Targoviste (10)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!
Cine este Ioana la noi pe targoviste? Eu nu stiu si rusine sa-mi fie...
Eu sunt cu zugraveala, cu pus de usi vai de noi ce este aici.
Va pupic si sa aveti o zi cat de buna posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

Cred ca Onitza

Sunt super ocupata la serv ...nici un clic pe dc...abia daca intru pe mail.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miha, ai ghicit, bravo. Daca iti place cu ce esti ocupata atunci nu-i bai.

Pitzinuca, am citit ca te pregatesti de VBAC. Daca ai dileme poate iti dau o mana de ajutor. Oricum nu mai tin minte de ce ai ajuns la ceza prima data. Ai povestea nasterii pe undeva?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

buna fetelor,

m-am mai linistit si eu prin urbe..

fuseram la mare, fuse frumos...

azi am fost la Tg la festival. draguty. tari statuile celea.

Otilia, da, as vrea VBAC. prima oara am stat in travaliu vreo 12 ore, si cica fi-mio nu era pozitionat cum trebuie, nu aveam dilatatie mare (cam 7-8 cm), nu era complet angajat, si era riscant... asta am inteles eu de la dr prin chinurile contractiilor.

acum ma pregatesc, adica merg pe jos, fac trebusoare si vrea sa ma duc la inot. voi fi preluata de un dr, pt ca cea care ma vede nu asista la nasteri, si de-abiua astept sa vad ce zice. dar asta mai peste o luna. oare e prea tarziu?

altfel, ce mai faceti, ce mai ziceti? pe unde mergeti in concedii?

nu vreti sa ne vedem in tg? mi-a placut pe la teresale e din centrul vechi, poate ne vedem intr-o seara, la o inghetata, ce ziceti?

eu , cu (DPN 27.08.2010), andi si tati
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca

buna fetelor,

m-am mai linistit si eu prin urbe..

fuseram la mare, fuse frumos...

azi am fost la Tg la festival. draguty. tari statuile celea.

Otilia, da, as vrea VBAC. prima oara am stat in travaliu vreo 12 ore, si cica fi-mio nu era pozitionat cum trebuie, nu aveam dilatatie mare (cam 7-8 cm), nu era complet angajat, si era riscant... asta am inteles eu de la dr prin chinurile contractiilor.

acum ma pregatesc, adica merg pe jos, fac trebusoare si vrea sa ma duc la inot. voi fi preluata de un dr, pt ca cea care ma vede nu asista la nasteri, si de-abiua astept sa vad ce zice. dar asta mai peste o luna. oare e prea tarziu?

altfel, ce mai faceti, ce mai ziceti? pe unde mergeti in concedii?

nu vreti sa ne vedem in tg? mi-a placut pe la teresale e din centrul vechi, poate ne vedem intr-o seara, la o inghetata, ce ziceti?

_

traduceri si asistenta

Faptul ca ai fost odata in travaliu pana la 7-8 cm iti va fi de mare ajutor. Organismul tau stie sa se dilate. Si daca nu a fost travaliu indus si mai bine. Plus ca ai fetita, si-s mai delicate fetele, isi fac loc mai bine .
La mine unul din motivele cezarienei, de fapt primul, a fost ca bb nu s-a angajat bine cu capul, venea cu fruntea si nu reusea evident sa iasa ci doar s-a invinetit deasupra sprancenelor de cat a dat cu capul in oasele mele. Urmatorul motiv a fost stresul fetal si lichid amniotic verde.

Hai ca ne tinem pumnii reciproc . Eu merg pe 14 iulie la eco, daca e bb prea mare, adica circumferinta capului peste 33,8cm ajung iar la cutit. Dar sper sa nu fie cazul.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

otilia, tu faci lamaze si kegel?

_

traduceri si asistenta

Mergi la inceput

Pitzinuca, nu mai fac nimic, merg mult pe jos, conduc, merg la servici, la magazine, o mai ridic pe Elisa asa ca-s destul de obosita. Kegel imi mai aduc aminte dar Lamaze e cu instructor, mers la ora fixa. O sa fac acupunctura ca sa ma dilat usor si repede. Oricum domnisoara mea a binevoit sa se intoarca cu capul in sus, nu stiam eu miercuri de ce aveam contractii urate si dureri crunte. Acum merg in 4 labe, doar doar se intoarce la loc. Mai sunt sanse sa bage capul la cutie, si daca nu o face de bunavoie vor incerca la 37 de saptamani la spital sa o intoarca.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

otilia wow, deci era cu capul in jos si s-a intors?

a mea nu era intoarsa in jos acum o luna. aha si se practica asta cu 4 labe? asta inseamna ca trebuie sa ma mai duc pe la gradina, sau...

si cum o intorc la spital?

fetelor ne scuzati de offtopic, eu prefer sa vb aici pt ca la delfinasi pur si simplu nu tin pasul.

_

traduceri si asistenta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca

otilia wow, deci era cu capul in jos si s-a intors?

a mea nu era intoarsa in jos acum o luna. aha si se practica asta cu 4 labe? asta inseamna ca trebuie sa ma mai duc pe la gradina, sau...

si cum o intorc la spital?

fetelor ne scuzati de offtopic, eu prefer sa vb aici pt ca la delfinasi pur si simplu nu tin pasul.

_

traduceri si asistenta

Ce m-ai facut sa zambesc. La gradinarit nu ma gandeam, ce lenesa m-am facut , iar sotul nu-i aici asa ca si varianta a doua pica.
Nu mi s-a explicat cum incearca sa o intoarca la spital. O sa vorbesc data viitoare cu moasa in caz ca mai este nevoie.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!
Ma iertati ca nu am mai intrat de mult timp dar sunt inca intr-o mare vanzoleala prin casa si vineri plec inapoi pentru ca pe 29 am examen. De invatat am invatat pe sponci, frica ma ia de nu se poate...
Vad ca toata lumea se pregateste de nascut... Fetelor eu nu va pot da prea multe sfaturi. Voi sunteti super curajoase in timp ce eu sunt un pui din ala de gaina las.
La mine de la o vreme toate merg pe dos.
Va pupic si sper ca intru cat de curand si ca recuperez la citit!

Mergi la inceput