RUGACIUNE COLECTIVA PT A DOBANDI PRUNCI BUNI (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Doamne ajuta!
Laura, multa sanatate fetitei tale.

ieri mi-a fost f rau.am vomitat tot timpul si am facut alergie la...................puloverul de pe mine,ca era din angora.bubitele erau pe fata, pe gat,aproape ca mi se daduse sangele.m-am umflat toata.dar nu aveam cum sa il dau jos,ca nu aveam decat maieul pe mine.la ora 19.00 am plecat d ela serviciu pt ca nu mai puteam.

azi fac 6 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna dimineata, dragele mele,

Nike, in primul rand iti doresc sanatate si Bunul Dumnezeu sa iti dea 40 de saptamani fericite de sarcina si un Bebe sanatos!
Ma bucur ca reusesti sa ne scrii atat de des, desi vestile nu sunt intotdeauna dintre cele mai bune. Dar cu ajutorul Lui sper si cred ca le vei razbi pe toate! Noi ne rugam pentru tine

Lili_G, te rog sa ma ierti ca nu ti-am raspuns ieri, imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita de tine! Stiu ca nu exista durere mai mare decat pierderea unui copil si ma rog ca Bunul Dumnezeu sa te mangaie in curand cu o alta sarcina si cu un Bebelus sanatos. Sa iti traisca fetitele si sa fie binecuvantate, ele si parinti lor!

Va imbratisez pe toate cu dragoste si astept sa ne scrieti cu vesti bune! tuturor!

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

www.calendar-ortodox.ro/luna/ianuarie/ianuarie27.htm" target="_blank">Sinaxarul de azi!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 28+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

georgia,am primit pm,am scris raspuns,dar nu stiu de ce nu merge!trimite-mi te rog,pe pm meu e-mail valabil pentru tine sa-ti raspund.pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

laurraa, multa sanatate micutei Maya, si multa sanatate si voua ai casei.Ai trecut prin multe! Dar e bine caci greul a trecut! I-am vazut pozele!O printesa!!!!!!!si ochii....albastrii ca cerul!

lili_g imi pare tare rau! Putere sa ai si sa iti dea Bunul Dumnezeu!

livsy, caciantoni, ioanact, pogonici, unombun,deeva, anita75, cami_antonia, alrak, housepochet,.........si lista e tare lunga, sa nu va suparati nici una, va rog, va imbratisez cu drag si eu si bebenita!

DOAMNE AJUTA!

18+

SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!
SI AI GRIJA DE NOI , AJUTA-NE SA NE NASTEM SANATOSI!

Mergi la inceput

azi ma duc la dr,la eco.am f mari emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

Doamne Ajuta sa ne dai vesti bune de la eco .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Salutare intii de toate...am o intrebare...mai stie cineva ceva de parintele Pirvu Iustin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

Doamne Ajuta, sa vii cu vesti bune!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 28+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

e sarcina toxica.disgravidie emergenta asociata cu plurialergii si mastocitoza.dr mi-a cerut acea declaratie notariala si mi-a spus ca e posibil ca aceasta sarcina sa fie ultimul lucru din viata mea.
eu sunt optimista.

bebe e in uter si e ok.

Mergi la inceput