrisorica sa vedem la ce scoala mergem. Sa speram ca de saptamana viitoare va merge la scoala.

Va pupacim!

Mergi la inceput

Neata!
Sper sa vina raspunsul repede! Roxi ce zice? Asteapta sa se duca la scoala?
O sa ma interesez de cele 2 doamnne sa vedem ce grupa iau anul urmator!

Mergi la inceput