Locul fetelor Nou-Venite (58)
Raspunsuri - Pagina 12
miki-miki spune:
nike974
am instiintare de la DC ca am mesaj privat de la tine pe PM. Nu-mi merge PM-ul si nu-l pot citi. Dc e ceva imp scrie-mi pe mail, dai clik pe plicul din bara mea .
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
jesia spune:
polo saru`mana de lamurire
... dar mai am o intrebare: dupa ce iti curgea 1-2 zile maroniu ....cat era pauza pana venea intr-adevar uratii? 
Arianna11 spune:
Fetelor ce activitate slaba azi...daca asa am inceput de luni asta e...
Cora , daca se poate, imi zici si mie ce tratament naturist face sotul tau? 
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Fetelor ce activitate slaba azi...daca asa am inceput de luni asta e... Cora , daca se poate, imi zici si mie ce tratament naturist face sotul tau? ![]() |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cora79
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cum te-am chemat ai si raspuns,ms
....cu MACA as incerca si eu
cora79 spune:
Da,nici eu nu mai stiu ce tratament sa mai faca sotulache al meu,le-am cam epuizat
si rezultate cucu
Poate acum functioneaza tratamentul
,macar de o inseminare sa avem material
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui cora79 Da,nici eu nu mai stiu ce tratament sa mai faca sotulache al meu,le-am cam epuizat si rezultate cucu![]() Poate acum functioneaza tratamentul ,macar de o inseminare sa avem material![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
DD o sa va ajute ,oricum multa bafta
,nu te lasa !!!!!
Arianna11 spune:
Mie mi-a zis cumnata mea din Canada,ca a citit pe net de un sirop de tuse Robintussin,care face minuni pt mucusul cervical....cica multe femei au ramas gravide dupa ce l-au luat.......stiti ceva?
cora79 spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Mie mi-a zis cumnata mea din Canada,ca a citit pe net de un sirop de tuse Robintussin,care face minuni pt mucusul cervical....cica multe femei au ramas gravide dupa ce l-au luat.......stiti ceva? |