Pestisori... pestisori... (54)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Neataa... cafeaaaaa... dupa miros am venit
Andanii ninsoarea s-a mutat la noi ...
Nu prea ma bucur... nu prea merg cu masina, inca mi-e frica... si cel mai important pentru ca nu imi plac temp extreme... deci nici iarna, dar nici vara... in primavara ma simt cel mai bine... toamna ma cam deprima... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">Scrisoare pentru Mos Craciun (ely1)
![](bubumica.gif)
![](bubumica.gif)
![](bubumica.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babylina/babylina.jpg)
babylina spune:
gata, am reaparut si eu......
Ely am votat!
Pentru cine zicea ca nu merge trebuie pus intai punctajul si apoi enterul de votat.
felicitari, sunteti pe locul 5!
Nu prea am avut chef de scris. De citit am citit la zi plus bancurile puse de Dany.
![](images/user_woman.png)
katalyna spune:
buna dimi sirenutze
nici n-am stiut de existenta acestui subiect, dar ma bucur ca am dat de voi noroc ca nu am somn la ora asta
sunt si eu o sirenoaie nascuta pe 8 martie, sper sa ma primiti in grupul vostru. asa ce-mi place sa vorbesc cu persoane din aceeasi zodie cu mine. am vazut ca sunteti destul de multe, dar postati foarte putine :(
mama unei prietene este tot peste si ma inteleg foarte bine cu ea, suntem pe aceeasi lungime de unda. avem fixurile noastre si nimeni nu ne intelege
eu am 2 copilasi, unul de 6 ani si 4 luni si una de 1 an si 6 luni.
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
multumim si pupacim de zapacim!
![](images/user_woman.png)
katalyna spune:
am luat-o cu inceputul si ma regasesc in fiecare caracterizare pe care o faceti despre voi.
sa va spun si eu cateva despre mine.
imi place sa am ultimul cuvant, eu educ copiii asa cum imi place mie pentru ca eu stiu cel mai bine cum trebuie, sunt foarte sociabila pe principiul 'ala cu ce e mai presus decat mine', vorbesc cu babele si mosii in piata, in tramvai. sunt cheltuitoare
zic eu cu folos, ca daca ar fi dupa sotul rac am avea bani la saltea, dar nu si poati, imi place sa fiu in centrul atentiei si sa dau replici care sa-i amuze pe altii, nu ma chinui, dar n-o fac daca nu cunosc.
la serviciu sunt VARZA pot sa nu-mi mareasca aia salariul 2 ani si sa-mi dea sa fac cat pt 3 persoane ca nu comentez, nu ca nu ma deranjeaza, dar cred ca nu am suficienta incredere in mine. tac si tac si fac ce spun ei si cand rabufnesc e vai si amar de ei. am facut chestia asta cand eram gravida si au pus-o pe seama hormonilor oricum nu ma puteau da afara. eu nu ma contrazic daca nu am argumente plauzibile si evidente si ma enervez foarte tare cand vad ca incearca sa ma prosteasca pe fatza. si cum ziceam, le-am spus tot ce gandesc si mi se dadeau exemple unii colegi care erau 'foarte buni' ca si cum e ceva normal ce fac eu, dar cand a venit criza ei au fost printre primii dati afara, de ce? nu e clar ca am avut dreptate, dar cum sa recunoasca sefu in fata angajatei ca ea are dreptate
cand ma cert cu cineva si ma simt nedreptatita plang, am zis sa merg la un psiholog sa ma intareasca nu stiu ce am, dar nu ma pot stapanii, asa sunt toti pestii, niste victime?
sunt foarte buna si ofer prietenia mea oricui, dar si daca ma calca cineva pe batatura ma supar, imi iau jucariile si plec. prefer sa nu am niciun fel de relatie decat sa ajung sa urasc, sa barfesc, sa ma enervez ca si asa eu ma stresez din orice.
nu vreau sa ma dau mare religioasa, dar eu ma gandesc in fiecare moment la Dumnezeu, asa vi se intampla si voua? ma gandesc: oare e pacat sa fac aia sau aialalta?
tot timpul incerc sa ma pun in situatia celorlalti si niciodata nu sunt egoista tocmai pentru ca ce mie nu-mi place altuia nu fac.
am bagat sperietii in vecinii de pe scara, mai ales in fostul administrator care credea ca nu poate fi dat jos pt toate porcariile pe care le face si care mergea pe strada de parca stateam cu chirie in blocul lui, nu numai noi ci toata lumea. l-am amenintat ca chem primaria pe capul lui si nu m-a crezut si tot a continuat in prostia lui si pana la urma am facut ce i-am promis si a trebuit sa-si dea demisia pentru ca nu avea atestat. cat tupeu au unii oameni acum merge normal pe strada
o sa va mai povestesc ce zuza sunt, dar mai incolo
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
multumim si pupacim de zapacim!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Tethys spune:
'Neata sirenete!
Aparui si io oleaca ... pe fuga
... dar, va las
-luta de weekend
! Deci, poftiti la
,
,
, ceai
, o gustarica
, o
... ce doriti
...
Citit bancuri , multam Dany
si muuulta sanatate
&
... Andanii, ma bucur ca aveti zapada
, distractie multa la bulgareala
... Nicoll, io aparui
, amu da si tu un semn de viata
... Ely, Baby & celelalte sirenete
&
...
