Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri19

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Pepsi iti multumesc mult pentru sfaturi. In perioada asta pur si simplu nu a parut sa se poata impaca cu orice fel de program. Pe langa ca e extrem de atasat de tzatzica, asa cum povestesti si tu de Dominic, ii ies si masele, a mai fost si racit si e foarte incapatzanat. A avut zile cand a cerut si de 5-6 ori pe zi si de 3-4 ori noaptea. Uneori ma simt f obosita de la atata alaptat. Alteori mi se pare ca e deja natura mea a doua sa ma trezesc de 2-3 ori noaptea. we are cosleeping anyway, macar atat . Dominic avea 3 ani cand s-a nascut David, nu? Cum se impaca ei acum? Serafim ar avea 2 ani cand sper ca se va naste surioara/fratiorul lui. El asa e f cuminte si bland cu alti copii. Cand l-am alaptat o data pe baietelul de 6 lui al unei prietene nu a comentat in nici un fel. Sper sa fie bine. M-a suprins ca ai zis ca depresie dupa nastere ai avut si la a doua nastere. M-as fi asteptat sa nu se mai instaleze fiind deja obisnuita cu toata tarashenia . Dar e totusi mai usor decat prima data, nu ?
Somn usor la toata lumea!

Mami de (28.10.2008) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Multumesc mult fetelor pentru ganduri!
Sper si eu sa nu vina, dar nu stiu...

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NINIA sa te ajute D-zeu si Maica Domnului.Sf. Stelian sa se indure si sa-ti dea un copilas.

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Ninia, cum mai esti ?

Mergi la inceput

Neata!
Alinushca, de dimineata au aparut...Asta este...urmeaza o noua luna, o noua sansa...

Visul nostru

Mergi la inceput

Imi pare rau ca nu a iesit luna asta. Iti trimit un pahar cu apa de la mine sa se ia! Ca la sarcina trecuta le-am imbolnavit asa pe vreo 4-5 colege de la munca Iti mai recomand o data sa folosesti temperatura bazala -> www.fertilityfriend.com , asa o sa ai o idee mai buna despre ce se intampla cu ciclul tau, cand ovulezi, cat este perioada luteala, si poate te va ajuta!

Mergi la inceput

Ms, Alinushca...dar nu vreau sa mai imi iau nicio temperatura. Analizele imi arata clar ca ovulez, la eco se vede...ce sa mai fac? Imi astept si eu randul....

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Of Ninia Poate iepurasul de Pasti iti aduce mult asteptatele II Doamne ajuta !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna fetelor, bine v-am regasit! Ma treceti si pe mine pe listuta? DN 3.08.1973, mamica de Raducu 11.04.2009. Am 2 sarcini pierdute la 5 si 8 saptamani, dar nu vreau sa le treceti pe lista. Ma gandesc ca atunci cand Raducu va avea macar 2 ani sa mai incerc din nou, dar ramane de vazut ce va fi pana atunci.

alinushca, eu am fost pacienta lui T si am si nascut cu el. Asa cum ti-au zis si fetele, utrogestanul 2 dim si 2 seara nu iti va face rau. In ceea ce priveste Pregnyl, daca te hotarasti sa-l faci, e indicat sa iei si aspenter. Pentru detalii iti stau la dispozitie.

Mamica fericita de Raducu(11.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NINIA .Asa ce-mi mai imaginamm , ce mai visam cu ochi deschisi ca intri si ne spui ca ai vazut 2 liniute. Ma intreb....oare nu ar trebui sa schimbi doctorul? Sa ceri o a doua opinie?

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput