RUGACIUNE COLECTIVA PT A DOBANDI PRUNCI BUNI (53)
Raspunsuri - Pagina 15
Lili_g spune:
Nike, asa sa fi, optimista. Toate cele facute cu rugaciune si cu binecuvantare Domnul le are in paza. Tu esti spovedita, impartasita, parintele duhovnoc se roaga pentru tine si toate sunt incredintate Domnului si sfintilor spre ajutor!
Asta e calea cea buna si alta eu nu cred ca exista!
Domnul si Maicuta sa te binecuvinteze si sa te tina in paza lor.
Eu te pomenesc in rugaciunea me in fiecare zi pe tine si pe bebelusul tau.
Te imbratisez cu drag si recunostinta pentru ca esti un exemplu bun pentru noi toate prin curajul si optimismul tau din care ne impartasesti si noua.
Lili
alinuk spune:
dragelor mult incercate....haideti
pic cu pic strangem oceanul in maini si daruim mai departe copilashilor care sunt in suferinta
haideti, sa trecem pe aici, sa ne informam, sa nu mai stam cu mana in san...ca nu vine nimeni la usa sa ne intrebe daca ne doare ceva
DA!! NE DOAREEEEEEEEEE
...acest sistem sanitar care este intr-o mare nevoie de AJUTOR si de care mai devreme sau mai tarziu ne vom lovi si noi, fiecare dintre noi sub o forma sau alta...mai mult sau mai putin direct!!!!
haideti aici, sa sprijinim impreuna, fiecare cum poate si cum are disponibilitate:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487
PS: Dumnezeu sa va indrume pasii si sa va aduca bebelusul mult dorit la san 
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Lili_g spune:
Va trimit o marturie pe care am citit-o de curand la site-ul maicii Siluana.
Aceasta este mărturia mea, a unei fete, acum mărturia unei mame.
În urmă cu 8 luni aflam că sunt însărcinată... tânără, studii superioare, un job bun, cariera înainte, necăsătorită, dar într-o relație serioasă cu un bărbat, toate păreau perfecte... și nu era loc pentru nimic în plus.
Într-o zi de aprilie... apar cele două liniuțe pe un test de sarcină făcut fără mari emoții. Alerg într-un suflet să îi spun iubitului meu care se bucură inițial... apoi îi zic mamei care mă trimite direct la avort.
Pe lângă insultele și povețele că îmi distrug viața, cariera, tinerețea, că nu e bărbatul potrivit, că sunt o inconștientă... mama mă întreba zilnic dacă m-am programat la avort.
Plângeam zi și noapte măcinată de gânduri, nu mai mâncam, eram ca o stafie. Mergeam la serviciu și înapoi plângând în continuu. Disperată, îi spun iubitului meu că mama nu mă susține... și el, în loc să mă sprijine, dă bir cu fugiții, spunându-mi să fac ce cred, că e doar decizia mea, că nu m-am consultat cu el când am rămas însărcinată și, prin urmare, să nu îl consult nici acum. În clipa aia am simțit că sunt singură pe lume, vedeam totul ca pe un coșmar.
Încercând să mă informez despre ce înseamnă de fapt avortul, am dat peste acest site și am scris un email, neștiind dacă îmi va răspunde cineva sau nu, însă mă gândeam că măcar mă descarc, spunând povestea mea.
Și miracol... în câteva minute primesc răspuns de la o Maică spunându-mi să am curaj, că sunt binecuvântată cu un copil, care nu e o povară, ci o bucurie. Tot această Maică mă îndruma către un preot, la o mănăstire, pentru a vorbi cu cineva și a prinde curaj.
Așa am și făcut. Slăbită și fără vlagă, am mers la acest preot, mi-am spus povestea din întunericul în care mă vedeam, și am plecat cu capul sus, bucuroasă că am în pântece o viață, o viață ce era copilul meu.
Pentru iubitul meu sfatul a fost că, după o relație lungă, dacă există iubire, mi se va alătura, iar pentru mama, care mă împingea la avort, o propunere: dacă ea dorește ca eu să fac această crimă, cu care eu nu sunt de acord, să mă lase să nasc și îi voi da ei să ucidă pruncul. Pentru că, să-l omori atunci, la câteva zile de la concepție, sau la o zi după naștere, ar fi același lucru, tot o crimă!
Au urmat opt luni de sarcină, opt luni deloc ușoare, cu suișuri și coborâșuri, dar cu siguranță opt luni frumoase, timp în care mi-am făcut noi prieteni, fete cu aceleași probleme, sau pur și simplu oameni care mă admirau pentru curajul meu și puterea mea. În astfel de momente vezi cine ți-e prieten, observi că, până la urmă, familia e tot ce contează, apreciezi viața cu adevărat... viața ta, și viața din tine!
Cu rugăciune, credință și muuultă rădbare, toate s-au întâmplat precum Maica mi-a zis: ai curaj, și toți îți vor fi alături, când vor vedea ce curajoasă ești! Nu voi uita niciodată aceste cuvinte... puține și atât de răsunătoare.
