33 de ani...4 zambete si 4 inimi!
Raspunsuri - Pagina 2
Anca Wish spune:
Frumos simtit si frumos scris. Sper sa citeasca si norocosul tau sot.
La multi ani si sa dea D-zeu ca peste 30 de ani sa simti si sa scrii la fel.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
kid spune:
La multi ani si din partea noastra! Sa fiti mereu fericiti si sanatosi!
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
chris27 spune:
...11 ani de casatorie!13 ani de cand ti-am intins bricheta!...Fumatul ucide,mie mi-a dat viata !...Dupa o luna m-ai intrebat daca vreau sa fiu sotia ta.Ti-am spus ca da,privind in urma ma vad ca o copila si ma mir ca te-ai luat dupa mine!Nici tu nu erai mai "breaz"...Nunta a avut loc dupa 2 ani.Oficiala!!!!Dupa noi,oficiala a fost Atunci!...
Sufletului ii trebuieste doar suflet!
Ne-am luat "lumea in cap" si am plecat la mare...singuri,cu bani adunati de noi depusi la CEC...Aveam un cort imprumutat ,vechi si copt pe care l-a luat furtuna.Fugeam dupa el sa-l oprim cu pietre...Aveam o rochie alba mult prea selecta pentru tinuta lui,o aveam intamplator pentru ca unei prietene nu-i mai venea...
Se pot naste iubiri frumoase din ...iubiri ,pur si simplu|
Mi-e tare drag sa-l vad mesterind prin casa lucruri pe care n-o sa le poata face perfect!Asta le da lucrurilor valoare in ochii mei!E suflet acolo ...mult suflet!Imi place mult balustrada pe care a facut-o la scara ,la balcon...E "maramuresanul meu"!
Cred in destin!In noroc si in povesti frumoase...
"La multi ani,maramuresanul meu!...Cu mine(si sper sa nu sune niciodata a blestem!!!!"Te iubesc din tot sufletul meu!!!
Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne
Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url
My_Lady0091 spune:
Cristina....esti o norocoasa!!!
Barierele fericirii voastre au depasit demult nadirul si zenitul
LA MULTI ANI,VOUA!
*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
blackgirl0 spune:
La multi ani la aniversare! Cat mai multi ani frumosi, plini de sanatate, bucurii implinite de-acum inainte! Mai ales ca si noi vom sarbatori in cateva zile 6 ani!
P.S. Spune ca te-ai/v-ati lasat de fumat! Ar fi pacat ca anii impreuna sa fie si invaluiti in fum de tigara...