Nascuti din suflet, crescuti in inima *3*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

si inca ceva.....sa lasam ironia deoparte....!!
cine crede ca nu am inteles-o......s-a inselat......

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andas spune:

cine a vazut "tema zilei" pe tvr despre adoptii? Comisia europeana s-a sesizat referitor la durata mare a adoptiilor in Romania.
Poate da Doamne- Doamne si impinsi de la spate de comisie sa se miste si ei mai repede, pt ca nu prea au de ales.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

gabriela42, ma tem ca e prea subtila aluzia ta pentru mine, n-am inteles-o, o fi si tarziu si eu obosita. Oricum, daca te deranjeaza ceva la "minunatul forum" poti sa-i dai fara grija ignore.
toate cele bune,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

andas- asa sper si eu.Doamne ajuta!Sa se faca ceva pentru copilasii care isi doresc o familie din tot sufletul.Poate le aude cineva strigatul de ajutor!!
Desi ORA isi manifesta asa zisa ingrijorare ca vezi Doamne li se cere sa redeschida adoptiile internationale ( a se vedea pe site-ul ORA) e un circ de mare proportii..Oare nu tot ei anul trecut au pus pe masa guvernului cererea sa se redeschida adoptiile internationale??Problema e ca mi-as dori din tot sufletul ca acei copilasi care nu si-au gasit o familie in Romania sa-si gaseasca peste hotare sunt insa reticenta pentru ca incepe iarasi traficul cu copii mici ,cei mari ramand in sistem.....again!
Iar cei din Romania care doresc sa adopte o sa astepte mult si bine....din pacate....
in loc sa rezolve problema adoptiilor nationale ei tot la spaga se gandesc....

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Buna dimineata. Dupa o saptamina jumate am si eu doua minute libere sa va scriu. Am citit ce ati scris pina acuma, si am vazut ca iar am intrat in polemici. Din pacate nu am reusit sa vad mult vestita emisiune, dar dupa cite am citit nu prea s-au spus multe lucruri interesante. Eu imi mentin punctul de vedere cu privire la copilasi, conteaza foarte mult ceea ce urmarim la el. Ca dureaza mult procedura asa este, dar cred ca nici un lucru important nu este usor. Ca sistemul are hibe intradevar, dar este ceva perfect?
Despre noi va putem spune ca suntem obositi,dar fericiti. Viata noastra s-a schimbat destul de mult. Fetitele incep sa se acomodeze incetul cu incetul. La inceput imi era frica de aceasta schimbare, mai ales ca fetele au fost destul de apropiate de asistenta maternala. Ne mai intreaba despre ea si daca o sa mergem in vizita. Le-am explicat care este situatia lor si ele au inteles. Ne-au intrebat cum ne cheama pe noi si acuma cind le intreaba cineva spun numele nostru de familie. Sunt asa de dragutze si fac atitea nazbitii. Cel mai frumos este cind intram in casa si in acelasi moment vor sa faca amindoua la WC. Sa ne vezi cum alergam unul intr-o parte si unul in partea cealalta cu ele.
Va pup si va multumesc ca ati fost alaturi de noi. Am invatat multe de la voi si imi doresc ca acest forum sa fie calauza si pentru alte familii aflate in aceeasi situatie.

Daca dorit ne treceti si pe noi pe lista
Dana (04.01.1977) mamica de Andreea- Stefania si Ana -Nicoleta (27.12.2005)
Daca doriti sa ne cunoasteti suntem aici:
http://picasaweb.google.com/danaionela1977/Fetite#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

danaionela Sunt foarte frumoase fetite, sa va traiasca si voi alaturi de ele, sa stii ca una seamana cu tine(cea cu ochi negri)are trasaturile chipului si modul cum priveste si una cu sotul. Veti avea mari probleme cu baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

buna fetelor,
danaionela sunt superbe fetitele, sa-ti traiasca si sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta impreuna.
va trimit si eu poze cu ingerasul meu http://picasaweb.google.com/antoniadasha
Cris81 FELICITARI!
Mariaa ce faci?
vrem si noi pe listuta mamicute harnicute si tatici inimosi dana (16.09.1978)- mamica de Antonia Dasha(28.12.2004) multumim
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salviae spune:

Nu am scris demultLa sf. lunii noiembrie am adus acasa baietelul nostru, Andrei, de 2ani si 7luni (atat are acum). Au trecut si cele 90 de zile, asteptam din nou citatia pentru definitivare (?). Am o intrebare: stiti cumva daca avem dreptul la cei 92(?) de lei, fiindca cineva mi-a spus ca da, altcineva zicea ca doar asistentele maternale au dreptul. Acum eu nu mai stiu ce sa fac. Oare ce zice legea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Salviae, daca il ai pe Andrei in incredintare sau plasament ai dreptul. Noi i-am luat retroactiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

buna fetelor,

noi ne pregatim de incuvintare, sper sa ma ajutati si pe mine putin
imi trebuie de la Sp Gomoiu certificatul tip A5, am inteles ca nu mi-l dau decat daca ii fac analizele obligatorii (HIV, sifilis, hepatita B), analizele astea le-am facut in octombrie stie cineva daca le pot folosi, nu vreau sa o mai chinui pe pitica.
si inca ceva stie cineva cum trebuie formulat referatul medical (medicul de familie al ei nu stie cum trebuie formulat, i-am spus de trebuie sa srie evolutia ei dpdv medical- concluzie sanatos clinic)
multumim mult de ajutor

Mergi la inceput