Broccoli crud

Broccoli crud | Autor: Macrina

Link direct la acest mesaj

As vrea sa mananc broccoli crud, dar parca ma simt cam ciudat. Imi trebuie un dip (asa se spune?), in care sa-l mai inec nitel, are cineva idee de un sos natural??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Nu stiu daca va place:

http://bunsisanatos.wordpress.com/2008/11/30/bushes/

Eu le-am fiert putin, precum scrie, iar sosul l-am amestecat (sosul 1+ sosul 2). Il poti face cat de gros vrei (nu am respectat cantitatile, mai mult ingredientele). Te urmaresc, poate imi fac curaj sa mananc crud, abia ma ating de el fiert.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

noi facem salata cu rosii, castraveti, brocolii sau conopida...e super si cu ulei masline si un pic de otet

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi


www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Si pe mine ma ingretosa gandul de a manca broccoli crud pana am gustat la cineva in vizita fiind...de atunci[de la Craciun]am facut reteta de 3 ori..e foarte simplu..broccolii se taie bucatele mici se amesteca cu ceapa rosie taiata marunt se acopera vasul si se da la frigider peste noapte..a doua zi se caleste sunca in putin ulei iar dupa ce se raceste se adauga peste broccoli se amesteca bine...se adauga 2-3 linguri de maioneza subtiata cu iaurt, sare, piper dupa gust se omogenizeaza si..se mananca cu ..e delicios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Fica-mea e fan brocoli crud si il moaie in iaurt cu putin usturoi.
L-am mai pus fiert sau crud in salata orientala si pane tot cu sos de iaurt si usturoi.

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

E mult mai gustos decat gatit. Eu am mancat o salata cu un sos dulce acrisor cu nuci si cranberry, foarte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Multumesc. Am retinut ceva (pe unde am mancat) de un sos de maioneza. Acum parca as incerca cu iaurt amestecat cu usturoi si putin marar.
Credeam ca e un sos special, dar vad ca nimeni nu-l practica..
Lorena, o sa incer si varinata cu cipercute si sosurile minunate..

Incearca sa-l mananci cu ceva ca sa alunece usor
Il vreau pt fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Citat:
citat din mesajul lui Macrina


Il vreau pt fier.


Bine ca ai spus, ma voi dopa si eu.

Interesante toate retetele. Un multumesc si de la mine.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

n-am mancat decit fiert si e f bun,crud n-am incercat




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Macrina

Multumesc. Am retinut ceva (pe unde am mancat) de un sos de maioneza. Acum parca as incerca cu iaurt amestecat cu usturoi si putin marar.
Credeam ca e un sos special, dar vad ca nimeni nu-l practica..
Lorena, o sa incer si varinata cu cipercute si sosurile minunate..

Incearca sa-l mananci cu ceva ca sa alunece usor
Il vreau pt fier.

Eu gatesc conopida si brocoli tocat la blender si amestecat cu maioneza, ca pasta de pus pe paine.


www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Am gasit un alt sos (nu l-am incercat). Scrie in carte ca merge cu legume mai dulcege (fenicul/bulb, cartof dulce, ardei gras, dovlecel si squash) iar ca ingrediente are iaurt, nuci (date prin robot), parmezan, usturoi, paprika, chilli, piper si... albus de ou (eu l-as scoate, dar nu stiu ce iese). Il voi verifica saptamana viitoare, spune-mi daca vrei cantitatile exacte. Am sa pun si broccoli pe farfurie.

Melasa nu ti-e pe plac pentru fier? E tare gretoasa dar plina de minerale (fier, calciu, potasiu, parca si magneziu...). Blackstrap, nesulfurata e cea mai buna

Take joy! (poze)

Mergi la inceput