Locul fetelor Nou-Venite (58)
Raspunsuri - Pagina 15
Arianna11 spune:
Buna fetelor sunt si eu pe aici dar numai pe fuga...a plecat sefa la masa
si am profitat sa vad ce mai faceti
Nike rezista ca o sa fie bine 
Salutari la toate si va
...mai tirziu nu stiu daca mai pot intra ca mai trag o fuga pe la magazine sa mai scap de niste bani![]()
nike974 spune:
ma duc acasa ca imi este rau.
nici nu stiu ce sa gatesc.
ma gandesc cu groaza sa ies afara, pt ca sunt alergica la frig si iar ma umflu.
pupacesc toate fetele.
aleesicoo spune:
salut fete dragi
eu sunt cam suparata

duminica viitoare pleaca sotul meu in norvegia
si cel mai probabil va venii cand voi naste eu , adica pe la sfarsitul lui mai, dar e tare greu fara el
in rest suntem bine, avem o activitate intensa, mai dam "box"si pe la buricul lu' mami, si cate un picior, ne rostogolim
parca s-ar bucura ca pleaca tasu
asa creste bebicu
ale
in 20 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Andreea82 spune:
Buna fetelor,
Nike, ai grija de tine!
aleesicoo 
Fetelor eu am fost ieri la medic.Dupa ce s-a uitat lung la rezultatul meu de bhcg...de parca nu ii venea sa creada si dupa ce i-am spus de durerile de burta am primit arest la pat 10 zile + tratament.
Sper sa fie bine, pana la urma.
Incep sa-mi fac tot felul de griji pentru ca a fost cam retinut doctorul ![]()
aleesicoo spune:
buna andreea
hai sa iti spun intamplarea mea cu beta![]()
mi am facut neta si a iesit negativ o valoarea care ma ducea cu gandul k nu sunt insarcinata, la o sapt am facut un test de sarcina si a iesit a doua liniut pala rau de tot dar a iesit
am repetat tstul la 2 zile si a iesit din nou liniuta
nu inteleg d c este reticient dr. tau?
alt test de urina nu ai mai facut?
dureri de burta la inceput este normal sa ai ca si cum ti ar venii, dar cu un no spa se rezolva....daca ai avut n antecedente probleme cu sarcina poti sa iei utrogestan pt mentinerea sarcinii si acid folic ca rau nu are ce sa iti faca
asa creste bebicu
ale
in 20 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
flopishtica spune:
Buna fetelor!
Va citesc de ceva vreme, practic de cand am inceput impreuna cu al meu sot sa ne gandim la un bebe
. Pupici la proaspetele burtici si sper sa ma alatur si eu lor cu doua liniute
cat mai repede.
Andreea82 spune:
aleesicoo nu stiu de ce era asa reticent, pfff, nu stiu de ce nu am insistat ieri mai mult la el sa vad ce nu ar fi ok
. Mie mi se parea ca nu e prea ok cu rezultatul de beta ca se tot uita pe calendar, de parca nu ar fi puscat data cu valoarea...nu stiu...
Momentan iau duphaston, arefam pentru sustinerea sarcinii si no-spa.
Ceea ce m-a surprins a fost ca a zis ca durerile ca de ciclu sunt complet anormale, desi peste tot pe unde am citit scrie ca sunt normale, semn ca se fixeaza sarcina.
Bine e ca azi oricum m-am simtit mai bine, am stat mai mult intinsa si parca nu am mai avut acel disconfort.
Alt test de urina nu am mai facut, desi ma bate gandul, cred ca maine am sa fac. Marti trebuie sa imi fac iar beta pentru ca miercuri sunt programata la doctor.
nike974 spune:
fetele,
am pftit la o shaorma.mi-am facut acasa.a iesit bestial,dartrebuie sa o vomit pe toata, pt ca are histmina,care s-a descarcat in cantitati f mari.
mi-e rau,dar imi va fi bine.
cora79 spune:
Buna fetelor dragutelor,impart pupicei in stanga si in dreapta pentru voi toate

Nike,credinta in Dzeu si multa rabdare,vei fii bine![]()
Ale-hai nu mai fii suparacila,cac trece repede timpul si ii mai ai si pe parintii tai langa tine,o sa fie mai usor

Jesia,poate este bebel pana la urma
Arianna,mama ei de sefa![]()
![]()
![]()
Andreea,stai relaxata si bebe va ramane cu tine,este invingator

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
violab spune:
Fetelor ma primiti si pe mine? Sunt noua si eu. Pina acum am scris numai la FIV si abia acum v-am descoperit.
pe toate