FIV263
Raspunsuri - Pagina 10
daria08 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui castelanaC nu ai de ce sa-mi multumesti, stiu cum e si eu sa fii acolo mica de frica si sa nu stii ce si cum e mai bine! Pana la urma tot dl dr e cel care face treaba si cu voia lui Dumnezeu tot va fi bine. Eu cred ca pana la examenul beta am iesit doar la spital de 2 ori cand mi-a mai facut analiza de sange si apoi m-a consemnat sotul acasa ( de atunci si-a luat porecla tablibanul) M-am mai plimbat usor si incercam sa stau calma, sa nu ma gandesc prea mult, mai un mesaj pe aicea, mai la tv, de la progesteron eram f ametita si dormeam la greu, asa a trecut timpul sa stii! gandeste pozitiv si ai griza de tine! ![]() castelana fericita 29+ ![]() |
Ufffff, ma puneti pe ganduri, eu ce fac daca am dormitorul la etaj?? Ma exilez 2 saptamani acolo?
Am voie sa tot urc si sa cobor? Sau ma mut pa canapea, la parter?
CE FAC????
catalina2307 spune:
Din acest moment toate mesajele off topic se vor penaliza. Cred ca este suficient, s-au platit destule polite personale. Am sa va rog sa deschideti subiect la ZZ sau sa folositi pm-ul - ca se poarta - mailuri, mess , ce doriti voi- mai putin aceasta sectiune a forumului.
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui daria08 Ufffff, ma puneti pe ganduri, eu ce fac daca am dormitorul la etaj?? Ma exilez 2 saptamani acolo? Am voie sa tot urc si sa cobor? Sau ma mut pa canapea, la parter? CE FAC???? |
draga mea
nu trebuie asa exagerat!
poti evident sa folosesti scarile, dar plimbarea, urcarea sa fie usoara si moderata in ritm.
repet: trebuiesc intrepretate corect recondarile!
Bafta si hai ca o sa fie bine!' adica... cu ochi!
Doamne Ajuta!
castelana fericita
29+
Dragaica spune:
Buna ziua dragele mele Fivoase, am intrat sa va dau la toate cate un
,sa va spun ca nu v-am uitat, sa va incurajez asa cum m-ati incurajat si voi pe mine anul trecut.
Cata 
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
9+
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Buna ziua dragele mele Fivoase, am intrat sa va dau la toate cate un ,sa va spun ca nu v-am uitat, sa va incurajez asa cum m-ati incurajat si voi pe mine anul trecut. Cata ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 9+ bine ca ai aparut, ca ma luasem de ganduri cu tine ca te-ai inzapezit cu cerbii din Quebec. esti bine? Ce fac gemenii? ![]() |
castelana fericita
29+
violab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui castelanaC
nu ai de ce sa-mi multumesti, stiu cum e si eu sa fii acolo mica de frica si sa nu stii ce si cum e mai bine! Pana la urma tot dl dr e cel care face treaba si cu voia lui Dumnezeu tot va fi bine. Eu cred ca pana la examenul beta am iesit doar la spital de 2 ori cand mi-a mai facut analiza de sange si apoi m-a consemnat sotul acasa ( de atunci si-a luat porecla tablibanul) M-am mai plimbat usor si incercam sa stau calma, sa nu ma gandesc prea mult, mai un mesaj pe aicea, mai la tv, de la progesteron eram f ametita si dormeam la greu, asa a trecut timpul sa stii! gandeste pozitiv si ai griza de tine! ![]() castelana fericita 29+ ![]() |
Pozitiva..Aia sunt eu. Chiar si cu unul singur si ala de 3 celule eu tot cred ca am o sansa. Sper sa-i placa la mine si sa se lipeasca. Ce minune ar fi!!!! Doame Ajuta!!!

Tu ce fel de analize la singe ti-ai facut pina la beta?Eu nu am nici ameteli si nici somnolentza. Eu ma gindesc ca totusi poate mi-a dat putin progesteron 2x200 de doua ori pe zi. Cred ca o sa maresc eu doza avind in vedere ca voi ati zis ca organismul isi ia doza necesara si surplusul se elimina. Nu as vrea ca din cauza asta sa nu se prinda. Ce ziceti?
Dragaica bine ai revenit. Ti-am citit toata povestea sa stii. Sa ai o sarcina usoara si la termen.
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui violab Pozitiva..Aia sunt eu. Chiar si cu unul singur si ala de 3 celule eu tot cred ca am o sansa. Sper sa-i placa la mine si sa se lipeasca. Ce minune ar fi!!!! Doame Ajuta!!! ![]() ![]() ![]() Eu nu am nici ameteli si nici somnolentza. Eu ma gindesc ca totusi poate mi-a dat putin progesteron 2x200 de doua ori pe zi. Cred ca o sa maresc eu doza avind in vedere ca voi ati zis ca organismul isi ia doza necesara si surplusul se elimina. Nu as vrea ca din cauza asta sa nu se prinda. Ce ziceti? |
Draga mea, asa trebuie sa fii, sa ai incredere in tine si sansele voastre!
Nu ma pot pronunta ca sa maresti tu fara avizul dr, eu am luat tot ce mi-a spus dr, fiecare tratament este personalizat, nu putem trage concluzii sa luam asa dupa cum "mi-a zis vecina" sau "popeasca" de pe forum (sa ma scuze cele cu numele acesta, e din condei
Eu imi mai amintesc un amanunt, ca intre ET si analiza beta am facut analiza sangelui pentru a vedea conc de estradiol si de progesteron, asa s-a stabilit cum continuam. Fiecare dr are metodele sale!
Nu cred ca putem generaliza!
Parerea mea personala este sa vb cu dr inainte de a schimba o doza.
Nu-mi permit sa dau sfaturi, cu hormonii nu-i de joaca.
bafta si nu te mai gandi la prostii!
castelana fericita
29+
adria42 spune:
Fetelor,astazi este o zi neagra pt. mine!!!
Mi-am facut betaHCG in a 12a zi de la ET si este <0.1mUI/l si progesteronul =33.05nmol/l. Nu am reusit, din pacate nu sunt graviduta!!!

Vreau sa va intreb, cand ar trebui sa-mi vina cm? Cand pot sa repet IVF? Pot sa iau un tratament in perioada aceasta ca sa-mi imbunatateasca nr. si calitatea foliculilor? Ati auzit de tratamentul cu DHEA? A incercat cineva? Sau poate ceva tratamente naturiste/ homeopate?
catalina2307 spune:
Adria - imi pare tare rau.....ciclul ar tb sa iti vina imediat ce opresti medicatia, max cateva zile.
Intre doua proceduri FIV se recomanda o pauza de 3 luni.
Tratamentul cu DHEA am inteles ca este recomandat dar nu te astepta la imbunatiri uriase. De la 1-2 ovocite posibil sa ajungi la 3-4.Oricum terapia trebuie sa fie de cateva luni bune pana se observa/daca se observa rezultate.
Mona40 spune:
Adria,
ti-am scris si pe fiv Ungaria parca.
Acum observ ca esti la clasa Senioare.
Avand in vedere ca prob esti low responder, nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme cu asteptatul. Ovarele noastre oricum nu prea se grabesc sa produca ...deci...Plangi , sufera un pic, ia-ti soata de o aripa si iesiti undeva sa va innecati amarul cu o sticla de vin rosu, faceti dragoste nebuna fara control , nu va mai ganditi o saptamana la asta si de la 1 februarie pe cai ca se filmeaza...
O noua luna , o noua speranta.
Pupi si fruntea sus.