Nascuti din suflet, crescuti in inima *3*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

De martisor va doresc o primavara frumoasa, cu sanatate si multe impliniri

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

va dorim din suflet o primavara frumoasa, cu impliniri!!!!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

Lasati primavara sa va patrunda in suflet, sa va incalzeasca si sa va umple de bucurie si iubire! Va doresc o primavara de impliniri!

Astazi a fost prima zi de gradii si spre surprinderea noastra pitica nu a plans deloc, chiar l-a intrebat pe tati cand a venit sa o ia "de ce eu nu dorm aici?" , asa ca maine facem incercarea ........... dormim sau nu..... ramane de vazut. Fetelor, am primit cel mai frumos martisor, un fluturas facut de fetita mea, care avea emotii daca o sa-mi placa sau nu, il tot intreba pe tati "o sa-i placa lui mami, nu-i asa", iar cand am ajuns pitica dormea........s-a trezit si intai mi-a povestit cum a capsat ea cu doamna si cum a scris doamna........, iar apoi o auzim.... "tati martisorul....sunt uituca seman cu bunica"

Mariaa eu credeam ca voi ati scapat de perioada de monitorizare, la noi fetele mai au de venit o singura data si am inteles ca o sa mai vina cu cineva deoarece mai nou la tribunal se cere si raportul mamagerului de proiect????????(sau ceva de genul), am facut cererea pentru al doilea nume al Antoniei (Dasha), si facem la consiliu, cerere pentru iesit din tara (concediu, plecam la mare pe 17.06, iar actele nu credem, sigur, ca nu vor fi gata). Pentru incuvintare apelati la avocat? noi am fost sfatuiti de fete (as) sa nu apelam si sunt putin in cumpana........., dar vom vedea.
O primavara frumoasa!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

am avut o vizita acasa si pana nu refacem tot dosarul nu cred ca mai vin. speeer saptamana asta sa facem ultimele analize, o mare porcarie de alfel.
cerere la consiliu? da-mi detalii, te rog..si eu as vrea sa fac chestia asta! da, tot pentru iesit din tara..
despre avocat, ce sa zic...nu m-am gandit dar nu-i exclus s-o facem si pe asta...au facut ele niste observatii ca daca ducem 'noi' dosarul, merge mai repede.
manager de proiect?! ...pfff...

ma bucur ca a mers bine prima zi la gradinita, e bine daca vrea sa si doarma cu copiii! o sa vezi cum se va schimba...te vei uita in urma si n-o mai sa recunosti copilul pe care l-ai vazut la maternala, cu toate ca de acela te-ai indragostit din prima clipa ma bucur tare mult pentru voi si cand te vad ca scrii despre Dasha imi amintesc de multe ori de postarea ta de dupa prima vizita

ieri a fost o zi faina si la noi, cu martisor facut de manuta ei dar si cu cornite crescute in urma starii generale de euforie creeata ieri

Mishule, mai ai oale in dulapuri??

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mariaa ce dosar trebuie sa refaceti?Legal nu e voie sa depasiti cele 90 de zile doar daca au cererea voastra scrisa.

Dpluhovici felicitari pentru prima zi de gradi.

La noi bate vant de primavara si eu sunt cand in al noualea cer cand in butoi....astenia asta bat-o vina.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellaiza spune:

Mariaa, legiuitorul a prevazut ca directia sau adoptatorii sa depuna dosarul pentru incuviintarea adoptiei. Daca nu ai studii juridice, asta inseamna sa ai avocat sa redacteze actiunea. De ce? Ei au juristi care fac tocmai aceasta munca. Termenul de 90 de zile se prelungeste de drept daca actiunea nu a fost introdusa la instanta si adoptatorii nu au precizat ca nu merg mai departe cu procedura- doamne, fereste-!

Danaionela, daca vrei sa eviti ca si la incuviintarea adoptiei sa aveti doua termene diferite, in conditiile in care termenul de 90 de zile se prelungeste de drept la expirare in conditiile aratate prietenei noastre mai sus, insista la directie sa faca un singur dosar pentru ambele fetite, vei rezolva mult mai repede. Vor avea si ele certificatul de nastere emis la aceeasi data, doar sunt gemene, nu? Luptatoare cum te stiu, cred ca vei razbi.

