Tinere senioare cu greutate>50kg(60)
Raspunsuri - Pagina 18
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Va pup pe toate si va imbratisez cu drag. Ma retrag si eu dar voi incerca sa intru maine dimineata la cafeluta. Ca dupa aceea, zau daca stiu cand mai prind un pic de timp.![]() P.S. Si apoi am primit o "programare" de la sot. S-a gandit el sa-mi faca o "lunografie" _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Si eu te pup cu drag!... Si-i musai sa corectez ce-am zis mai sus:
"Fetelor! Ce active sunteti! Se zgaltzaie globu' pamantesc! Mayan in Olanda, Mona in Izrael, Amy in Romania si de ultima ora....Nico in Turcia!"

Noapte buna!
blue_flower spune:
Of, vreau sa se "zgaltaie" si la mine...m-am trezit la 6, plina de vise erotice ...dreptu-I?io, insarcinata in 9 luni, am vise erotice? Cred ca de la prea multa lipsa ...si mai e o gramada pana avem liber.
Neata, ma duc sa pun de un ceai.
37+ 
amy2007 spune:
Buna dimineata suricatelor.
Draga blue, de la atatea zgaltaieli la noi, sigur se misca si placile tectonice si implicit ai si tu parte de zgaltaiala
.
Ai grija de tine ca imediat pe zgaltaie Alex si uiti de semilune si alte dracovenii. 
Va pupic pe toate si cica ma intorc la lucru. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ada29 spune:
Neata buna,
Multumim Galli de cafeluta.
Amy,ramane atunci pe luni cu agitatele![]()

O zi minunata sa aveti,
galliciana spune:
blue-
amy,imi pare rau...
bebitza,ma bucur,sincer,pt aceasta decizie.
asteptam noutatile
ada,luminita,mayan,nico,mona
soricica,asteptam numaratoarea!!!
sorinake,vesti??
ani,
libraaaaaaaaaaaaa,ce face bobita?
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
alioooooooooooooooooooo!!

unde ati disparut toate??
vb ca televizorul....![]()
![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_flower Of, vreau sa se "zgaltaie" si la mine...m-am trezit la 6, plina de vise erotice ...dreptu-I?io, insarcinata in 9 luni, am vise erotice? Cred ca de la prea multa lipsa ...si mai e o gramada pana avem liber. Neata, ma duc sa pun de un ceai. 37+ ![]() |
Floricicoooo, las' ca mai ai putin si-o sa te zgaltai. Chiar sunt curioasa sa ne povestesti ce strategie vei adopta. Unde il lasati pe bb, asteptati sa adoarma, ce faceti daca se trezeste ...