FIV263
Raspunsuri - Pagina 9
catalina2307 spune:
Ariadna - pacat ca nu iti amintesti regulamantul forumului si atunci cand ar tb. sa o faci. Si nu vreau sa dezvolt subiectul pt ca nu face obiectul discutiei.
Haideti sa nu ne mai dam cu parere doar de dragul de a lua pozitie pt ca lucrurile nu sunt chiar atat de tragice si nimeni nu a fost napastuit. Iar realitatea este putin diferita decat cea expusa de mesagerii de pace care sunt rugati cu aceasta ocazie sa se limiteze la mesajele personale.
Eu nu vreau sa justific si sa explic absolut nimic. Doar sa va sugerez sa ramaneti ontopic pt ca adevarul absolut nu se afla la nici una dintre voi.
ariadna33 spune:
te invit in privat sa fii mai explicita (mail, nu PM)
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de
Emil-Gabriel si
Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)
irinabobe spune:
desi este un subiect la care nu activez intotdeauna l-am citit din umbra pt informatiile folositoare si am apreciat calitatea mesajelor de aici.
dar deja se transforma in circ...sunt de acord cu Castelana cand vrei sa pleci inchizi usa si gata nu trimiti acelasi mesaj de vicitimizare la 50 de subiecte ca sa atragi atentia. Dana jos palaria de data asta manualul de clasa a 10-a de psihologie ti-a folosit! si sa stii ca si mie imi lipsesc informatiile tale folositoare despre masurarea progesteronului in functie de gradul de constipatie. deja imi vine sa impusc dr la care am fost ca m-au pus sa dau atatia bani pe analize cand uite cat era de simplu. deja ma gandesc ca la cat de constipata sunt de fel am dat banii degeaba si pt tonele de progesteron de le inghit pentru mentinerea sarcinii...
asa ca subscriu pleaseee intoarce-te , gata ai pozat in victima ai atras atentia uite facem un cor de sustinere asa public...
si ma bucur sa vad pe aici si lume veche dar cu iduri noi care apare fix la momentul...de maxim interes...gata dorm copii?
fetelor pacat de subiect si de cele care chiar au o lupta de dus cu infertilitatea...
31
Rares
violab spune:
Si sa revenim la ale noastre. Va invit la o ceasca de cafea, ceai de musetel pt cele care au nevoie si o cana mare de lapte pentru mine. Bb are nevoie, nu? Deci simptome de ziua 2 de ET. O mica jena in zona crepusculara 
dar ma bucur. Inseamna ca se intimpla ceva acolo. Deci din cite am zilele 3-5 sunt cele in care ar trebui sa se lipeasca, nu? Eu stau numai la pat desi doctorita mi-a zis sa nu cumva sa stau numai la pat, dar nici eforturi sa nu fac. Dar eu ascult de fetele mele care sunt trecute prin asa ceva. Ce stie doctorita?
Ma mai ridic din cind in cind si ma plimb incet prin casa dar nu mai mult de 5 min. Oare cum e mai bine?
Ah si de ieri am terminat si antibioticele asa ca de azi se da liber si la vin rosu.

Va 
dulce pe toate.
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violab Deci simptome de ziua 2 de ET. O mica jena in zona crepusculara ![]() dar ma bucur. Inseamna ca se intimpla ceva acolo. Deci din cite am zilele 3-5 sunt cele in care ar trebui sa se lipeasca, nu? Eu stau numai la pat desi doctorita mi-a zis sa nu cumva sa stau numai la pat, dar nici eforturi sa nu fac. Dar eu ascult de fetele mele care sunt trecute prin asa ceva. Ce stie doctorita?![]() Ma mai ridic din cind in cind si ma plimb incet prin casa dar nu mai mult de 5 min. Oare cum e mai bine? Ah si de ieri am terminat si antibioticele asa ca de azi se da liber si la vin rosu. ![]() ![]() Va ![]() dulce pe toate. |
Viola, subiectil asta cu implantarea e vast si interpretabil, exista diverse opinii. se zice ca ziua 4-5-6 de la ET, asta si in functie de embrion, etc.
Dr in general recomanda dupa o zi doua revenirea la o viata normala, dar fara efort fizic: sport, piscina, mers normal dar nu exagerat, fara fuga si fara carat in maini greutati.
Acuma daca stai linistita, cat mai calma e mai bine, o carte ceva, o filmoasa la canapeloasa si trece timpul.
papi bun si bei multe lichide.