După câteva luni, iubitul meu a revenit în viața mea, mai atent ca înainte, mama mi-a devenit cea mai bună prietenă și acum e mandră că e bunică, fiind sprijinul meu cel mai mare. Am reușit parcă din nimic, să cumpăr și să primesc lucruri pentru copil, astfel că, în ziua când am născut, prematur chiar, aveam tot ce trebuie pentru el și pentru mine.
În urmă cu două săptămâni, după un travaliu destul de lung, dădeam naștere fiului meu, un copil perfect sănătos și frumos, primit cu emoție și dragoste de familie și de apropiați. Un copil special, un copil luptător, un supraviețuitor, copilul ce îmi va spune mie mama, iubitului meu tata, și mamei mele bunica.
În concluzie, povestea s-a terminat cu bine... sau povestea de-abia acum începe, greul a trecut, MULȚUMESC LUI DUMNEZEU că nu m-a lăsat o secundă, și că m-a luminat să scriu, să mă rog, și să nu cedez, și azi sunt un exemplu că se poate. Oricât de disperată pare situația la un moment dat, nu trebuie să ne pierdem cumpătul.
Toate se rezolva cu credință și speranță.
Nu are rost să zic că sunt momente când o văd pe mama că mă privește cum alăptez... și știu la ce se gândește, știu că ar vrea să dea timpul înapoi să nu îmi fi spus niciodată să fac avort, știu că și tatăl copilului regretă că nu a fost aici cu mine la greu... dar i-am iertat.
Mă uit acum la el cum doarme liniștit, îi urmăresc respirația, mișcările, și mă gândesc că urmează primul Crăciun cu copilul meu, și va veni prima vară cu copilul meu și ochii mi se umplu de lacrimi de bucurie!
Fetelor, oricât de disperată ar părea situația, oricât ar argumenta cei din jurul vostru că nu e momentul, că nu sunteți pregătite pentru un copil, nu cedați presiunilor.
Dacă Dumnezeu v-a dăruit un copil, chiar dacă pare un accident, NU ESTE. Dumnezeu are planuri mari cu viața voastră, care va deveni foarte frumoasă din clipa în care vă veți bucura că sunteți atinse de bucuria de a dărui viață!
Nimeni nu are dreptul să hotărască în locul vostru și nici pentru copilul vostru. Sufletul acela mic din pântecele vostru vă are doar pe voi, și vă iubește din clipa în care a luat ființă, milimetric fiind.
Luptați pentru viață, pentru că avortul nu înseamnă să scapi de problemă ci, din contra, avortul va fi cea mai mare problemă a vieții voastre, ce vă va urmări până la moarte!
Alegeți viața! E minunat să îți vezi bebelușul de doar câteva zile zâmbind... nu vă privați de la sentimentul dragostei în forma ei cea mai pură!
A fi mama e cel mai frumos lucru, iar să lupți pentru viață, e o luptă în care nu ai cum să greșești, pentru că îl ai pe Dumnezeu alături!
Andreea
http://www.sfintiiarhangheli.ro/node/1823
nike974 spune:
multumesc pt incurajari lili.nu sunt un exempplu, poate doar in ceea ce priveste indelunga cadere a mea in pacat.
Dumnezeu m-a binecuvantat cu enorm d emulte lucruri si oamnei pe care nu ii merit.nu am facut nimic pt asta.
dr mi-a spus ca sarcina asta s-ar putea sa fie ultimul lucru pe care il voi face in viata.pai asta nu inseamna decat ca suferinta te duce in rai,dar,repet, nu merit asta.
Doamne ajuta!
sunt plina de bucurie si pace si nu intleeg ce am facut ca eu sa primiesc aceasta imensa binecuvantare.
Lili_g spune:
Nu cred ca trebuie sa facem decat sa Il chemam pe Domnul in viata noastra chiar suntem pacatosi, sa lasam pacatul si sa ne ducem la El sa ne vindece. Si atunci El ne iarta, ne spala si ne trimite binecuvantari. Iar crucea pe care trebuie sa o ducem cu totii, o ridica El de pe umerii nostrii slabi, si ne ajuta sa o ducem cu pace sufleteasca, ne daruieste magaiere caci ne cunoaste bine, El fiind parintele nostru.
Eu nu te laud ca sa te mandresti
ci ca sa sti ca lucrarea ta este de folos si unora mai slabi asa ca mine.
Lili
anadomnica spune:
Seara buna fete curajoase si optimiste
Imi permit mai intai sa ofer un
si o imbratisare calda pt. mamica noastra Laura, si sa-i dea Maicuta Domnului putere sa treaca cu bine de toata aceasta incercare cu boala. Sa fie Maya sanatoasa si viguroasa! Eu m-am folosit mult de ce ai povestit - si eu sunt una din mamicile care citesc din umbra, sunt mai cruda si invat.
