Nascuti din suflet, crescuti in inima *3*
Raspunsuri - Pagina 11
dpluhovici spune:
buna fetelor,
of...colectivitatea ...... deja suntem racite, cu temperatura......, medicamente......., dar speram sa treaca repede, astazi si nici maine nu mergem la gradi, speram ca pana luni sa ne treaca si ne reluam activitatea. La gradi am dormit, chiar ne-a placut, dar avem o mica problema...... nu mancam, dar sper sa ne obijnuim si cu mancatul. In rest totul este ok, "perlute" cat mai multe, si mai haioase
Mariaa,Asi multeeeeeeeee si Mariaa o sa-ti sciu un PM
fetelor va pupam dulce .
Mariaa spune:
[red]LA MULTI ANI!]
O primavara frumoasa cu muuuuuulte bucurii in suflet!
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
Bellaiza spune:
La multi ani, tuturor! Sa fiti sanatoase si voi si copiii si sotii vostri si toti cei dragi!
Un" La multi ani! ,sper din suflet ca nu tardiv, pentru Luca. Te-am ratat, Bucharest, in februarie, desi m-am gandit la tine...Acum sunt dupa o saptamana plina, cu sot si copilas operati, unul la dantura, altul la piciorus... Sper sa ne ierti si sa fii convinsa ca suntem toti alaturi de voi, de altfel, suntem leat. Apropos, l-ai inscris pe Luca la scoala?
Carmenul, "La multi ani!" dragului tau Ionut. Ce mai faceti?
lilina spune:
la multi ani fetelor ! sa fiti iubite
va citesc uneori si va admir foarte tare pt ceea ce faceti
va pup
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju
SoriLea spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR, MAMICI SAU VIITOARE MAMICI, multa sanatate si implinirea dorintelor.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
danaionela spune:
LA MULTI ANI pentru toate doamnele,. Sa fiti fericite si inconjurate de iubire.
Eu ma uit afara si vad cum ninge si nu-mi vine sa cred, mai ales ca maine plecam la drum... . Miercuri avem termen pentru incredintare..
Bellaiza spune:
Danaionela, drum bun! M-ai rascolit placut, parca mai ieri plecam si noi la drum si nu era raza de soare sa nu straluceasca in sufletele noastre...Ca un facut, fotografiile de atunci, ale drumului spre casa, s-au pierdut...Sunt insa atat de vii in noi!
Te asteptam cu vesti, sa nu ne uiti!
asi spune:
La multi ani doamnelor!In suflet sa aveti o vesnica primavara!
Noi am avut mare sarbatoare in familie duminica.Razvan a implinit 6 ani si ne-am sarbatorit toata ziua.A fost perfect si ne-am dat seama cat suntem de fericiti.Anul asta au picat zilele ca in 2004 si am rememorat putin anul ala(eu l-am visat pe Razvan in ziua cand s-a nascut insa credeam ca e vorba e altceva si apoi mai tarziu cand l-am vazut...a fost un soc).
Din pacate "ramasita" asta de iarna ne-a servit o minunata laringita la amandoi puii asa ca acum stam la gura sobei cu aerosoli si speram sa treaca si laringita si iarna.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.