Locul fetelor Nou-Venite (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violab

Fetelor ma primiti si pe mine? Sunt noua si eu. Pina acum am scris numai la FIV si abia acum v-am descoperit.
pe toate
Violab ,si gur ca te primim,bine ai venit si iti doresc sa ti se implineasca cat mai repede visul de a deveni mamica,parca ai facut FIV,nu-i asa?Doamne ajuta sa fie cu ochisori

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flopishtica

Buna fetelor!

Va citesc de ceva vreme, practic de cand am inceput impreuna cu al meu sot sa ne gandim la un bebe . Pupici la proaspetele burtici si sper sa ma alatur si eu lor cu doua liniute cat mai repede.

Bine ai venit printre optimiste si sa te rotunjesti curand pe motiv de bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Citat:
citat din mesajul lui violab

Fetelor ma primiti si pe mine? Sunt noua si eu. Pina acum am scris numai la FIV si abia acum v-am descoperit.
pe toate
Violab ,si gur ca te primim,bine ai venit si iti doresc sa ti se implineasca cat mai repede visul de a deveni mamica,parca ai facut FIV,nu-i asa?Doamne ajuta sa fie cu ochisori

Da am facut FIV.Sunt in Z3 de la ET. Am bagat unul singur, ca doar ala a fost si acum astept. Sper sa fie bine. Asteptarea asta ma omoara. La tine care e situatia? Mi se pare mie sau te-am vazut si pe tine la FIV. Am citit mult din urma si am cam pierdut firul.

Mergi la inceput

Doamne ajuta sa se implanteze voinicelul
Eu am inseminare si FIV nereusite,din pacate,in prezent sotul in tratament naturist pentru calitatea gigeilor,vom incerca inseminare cu materialul nostru sau cu donator anonim in primavara

Mergi la inceput

Citat:

Doamne ajuta sa se implanteze voinicelul
Eu am inseminare si FIV nereusite,din pacate,in prezent sotul in tratament naturist pentru calitatea gigeilor,vom incerca inseminare cu materialul nostru sau cu donator anonim in primavara

Bafta. La mine eu sunt problema. In urma unei extrauterine mi-au scos ambele trompe asa ca... Asta e primul FIV si am fost "poor responder". Speram ca asta sa fie lipicios.

Mergi la inceput

Mersi,la noi eu am FSH maricel(rezerva ovariana redusa) si sotul gigei putini si lenti,deh,tusea si cu junghiul
Eu am avut la FIV 5 ovocite din 9 foliculi, si mi-au transferat 2 embrioni ziua 3 de calitatea A,dar....ghinion,nu a vrut nici unul sa ramana in burtica
Mai incercam,sanatosi sa fim,desi cateodata ma simt la capatul puterilor

Mergi la inceput

Citat:

Mersi,la noi eu am FSH maricel(rezerva ovariana redusa) si sotul gigei putini si lenti,deh,tusea si cu junghiul
Eu am avut la FIV 5 ovocite din 9 foliculi, si mi-au transferat 2 embrioni ziua 3 de calitatea A,dar....ghinion,nu a vrut nici unul sa ramana in burtica
Mai incercam,sanatosi sa fim,desi cateodata ma simt la capatul puterilor

Pai si eu am avut FSH mare 13,8, 2 foliculi din care numai unul s-a fertilizat si a avut doar 3 celule asa ca situatia mea nu e chiar roz. Dar am vrut sa incerc oricum fiind primul. Nu se stie niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

pt fete.
de molipsire.

eu ma simt pt ca si am iar o .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

bine ai venit vio.

sper sa ai bebe.
ia un pupicel de la mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nike974

pt fete.
de molipsire.

eu ma simt pt ca si am iar o .

Buna dimineata Nike,trebuie sa fii curajoasa,bebe te iubeste deja,nu vrei sa il dezamagesti,nu-i asa?

Mergi la inceput