Pestisori... pestisori... (54)
Raspunsuri - Pagina 5
Tethys spune:
P.S. - si... o dedicatie muzicala pt. toate sirenetele & :
Gata. Dispar iar ... "you all"...
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez
katalyna spune:
daniela, nu sunt genul tamp de angajat. tocmai din dorinta de a fi apreciat la locul de munca ma implic, chiar sunt remarcata pe moment si laudata in fata celorlalti si pentru ca fac mi se da tot mai mult, dar material nu ma simt motivata tot timpul si parca mi se pune un nod in gat si nu pot spune ce simt
multumesc de primire si de votuletz
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
multumim si pupacim de zapacim!
Tethys spune:
Uaaaaaauuu... muey, sirenetelor ... da', unde ati disparut asa?!? Nu mai are balta peste?!? O inghetat lacul?!? Unde sunteti?????
Bine, bine ... mai vedem noi, mai vedem noi ... bye-bye ... bye-bye ... bye-bye ...
"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez
daniela_daneza spune:
Poftiti la masa! Avem asa : supa de pui cu galusti, gratar de vita cu legume si salata si desert, cremsnit . si pt. cine poate o tuica fiarta sau un vin , dupa preferinte , sau apa sau ceai sau suc ..
O duminica plakuta!
A si La multi ani de ziua Unirii !
Tethys spune:
He, he... iote ca, oleaca de smiorcaiala scoate sirenele la interval ... viiin la masa Dany . Multam, multam . Buuunnn, mnea-mnea ...
Si... dap, "La multi ani!" Romania!
"you all"... ...
FELIS spune:
Gata... si eu pe aici... multa treaba... da ma gandesc la voi...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Bucatarelile mele
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Tethys spune:
'Neata sirenete ! Haideti la o fierbinte, fierbinte, sau un ceai fierbinte, fierbinte... ca e un friiiiiiggggg afara !!! Geru'lu' Sucila, baaarrrrr ... ntzz, ntzz... deci , , , , , ... ce doreste fiecare .
Si, un horoscop zilnic... azi, 25.01.2010:
- S-ar putea sa nu va simtiti in forma si sa nu puteti termina ce ati inceput. Nu este momentul sa va asumati noi responsabilitati. Dupa-amiaza sunteti invitat la o petrecere unde va simtiti foarte bine alaturi de partenerul de viata si de prieteni.
- Un prieten va propune o colaborare. Va sfatuim sa nu luati o decizie astazi, pentru ca riscati sa nu fie cea mai buna. Relatiile sentimentale decurg foarte bine. Partenerul va este alaturi in tot ceea ce faceti.
- Trebuie sa pleci la drum, dar ar fi bine sa-ti iei o rezerva de timp pentru ca starea drumurilor sau chiar a masinii lasa de dorit si exista riscul sa ajungi la destinatie cu intarziere. De fapt, deplasarea de astazi va consuma ceva mai multe resurse decat de obicei: timp mai mult, bani mai multi, energie in plus, ca atare trebuie sa te organizezi mult mai atent inainte de a pleca, pentru a nu te trezi in pana de ceva pe parcurs. Informeaza-te asupra tuturor detaliilor acestei calatorii.
- Cu cat te vei adapta mai usor si mai repede la provocarile zilei, cu atat vei avea mai multe de castigat. Pune-ti amprenta personala pe oricare dintre actiunile tale, fa-o in asa fel incat toata lumea sa stie ca tu esti autorul sau autoarea, iar acest lucru iti va permite sa inveti noi lucruri, dar si sa cunosti oameni interesanti, in acelasi timp. Priveste lucrurile si dintr-o perspectiva mai putin uzuala.
- In plan financiar poti avea o realizare. Castigurile nu se lasa prea mult asteptate si eforturile pe care le-ai facut isi vor demonstra eficienta. Energia fizica nu este la nivelul obisnuit si suprasolicitarea nu va face sa te simti pur si simplu epuizat. Activitatile sociale te vor avantaja, caci iti vor da posibilitatea sa faci cunostinte interesante, care iti vor fi de un real folos.
- Ziua de astazi aduce un fel de recunoastere in legatura cu cine esti cu adevarat si cum apari in fata celorlalti, atat in afaceri cat si in viata sociala. Ar fi intelept din partea ta sa faci planuri in legatura cu viata ta profesionala si financiara, decat sa stai tot timpul cu grija. Ai o mare nevoie sa fii admirat si apreciat pentru ceea ce faci si pentru cine esti. Acum este momentul sa construiesti peste ceea ce ai realizat in lumea afacerilor si in relatie. Un iubit sau un copil devin puncte importante in viata ta astazi. Rasul si comunicarea amuzanta vin usor in aceasta dupa-amiaza. Va avea loc o intrecere distractiva cu un hobby in aceasta seara.
- Impacata sufleteste...
Esti sustinuta de planetele din casa intai si de Luna. Asa ca o zi mai frumoasa de atat nici ca se putea. Ai o multime de satisfactii de la oamenii dragi tie, inclusiv de la copii. Daca ai pitici, ai grija ce cadouri si ce surprize le oferi azi, mai ales ca tendinta ta de a-i rasfata in exces e amendata de multa lume, inclusiv de taticul lor... Este o zi buna, in care ne simtim gata pentru emotii noi. Nu ar strica sa ne concentram pe realizarea unor planuri mai vechi in loc sa construim altele noi. Discutiile au rolul de a ne pune fata in fata cu temerile noastre, asa ca nu se recomanda sa le evitam chiar daca par incomode...
Mno, ma duc la invatat de amu ca, maine am examen si nu stiu nik ... v-am -at pe toate si va doresc o zi frumoasa, usoara, cu mult spor la treburi si cat mai rodnica si un inceput de saptamana superbun ! &
andanii spune:
buna dimineata ... o zi buna va doresc
katalyna votat si eu scrisorica bine ai venit intre noi , ma regasesc in descrierea ta
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
danuta36 spune:
Neata!
Cryna multumim de tratatie ..si la noi e ger,cam -15 de dimineata
Katalyna bine ai venit printre noi Ma regasii si eu in cele scrise de tine...la fel,ma implic mult la servici,fac ce mi se da sa fac,dar daca nu-mi convine ceva,mai devreme sau mai tarziu,tot zic ce am de zis
Plec sa hranesc copchilul,v-am tzucat
daniela_daneza spune:
Neatza!
Crynuta , spor la invatat! Sper ca nuai dus ochiosul la gradi pe gerurile astea .Bafta maxima maine la examen !
O zi claduroasa!