Tinere senioare cu greutate>50kg(60)
Raspunsuri - Pagina 19
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Gata, sefa, prezenta la apel! ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
tu poveste de la doctor!!
astept inca o minune in viata mea!!!
luminita42 spune:
Fete, buna dimineata!
V-ati distrat?...![]()

Blue flower, manca-o-ar mama
tu nu ai voie la zgaltaieli e adevarat, da' poti sa te legeni un pic, ce are?...:-)
Nicoooo,
azi pierdui masina de gunoi!!! Pana sa ma rujez si coafez eu, aia s-au carat! Lipsa de respect!!!![]()
Altfel ...azi am planuri de mers in oraselul asta de cacaco pentru diverse nimicuri. Mi-e dor de fetitza mea si acum ca va veni aici sunt speriata ca ma voi desparti si mai greu de ea.
Fraiera de sora-mea (cea mica) a vorbit gura fara ea, cica fetii ii e dor de mine. I-am zis sa taca naiba din gura...:-( M-a suparat, de parca n-as stii, trebuia sa deschida ea gura aia desteapta :-((
Nu vreau ca fetii sa-i fie dor, vreau doar sa fie fericita si sanatoasa.
Galii
da' tu cand ne spui ce ai pe suflet? ..
. Mai sta mult V. in concediu?..Sa ne spui si tu povesti mai lunguuuuutze..![]()

soricica spune:
neata dragelor,
mers ieri la eco si ca de obicei in primele zile, nici o miscare interesata, dar "ovarele arata promitator, nu stau degeaba , lucreaza."
urmatoarea eco joi si asteptam atunci surpriza.
azi sunteti invitatele mele la o placinta cu mere si scortisoara, am pregatit-o de aseara canu aveam somn.
in rest nimic interesant, cel putin la noi.
pupici
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana draga mea,pana se gaseste de lucru......... astept inca o minune in viata mea!!! |
da' si cand o gasi...! sa vezi dezmatz pe tine..online!!
Mona40 spune:
Neata gagici ciufulici..
Nico, merci ca esti ff receptiva cu siturile adaugate.
Azi incep si eu sa ma unflu...incet si sigur
Asta-i treba la mine...se retine toata apa pe colaceii de la burtica.
Las' ca are cine sa-i pupe diseara
Luminito, sa nu indraznesti sa iesi necoafata la gunoieri. faci neamul romanesc de toata bafta...mai bine sa stai cu gunoiul in usa dacat sa ai vreun fir razlet. duca-se-ar pe pustiu maica

Gali 
Soricico, soricea da boticul la pupea..
va urez ziua buna..
blue_flower spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Floricicoooo, las' ca mai ai putin si-o sa te zgaltai. Chiar sunt curioasa sa ne povestesti ce strategie vei adopta. Unde il lasati pe bb, asteptati sa adoarma, ce faceti daca se trezeste ... ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Nico, dar tu crezi ca plodul intelege ceva? Pana pe la 2 ani oricum nu intelege nimic si, mai mult si mai bine, nu poate reproduce in vorbe ce vede!!! Daca vede.
Camere am, nu asta e problema, ideea e ca o sa stea cu noi cineva, fie mama, fie soacra, fie vreo bona interna. So...aici o sa fie problema, ca noi nu suntem invatati sa mai avem pe cineva in casa. Si nu stiu cum naiba e facuta casa asta ca se aude tot. Rigipsul ma-sii!! Sa vezi ce benzi adezive vom avea pe gura,...sa nu scoatem sunete!!! Va fi ingrozitor.
Dar, sa ajungem noi acolo...saracu' barbata-miu!!! Io, ca io...mai un vis, mai o fantasma....dar el?!!
Bine, nu vreau sa dau tot din casa.....nu e chiar atat de napastuit!!!
dar nici ca inainte nu are cum sa fie.va pup, stimulatelor, sa fie intr-un ceas bun la toate!!!
37+
galliciana spune:
Ada29- Z19 CM, stimulare cu Vitex
Amy2007- Z29 CM, laparoscopie pe 12.11.09
Ancamac- Z? CM
AniG- Z36 CM
Babyblue- Z5 CM, HSG pe 12.11.09, se preg de laparo pe 19.01
Bebenov- Z7 CM
BlueFlower-
+37
; DPN- 02.02.2010 
Brunadria- Z16 CM
Camy1002- Z? CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z23 CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z26 CM, instilatii pe 01.09.09, stimulare cu Vitex
Galliciana- Z20 CM
Guzelnico- Z7 CM, laparoscopie pe 7.11.09, incepe FIV3-cel norocos
Libra-
+9
Lumy_Clt-
+17

Luminita42- Z26 CM;
Lyly_mar- Z27 CM
Mami_vreau- Z5 CM
MayanMistica- Z2 CM
Menics- Z? CM
Micomic- Z15 CM
Mona40- Z4 CM, incepe FIV2- norocos
Simonia- Z? CM
Sorinake- Z13 CM, HSG pe 29.09.09; se pregateste de IA in ian.
Soricica- Z5; incepe stimularea pt. IA3-norocoasa 
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!
O ruga puternica si fierbinte catre Doamne-Doamne: sa-i dea curaj si putere surioarei noastre dragi, BABYBLUE, sa vegheze asupra reusitei operatiei sale din 19 ian ca sa-i ramana maxim de ovar sanatos si productiv!
www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona
)
IVF Herbal Support (postat de Mona
)
www.fertilitylifelines.com/resources/gonal-fmulti-dose.jsp" target="_blank">GONAL (postat de Mona
)
www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor
)
BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG
)
galliciana spune:
am indraznit eu.....
sper sa fiu iertata...
si de eventuale greseli...