Lili
imi pare rau sa aud de sarcina oprita in evolutie. Sa-ti traiasca printesele, sa te mangaie ele. Poate va veni in curand si al patrulea sufletel in casa ta sa va gangureasca - e atat de frumos cu multi copii; eu vin din familie de 4: 3 fete si un baiat. M-am bucurat de povestea vietii sfintei Xenia pe care ai postat-o si cred ca daca voi mai avea o fetita am sa aleg acest nume ca mult mi-a placut viata sfintei si multa intelepciune a dovedit.
georgia - ma bucur sa vad ca mai scrii pe la noi. Despre tine ce ne mai zici? Au "disparut" de aici asa de multe veterane... mi-e dor de ele, de tine, de toate, ma gandesc la voi si ma rog sa aveti cat mai curand zambete de bebelusi in case.
Victorita-
ce frumos, ce emotionant. Mi-aduc aminte ca in rugaciunile mele de gravida te-am pomenit pt. nastere de prunci si cred ca am ajutat si eu putin alaturi de toate fetele de aici la aceasta minunata implinire a burticii tale... dupa atatea nereusite. Si indraznesc sa te rog ca la randul tau sa pomenesti alaturi de numele de familie in rugaciunea ta pe vreo fata de aici ce ti-e draga, caci rugaciunea gravidei parca induioseaza mai mult mila Domnului. Sarcina usoara in continuare, sa-ti tii flacaul sanatos in brate - eu ti-am dorit fetita... cine stie, poate vine si o fetita la voi
. Sotul ce zice? El care nu mai credea? care nu mai spera? sa aiba acum un mostenitor... cred ca e in al noualea cer.
Nike - mult curaj
! Se poate si cu sarcina toxica - multe zambete pe buze. Daca vomiti acum mult e semn bun, e semn ca bebe se prinde bine, bine si se dezvolta frumos si armonios. Patimesti tu putin acum si vezi ce bucurie dupa aia.
Va pup pe toate, fara exceptie, am raspuns si eu cateva cuvinte la fetele care am crezut ca au nevoie. Sper sa fie cu folos.
"Sus sa avem inimile"!!!
Doamne ajuta!
Mami
de
Maria
(20.10.2009)
deeva73 spune:
Sara buna fete dragi si Cipicah,
Azi am vorbit la telefon cu cleopatra, de 3 saptamani ii in medical, nu se simte bine. Sa ne rugam pentru Claudia bolnava, sa-i deie Domnu Bunu tamaduire.
Va pup ca nu pot sa mai stau pe net acuma.
Intru maine si mai scriu, ma iertati ca ma grabesc asa tare.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
nike974 spune:
fetele,
mi-a dat dr voie acasa.
ce sa spun??????
eco.am plans.e cel mai frumos bebe din Univers si ii bate inimioara tare,tare.amvem capsor, manute si piciorulele incep sa se formeze.avem 6 saptamani si ne-am fixat fix in centru.
AM GASIT ANTESTEZIST!!!!!!!numai ca am facut alergie la parfumel dansei si nu am putu vb mult.
NIMENI NU A VRUT SA IMI IA SPAGA!
am ramas impresionata.dr e un super om.a spus ca nu vb decat dupa ce nasc.
spera sa ajung la 7 luni.
am iesit pana maine,ca am examen.
pupicei si va doresc sa traiti ceea ce eu am trait azi.E cel mai mare dar de la Dumnezeu!
ALRAK spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 fetele, mi-a dat dr voie acasa. ce sa spun?????? eco.am plans.e cel mai frumos bebe din Univers si ii bate inimioara tare,tare.amvem capsor, manute si piciorulele incep sa se formeze.avem 6 saptamani si ne-am fixat fix in centru. AM GASIT ANTESTEZIST!!!!!!!numai ca am facut alergie la parfumel dansei si nu am putu vb mult. NIMENI NU A VRUT SA IMI IA SPAGA! am ramas impresionata.dr e un super om.a spus ca nu vb decat dupa ce nasc. spera sa ajung la 7 luni. am iesit pana maine,ca am examen. pupicei si va doresc sa traiti ceea ce eu am trait azi.E cel mai mare dar de la Dumnezeu! |
Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa te ajute sa ai o sarcina usoara .
Gandeste ca trebuie sa ajungi la 9 luni. (Forta gandirii pozitive ajuta foarte mult)
.Te pup si ma bucur mult pentru tine

tuturorDoamne Ajuta!
nicholetea spune:
Prietena mea buna nu reusea sa aiba copii, sa hotarat sa sa ceara si ajutorul lui Dumnezeu sa dobandeasca un copil, sau spovedit si impartasit si ea si sotul ei au mers la cateva slujbe, si-au schimbat mult modul de a gandi, si au invatat s anumai invinovateasca pe altii pentru faptul ca nu au un copil, au inteles ca ei sunt vinovati pentru ca nu au un copil, ei au gresit undeva si dumnezeu stie asta, si astazi a venit sa ma anunte ca os a fie mamica. In concluzie cu dumnezeu totul este posibil