Targoviste (10)
Raspunsuri - Pagina 20
mihaser spune:
Salutare!
Fetele cert e ca-mi place... Acum sunt in traininguri si teste 3 sapt ...invat SAP...ceea ce e minunat ptr una ca mine ce vrea sa lucreze pe plantatii multinationale...Am o sefa tanara...cred ca e o fosta colega de la spaniola cu care am dat examenul dele ...mai tanara...media de varsta e 28 ...Chiar imi place...iar training fac si cu 2 fete de la alta echipa...asa ca mai invat si bucata lor de placinta ..una e super buna...a lucrat 2 ani pe la P&G...deci am cu cine sa conversez!
O sa revin cu pozici!
tuinea spune:
Buna fetelor!
Imi cer scuze ca nu am mai intrat dar a avut atatea probleme... Nu va mai spun. L-am avut pe tata in spital. M-a asteptat sa faca o operatie... ce sa va zic i s-a extirpat o tumoare imensa. Acum asteptam biopsia... Este acasa dar nu sta cuminte. Se duce la magazin si ar trebui sa se odihneasca.
Vremea de aici ma da peste cap. am suferit rau de caldura. am zis ca mor. Acum cand ma mai obisnuisem iarasi rece.
De norul vulcanic nu va mai zc ca stau cu un morcov undeva cat casa ca am bilet pe 25 iunie si daca se intampla cea nu ajung la examen pe 29. La servici in Romania asa cu ati fi banuit nu ma primeste nimeni cu bratele deschise mai ales caum cu situatia asta de criza.
In rezumat va spun ca am o perioada tare de cacao. sper sa ajung sa citesc ce ati scris si sa intru mai des. De azi ma apuc de citit pentru examen se zice...
Va pupic si sa aveti o zi super!
tuinea spune:
Buna fetelor!
Elenelor si Constantinilor La multi ani de ziua numelui!
Cat despre problemele mele cum ar fi intorsul in Romania nu stiu sigur... De cand am venit acasa nu am reusit sa pun pe partea cu de ce sa ma intorc decat doua randuri si pe partea cealalata am umpult 4 foi A4 deja... Nu stiu ce am sa fac. Am sa aplic dupa ce termin examenul din iunie si in strainatate dar pentru joburi bine platite si care or sa-mi dea posibilitatea sa o duc pe Roxy la o scoala particulara probabil. Acum facem in fiecare zi engleza eu cu ea si o prietena de-a ei si se simte deja. Cred ca profesoara cu care a facut inainte a fost foarte superficiala si a tinut-o cu catelul, pisica pe care ea le stia deja...
Nu stiu ce sa mai zic. ramane decat sa astept si sa vad ce se mai intampla si cum imi este si norocul si cum mai vrea si Dumnezeu.
Acum ma apuc sa redecorez apartamentul ca mau inundat vecinii si oricum nu imi mai placea nimic aici.
Flori multumesc frumos de urare!
Va pupic!
mihaser spune:
Saluti!
Sunt singurica...ai mei sunt plecati pana la luni!
E o mare pliciseala...
Asa e Cristina...din pacate pe partea cealalta avantajele sunt mai multe...Ar trebui sa faci cum ti-ai propus ca mai tarziu o sa-ti para rau...Mie mi-ar fi parut rau daca as fi ramas in Tgv...bine ca am avut curaj sa plec...spre vest e mai bine un pic!
Va pup! Cum mai merg concediile, joburile, sarcina?
tuinea spune:
Buna fetelor!
Nu am vesti bune decat ca de marti vine zugravul, ca toata saptamana asta am muncit de nu mai pot. Ieri am luat o pauza ca am fost cu soata mea la Bucuresti sa-si faca analizele.
Miercuri vine si tipul de la firma de mobila sa ia masura si sa decidem cum facem mobila pe comanda.
O nebunie...
Va pupic si sper sa intru cat de curand!
tuinea spune:
Buna!
Unde ati disparut fetelor? bag de seama ca incep concediile...
La mine de azi a venit zugravul si este un praf de nu va puteti imagina...
Sper sa iasa bine ca daca nu o sa imi scot ochii ca atataea sacrificii si nebunie pentru trebusoara asta.
Va pupic si ne mai auzim.
Otiliav spune:
Ioana, sa fii sanatoasa si iubita!
copilasilor nostri!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra
tuinea spune:
Fetelor am uitat sa zic la multi ani piciolr nostri!
Copuilasi si parinti sa fiti sanatosi si tooate dorintele sa vi se implineasca.
Pupici!
mihaser spune:
Salut!
Ioana! Sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata!
tuturor copilasilor!
Va pup pe toate!