Si eu am primit de la Stefan cea mai frumoasa poseta ...din hartie ...cu floricele, doar vine primavara!...si, bineinteles, martisorul aferent, confectionat tot de el. Mi-a recitat si poezia" De ziua mamei" de Elena Farago. Nu a fost nevoie sa ii sufle tata

Tuturor o primavara frumoasa, plina de impliniri si sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Buna si o primavara frumoasa
Bellaiza din pacate nu cred ca pot sa fac o singura cerere. Cel putin asa mi s-a spus, pentru fiecare fetitat trebuie facut un dosar. Asa a inceput procedura de la inceput. Eu o sa fac tot ce pot, mai ales ca aici sunt la mine acasa....In legatura cu avocatul chiar nu mai inteleg nimic. Cred ca depinde de politca fiecarui DPC in parte. Eu stiu ca am intrebat de la inceput daca pot sa apelez la serviciile unui avocat din exterior si mi-au spus ca nu. Acuma astept sa termin si cu termenul pentru a doua fetita si apoi ma apuc de studiat si intrebat in stinga si in dreapta. O sa apelez si la bunavointa voastra ca sa ma indrumati. Am incredere ca totul o sa fie bine pina la urma ....
Ce copilasi minunati aveti, si ce mindri sunt ei de mamicile lor. Va felicit si va doresc ca in viitor sa va faca multe bucurii.
Va pupic si va ofer la fiecare cite o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Sa aveti o primavara plina de flori si "perlute" din partea copiilor.

Spuneti-mi care din voi aveti reatestare, si daca a fost nevoie sa treceti prin toate etapele de inceput (cursuri, etc).

M-au sunat zilele trecute, mi-a expirat atestatul...tocmai acum cand trecuse perioada de 90 zile de incredintare si urma procesul pentru incuviintare.
Parca nu mai conteaza acum, atata timp cat avem puiul acasa, insa iar o luam de la capat cu adeverinte medicale, cazier si ce-or mai fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

draga bubu mai trebuie sa faci un dosar cu toate ca pima data mai putin caracterizari si vizite sociale,apoi in doua luni cu putin noroc ai in mina certificatul de nastere al copilasului.intereseazate daca micutul a fost botezat cu numele cu care a fost inregistrat in acte!pt viitorul lui cind il impartasesti se va cununa...trebuie sa afli cum a fost botezat.puiul nosttru are 2 nume frumoase pe care le-am pastrat iar in acte avea numai 1.am gasit nasa de botez in ultima saptamina dinaintea incuviintarii.habar nu ai ce viata minunata te asteapta alaturi de aceasta micuta fiinta!ginduri bune si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Gabriela, multumesc....ai dreptate, nu m-am gandit si la aspectul acesta.
Copila a fost botezata de doua ori, maternalii la care a crescut pana la cinci ani si jumatate au botezat-o si ei, nestiind ca fusese botezata si in casa de copii de o primarita.
In certificatul de nastere are doar al 2-lea nume, cel mai bine am sa merg sa intreb un preot.

Ne-a umplut viata de bucurii de cand este la noi, nu mi-am imaginat ca poate oferi atata dragoste un copil.

Au inceput si intrebarile incomode, de ex. de ce nu sunt si eu in pozelele facute la botezul ei, ori fuge de edevar,ori ii place sa creada ca a crescut in familie de cand era mica...ma intreaba ce culoare avea caruciorul ei cand era mica, sau ca este sigura ca o tineam in brate cand coboram scarile cu ea bebelus...azi dimineata m-a intrebat: asa ca eu n-am fost la voi de mica, cu toate ca este destul de mare, face sase ani peste cateva zile.
Ii spun ca a crescut in inima noastra si vom fi impreuna toata viata, s-a atasat de mine foarte tare, abia acum dupa sase luni pot pleca la serviciu fara s-o las plangand, va imaginati in ce stare plecam.
Parca ii este frica sa nu ma piarda, ma intreaba daca mie imi era dor de ea cand era la mamaie(maternala), va imaginati de cate ori i-am spus ca o iubesc si este unica pentru noi.
Simt ca radiaza de bucurie ca suntem o familie acum, inaintea ei mai plecase doi baieti din aceeasi familie maternala, iar ea se tot intreba la ea cand vine mami a ei.

Mamicilor va doresc numai bucurii alaturi de puii vostrii, iar celor care sunt pe drum sa-se gaseasca cat mai repede minumea, stiu ca este greu, dar dupa ce veti reusi o sa uitati toate eceste momente neplacute.

Mergi la inceput