Katalyna, bine ai venit la noi . Te-am trecut in listuta
... si, cam asa e cu ce zici tu despre pestoaice
... scuze ca nu ma apuc de facut "analiza" dar, amu nu prea sunt in mare chef de a povesti cate ceva despre mine ca sirena
... dar, sigur or sa apara celelalte sirenete sa iti spuna ce e si cum e
, sa-ti confirme sau infirme
... te mai asteptam pe la noi
si sedere cat mai placuta in baltuta
. Am votat si scrisorica lui David pt. Mosul, succes mult
.
Gata. Dispar din nou ...
...
la toate si va doresc un weekend superfain!
&
Mi se spune "argint viu"...
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?
"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Buan dimineata !
Hai adunarea .....va asteapta !
BABY , asa am facut , am pus punctele si apoi am apasta pe votare si imi apare ca evaluarea nu a fost transmisa si bla bla.. sa ma loghez ..sa ma fac menbru ..si am incercat de pe 2 calculatoare .Ce faci ? Ce mai face Bogdanel? MAI PICTEAZA ?
Cryna spor la treburi, succes la invatat si mai vino seara pe la noi .. crynuto draga ....poarta e deschisa , lampa e aprinsa .. ta la la .....
Nicoll, va trasmite toate cele bune , nu are calculator pana luni asa ca e scuzata.
Katalyna eu te stiu de la pepenai ca zictesczilnic subiectul, am akolo o prietena , un OM deosebit.Bine ai venit in baltutza!
Partial ma regasesc in descrierea ta....dar la faza cu tacutul la locul de munca nu am incadrez, acuma sa nu crezi ca oi fi vreo scandalagioaca sau cica contra dar daca am dreptate si am idei care cred ca aduc profit le spun si incerc sa le pun in practica .Aparent se zice ca suntem friaeri dar nu e deloc asa , suntem ambitioase si ce ne-am pus in cap musai trebuie sa ne iasa , indiferent cand cum si cat dureaza.
Cam atata deocamdata , la noi ninge la greu .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babylina/babylina.jpg)
babylina spune:
Neatza!
La noi ninge! De parca zapada ne lipsea, dar treaca de la noi si zapada asta.
Katalyna , bine ai venit. Un peste clasic dupa cat se vede. Sper sa fii cat mai prezenta pe aici ( uite cine vorbeste , absenta de servici).
Dany, eu asa am votat deja.Bogdanel nu mai picteaza nici macar peretii ( nu mai are loc ca deja sunt varza) dar asta il face sa aiba timp de mai multe soricarii.
MA nou ma ajuta la treaba.
cere carpa sa stearga si el praful, da cu matura,u mopul. E un dulce . DAca m-as fi putut desprinde din admiratia si dragostea cu care il priveam m-as fi repezit sa ii fac poze. Data viitoare...
Andany, Cryna, Nicoll
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marami/marami.jpg)
marami spune:
katalyna, bun venit
nicoll,cryna poate imi trasati o harta ceva sa ajung la piticii nostri ca eu nu gasesc subiectul. Saptamana trecuta s-a tot uitat Oana la Peter Pan, in consecinta, ultima achizitie in materie de papusi a ajuns intr-un bol peste care a "presarat" juma de cutie de "praf de stele" jonsonbaby
once again will be next to you sis
pozne-npoze
Before you judge me, try hard to love me. MJ
Tethys spune:
... revenii cu oleaca de timp mai multicel la dispozitie
... si, repostez si perlutele lui Robert de astazi...
* "Mesterul Manole" ...
Robert, făcea treaba in bucatarie cu uneltele lui de jucarie... la perete... si, ma striga dintr-odata, foooarte serios si preocupat:
" - Chistinâ! Vinâ oleaca incoace!" (muey, intonatia si seriozitatea cu care le zice fac sa ma buseasca rasul... e tare dulce cand le zice si cum le zice
&
... mno, intelegeti voi
...)
Ma duc io sa-mi arate... si, imi arata el, zicandu-mi serios si contrariat:
" - Uite, daca fac de aici (gestica...) si pana aici (gestica...), nu-mi ajunge!" (l-o urmarit pe unchiu-su, plus io , in actiune cu trebile
, cand ne si consultam, sfatuim, etc.,
...)
Io: " - Bine, nu-i nimic... fă asa si asa..."
Peste doua minutzele se aude Robert din nou, din bucatarie, de la trebaluiala lui :
" - Muncitoru' face caca!..." (
)
Io: "Bine. Fă..."
Si se duce la facut "trebusoara" ... Mno, vorba lui unchiu-su era de fapt: "O bere/un pahar de bere la muncitori!..."
* Ananasul...
Păpa poznasul niste ananas in compot si cade o bucatica pe hainute in jos... si, face poznasul amuzat :
" - Am dat si la cucutz sa pape!"
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?
"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez
Tethys spune:
Cristiana, daca am inteles io bine la ce subiect vrei sa ajungi... pai atunci, intri la subforumul de sub "Poznasii in actiune", intitulat "In floarea copilariei..." iar, capitolasul nostru este la al 3 nr./editie de amu si se cheama "Cavaleri si zane de iulie-august 2005", autor
- "bbdeiulie_august2005". Bafta sa gasesti ce cauti si muuult spor la scris/povestit
.
Tare Oani a ta cu "prafuletul de stele" &
. Numai bine la toata gasca
.
Baby, mult spor harnicutului tau . Asteptam si pooozeee
.
Dany, bafta cu votatul . Nu stiu ce sa zic
... nu prea am habar de ce anume se intampla
...
&
Ce sa va mai zic altceva? Ma intorc la proiectele mele ...
la toate sirenetele si o zi faina in continuare!
&
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?