Altceva nu ai decat de urmat tratamentul si de asteptat cu Doamne Ajuta in gand!
Dr au si ei dreptate si trebuiesc ascultati si interpretate corect indicatiile lor!
Ai grija de tine si burtica, nu te stresa prea mult si va fi bine!
castelana fericita
29+
cris86 spune:
Dana_bebe m-a rugat sa va transmit un ultim mesaj:
“Pisix – Multumesc frumos de incercare. Cine crezi ca e moderatorul care modereaza toate mesajele ?
Catalina – Am gasi eu solutia pentu a evita taberele desi tu le-ai creat. Nu mai amesteca lucrurile si lasa ura sa-ti iasa din suflet pentru a face loc unor prunci buni. Dumnezeu stie cel mai bine ce merita fiecare, nu tu! Eu ill as pe EL sa-ti arate calea!
Considerand ca pana la urma bebele mic si luptator are prioritate si ca orice rabufnire de rautate a oricui (intemeiata sau nu), orice calomnie … ne poate face rau am solicitat administratorului stergerea contului Dana_bebe. Daca cineva considera ca il pot ajuta cu un sfat, adresa mea de mess este dana_ruxandra@yahoo.com. Va voi ajuta cu drag oricand cu orice.
Va doresc tuturor sa reusiti si sa fiti convinse ca Dumnezeu va va ajuta!
Dana”
Draga mea cu mesajul asta chiar ai sarit rau de tot calul.Sfatul meu e sa te linistesti si sa incerci sa nu mai dai sfaturi in marea lor majoritate proaste.
Avalon da parca asta era contul tau nu? .Cum se face ca apari mereu sa intreti un scandal pe forumul asta?????
aaaaaaa am uitat si tu ai fost o victima si ai solicitat stergerea contului.
cristina
+11
ala77 spune:
Eu nu cred ca statul in pat e benefic. Vascularizatia uterului e importanta. Cred ca e bine sa-ti desfasori activitatile normal, dar fara efort si fara stres. Asta nu este o boala. Mie mi s-a recomandat repaus doar in ziua ET, apoi viata normala. Dar tu trebuie sa faci asa cum simti. In asa fel incat sa nu ai ce sa-ti reprosezi.
Mult succes!
violab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui castelanaC
Viola, subiectil asta cu implantarea e vast si interpretabil, exista diverse opinii. se zice ca ziua 4-5-6 de la ET, asta si in functie de embrion, etc. Dr in general recomanda dupa o zi doua revenirea la o viata normala, dar fara efort fizic: sport, piscina, mers normal dar nu exagerat, fara fuga si fara carat in maini greutati. Acuma daca stai linistita, cat mai calma e mai bine, o carte ceva, o filmoasa la canapeloasa si trece timpul. papi bun si bei multe lichide. Altceva nu ai decat de urmat tratamentul si de asteptat cu Doamne Ajuta in gand! Dr au si ei dreptate si trebuiesc ascultati si interpretate corect indicatiile lor! Ai grija de tine si burtica, nu te stresa prea mult si va fi bine! castelana fericita 29+ ![]() |
Asa fac. Sunt la canapeloase cu ananasul in fata. Vroiam sa-ti multumesc foarte mult pentru toate sfaturile tale.Imi sunt de un real folos.. Uite un buchet de flori pentru tine.
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violab Sunt la canapeloase cu ananasul in fata. Vroiam sa-ti multumesc foarte mult pentru toate sfaturile tale.Imi sunt de un real folos.. Uite un buchet de flori pentru tine. ![]() |
nu ai de ce sa-mi multumesti, stiu cum e si eu sa fii acolo mica de frica si sa nu stii ce si cum e mai bine!
Pana la urma tot dl dr e cel care face treaba si cu voia lui Dumnezeu tot va fi bine.
Eu cred ca pana la examenul beta am iesit doar la spital de 2 ori cand mi-a mai facut analiza de sange si apoi m-a consemnat sotul acasa ( de atunci si-a luat porecla tablibanul)
M-am mai plimbat usor si incercam sa stau calma, sa nu ma gandesc prea mult, mai un mesaj pe aicea, mai la tv, de la progesteron eram f ametita si dormeam la greu, asa a trecut timpul sa stii!
gandeste pozitiv si ai griza de tine!

castelana fericita
29+