Locul fetelor Nou-Venite (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Mie mi-a zis cumnata mea din Canada,ca a citit pe net de un sirop de tuse Robintussin,care face minuni pt mucusul cervical....cica multe femei au ramas gravide dupa ce l-au luat.......stiti ceva?
Nu am informatii despre acest produs,dar cauta pe net,trebuie sa fie vreun prospect,ceva

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Am citit deja despre el dar vroiam sa stiu daca a mai auzit cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Chiar nu imi dau seama cunmpoate influenta un sirop de tuse mucusul cervical,ma depaseste

Mergi la inceput

Trebuie sa ma documentez mai bine

Mergi la inceput

Citat:

Trebuie sa ma documentez mai bine

http://www.babyhopes.com/articles/robitussin.html

Mergi la inceput

Am citit,se pare ca fluidizeaza mucusul cervical,dar tu ai probleme ,nu ai secretia specifica ovulatiei? Am citit ca aceasta secretie este saraca la femeile care fac tratamente de stimulare ovariana cu clomid,clomiphene sau ovamit

Mergi la inceput

Citat:

Am citit,se pare ca fluidizeaza mucusul cervical,dar tu ai probleme ,nu ai secretia specifica ovulatiei? Am citit ca aceasta secretie este saraca la femeile care fac tratamente de stimulare ovariana cu clomid,clomiphene sau ovamit

Nu ,nu am probleme,dar cica functioneaza si la restul femeilor,nu tr neaparat sa ai o pb.....asta e ca atu in plus....

Mergi la inceput

Citat:

Nu ,nu am probleme,dar cica functioneaza si la restul femeilor,nu tr neaparat sa ai o pb.....asta e ca un atu in plus....sau cel putin asa am auzit...

Mergi la inceput

Pai atunci poti sa incepi sa il iei si tu cu 5 zile inainte de ovulatie,sa imi dai de veste daca este vreo schimbare,poate vine bebe mai repede

Mergi la inceput

Citat:

Pai atunci poti sa incepi sa il iei si tu cu 5 zile inainte de ovulatie,sa imi dai de veste daca este vreo schimbare,poate vine bebe mai repede

Sa vad mai intii daca il gasesc aici,daca nu a zis cumnata ca mi-l trimite ea..intre timp ma mai informez
Auzi,dar tu iei ceva...de ce nu iei si tu MACA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Jes, daca azi aveam acea scurgere maronie, maine dimineata ea nu mai exista si daca nu eram atenta la alte simptone puteam sa cred ca nici nu o sa mai imi vina, dar dupaamiaza sau cel tarziu a doua zi gata incepeau slabe dureri menstruale si apareau musafirii.
Oricum, fiecare organism este unic, dar eu inclin sa cred ca la tine este o dereglare datorata AC (parca imi aduc aminte ca ai luat). Sau poate ma insel si este
quote]citat din mesajul lui jesia

polo saru`mana de lamurire... dar mai am o intrebare: dupa ce iti curgea 1-2 zile maroniu ....cat era pauza pana venea intr-adevar uratii?
[/quote]

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput