Broccoli crud
As vrea sa mananc broccoli crud, dar parca ma simt cam ciudat. Imi trebuie un dip (asa se spune?), in care sa-l mai inec nitel, are cineva idee de un sos natural??
Raspunsuri
ML spune:
Nu stiu daca va place:
http://bunsisanatos.wordpress.com/2008/11/30/bushes/
Eu le-am fiert putin, precum scrie, iar sosul l-am amestecat (sosul 1+ sosul 2). Il poti face cat de gros vrei (nu am respectat cantitatile, mai mult ingredientele). Te urmaresc, poate imi fac curaj sa mananc crud, abia ma ating de el fiert.
Take joy! (poze)
bulinuta27 spune:
noi facem salata cu rosii, castraveti, brocolii sau conopida...e super si cu ulei masline si un pic de otet
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
maya_m spune:
Si pe mine ma ingretosa gandul de a manca broccoli crud pana am gustat la cineva in vizita fiind...de atunci[de la Craciun]am facut reteta de 3 ori..e foarte simplu..broccolii se taie bucatele mici se amesteca cu ceapa rosie taiata marunt se acopera vasul si se da la frigider peste noapte..a doua zi se caleste sunca in putin ulei iar dupa ce se raceste se adauga peste broccoli se amesteca bine...se adauga 2-3 linguri de maioneza subtiata cu iaurt, sare, piper dupa gust se omogenizeaza si..se mananca cu ..e delicios
gabi25 spune:
Fica-mea e fan brocoli crud si il moaie in iaurt cu putin usturoi.
L-am mai pus fiert sau crud in salata orientala si pane tot cu sos de iaurt si usturoi.
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
mcm spune:
E mult mai gustos decat gatit. Eu am mancat o salata cu un sos dulce acrisor cu nuci si cranberry, foarte buna.
Macrina spune:
Multumesc. Am retinut ceva (pe unde am mancat) de un sos de maioneza. Acum parca as incerca cu iaurt amestecat cu usturoi si putin marar.
Credeam ca e un sos special, dar vad ca nimeni nu-l practica..
Lorena, o sa incer si varinata cu cipercute si sosurile minunate..
Incearca sa-l mananci cu ceva ca sa alunece usor
Il vreau pt fier.
ML spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Macrina Il vreau pt fier. |
Bine ca ai spus, ma voi dopa si eu.
Interesante toate retetele. Un multumesc si de la mine.
Take joy! (poze)
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Macrina Multumesc. Am retinut ceva (pe unde am mancat) de un sos de maioneza. Acum parca as incerca cu iaurt amestecat cu usturoi si putin marar. Credeam ca e un sos special, dar vad ca nimeni nu-l practica.. Lorena, o sa incer si varinata cu cipercute si sosurile minunate.. Incearca sa-l mananci cu ceva ca sa alunece usor Il vreau pt fier. |
Eu gatesc conopida si brocoli tocat la blender si amestecat cu maioneza, ca pasta de pus pe paine.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
ML spune:
Am gasit un alt sos (nu l-am incercat). Scrie in carte ca merge cu legume mai dulcege (fenicul/bulb, cartof dulce, ardei gras, dovlecel si squash) iar ca ingrediente are iaurt, nuci (date prin robot), parmezan, usturoi, paprika, chilli, piper si... albus de ou (eu l-as scoate, dar nu stiu ce iese). Il voi verifica saptamana viitoare, spune-mi daca vrei cantitatile exacte. Am sa pun si broccoli pe farfurie.
Melasa nu ti-e pe plac pentru fier? E tare gretoasa dar plina de minerale (fier, calciu, potasiu, parca si magneziu...). Blackstrap, nesulfurata e cea mai buna
Take joy! (poze)