Locul fetelor Nou-Venite (58)
Raspunsuri - Pagina 16
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violab Fetelor ma primiti si pe mine? Sunt noua si eu. Pina acum am scris numai la FIV si abia acum v-am descoperit. ![]() pe toate |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
| citat din mesajul lui flopishtica Buna fetelor! Va citesc de ceva vreme, practic de cand am inceput impreuna cu al meu sot sa ne gandim la un bebe . Pupici la proaspetele burtici si sper sa ma alatur si eu lor cu doua liniute |

violab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cora79
![]() ![]() ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Da am facut FIV.Sunt in Z3 de la ET. Am bagat unul singur, ca doar ala a fost
cora79 spune:
Doamne ajuta sa se implanteze voinicelul

Eu am inseminare si FIV nereusite,din pacate,in prezent sotul in tratament naturist pentru calitatea gigeilor![]()
![]()
,vom incerca inseminare cu materialul nostru sau cu donator anonim in primavara
violab spune:
| citat din mesajul lui cora79 Doamne ajuta sa se implanteze voinicelul ![]() ![]() ![]() Eu am inseminare si FIV nereusite,din pacate,in prezent sotul in tratament naturist pentru calitatea gigeilor ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Bafta. La mine eu sunt problema. In urma unei extrauterine mi-au scos ambele trompe asa ca...

Asta e primul FIV si am fost "poor responder". Speram ca asta sa fie lipicios.

cora79 spune:
Mersi,la noi eu am FSH maricel(rezerva ovariana redusa) si sotul gigei putini si lenti,deh,tusea si cu junghiul![]()
![]()
![]()
Eu am avut la FIV 5 ovocite din 9 foliculi, si mi-au transferat 2 embrioni ziua 3 de calitatea A,dar....ghinion,nu a vrut nici unul sa ramana in burtica
Mai incercam,sanatosi sa fim,desi cateodata ma simt la capatul puterilor![]()
violab spune:
| citat din mesajul lui cora79 Mersi,la noi eu am FSH maricel(rezerva ovariana redusa) si sotul gigei putini si lenti,deh,tusea si cu junghiul Eu am avut la FIV 5 ovocite din 9 foliculi, si mi-au transferat 2 embrioni ziua 3 de calitatea A,dar....ghinion,nu a vrut nici unul sa ramana in burtica ![]() Mai incercam,sanatosi sa fim,desi cateodata ma simt la capatul puterilor "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Pai si eu am avut FSH mare 13,8, 2 foliculi din care numai unul s-a fertilizat si a avut doar 3 celule asa ca situatia mea nu e chiar roz.

Dar am vrut sa incerc oricum fiind primul. Nu se stie niciodata.
cora79 spune:
citat din mesajul lui nike974![]() pt fete.![]() ![]() de molipsire.eu ma simt pt ca si am iar o . |

si am iar o
.