Tinere senioare cu greutate>50kg(60)
Raspunsuri - Pagina 11
ANI.G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana ani,in ce zile ai luat duphaston? |
galli la mine ciclul e unul dupa cum vrea muschii mei sa ovulez
DUPA ce ovulez iau duphaston.
Acum datorita testelor inselatoare am inceput sa iau progesteron crezand ca daca e ceva atunci poate am nevoie si nu am deajuns
In fapt eu nici nu ovulasem
La a treia zi de Duphaston am ovulat

Ciudat tare totusi...eu tot mai cred ca ovulatia a fost muuuult mai devreme
asta e graficul meu

http://img130.imageshack.us/img130/8622/chartgraphmodulephp.png
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
luminita42 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ANI.G
galli la mine ciclul e unul dupa cum vrea muschii mei sa ovulez DUPA ce ovulez iau duphaston. Acum datorita testelor inselatoare am inceput sa iau progesteron crezand ca daca e ceva atunci poate am nevoie si nu am deajuns In fapt eu nici nu ovulasem La a treia zi de Duphaston am ovulat ![]() ![]() ![]() Ciudat tare totusi...eu tot mai cred ca ovulatia a fost muuuult mai devreme asta e graficul meu ![]() http://img130.imageshack.us/img130/8622/chartgraphmodulephp.png http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI... |
Ani buna,
pana zice Galli ceva ti-am vazut eu graficul.
Si eu cartez pe fertility friend, e sportul meu zilnic :-).
Eu cred ca ai ovulat cand zice graficul, in z28. Testul de ovulatie a fost POZ in z26, eu zic ca ti-a aratat corect ca, in max 36-48 h , ovulezi.
Dar tu de ce iei progesteron in ziua cand ai OPK (test ovulatie)pozitiv? Eu stiu asa: in momentul cand 'ti se arata' ziua ovulatiei pe grafic incepi sa iei progesteronul daca e indicat.
Asta inseamna abia a 3-a zi dupa ovulatie (3DPO).
Fertility Friend te ajuta in sensul ca identifica automat ovulatia dupa 3 zile in sir de temperaturi elevate (si mai mari decat ultimele 6 temperaturi).Daca cartezi de ceva timp intelegi ce vreau sa zic.:-)
Tu ai luat prea devreme progesteron, dupa cum zici si tu, dar nu e nici o tragedie. E bine ca ai prestat in z26, era si mai bine pe z27 si z28, dar asta e. Gigelicii, cica stau pe acolo vreo 3 zile daca-s tari de caracter.:-)
Si inca ceva: eu stiu ca duphaston nu inhiba ovulatia, scrie si in prospect.
MayanMistica spune:
Dragele mele nu va mirati ca postez la ora asta .Da , este 3 si juma dimineata.
M-am certat cu M la cutite pentru ca nu mai venea la culcare si am sunat de la tel din camera la cel de jos si imi raspunde : " Buna seara , acest nr.apartine M.D si Ba.... , SD.."
Ba...e numele fostei v-ati dat seama ...Pai las-o dracu fratioare in papusoi , destul ca ma mai strigi din cand in cand cu numele ei , destul ca o mai scapa si ai tai , destul ca la biserica la care canta masa , una m-a strigat cu numele fostei ...da in semiluna mea unde m-ai ai sa ma mai strigi cu numele ei? Cand ridici si cobori steagul?
N-ai decat musiu , sa ramai cu ea si sa te speli cu ea pe cap.
Pai m-am saturat fetelor , nu e destul ca ii vad moaca la doua saptamani , la specialuri , acum ma striga si cu numele ei ...
Am zis ca la inceput o fi , o pati ..da a trecut 1 an si ceva .Eu dece nu il strig cu numele la niciunul din fostii mei?
Pentru moment m-am mut in camera fetei si vad cum gasesc o solutie la tot rahatul asta.
Poate e mai bine ca se vad semne , nu mai pierd timpul pe aici aiurea si de pomana.
By the way , cand i-am zis ca dorm in camera Anei si nu a catadicsit sa ma roage sa raman in dormitor.
guzelnico spune:
Ada29- Z17 CM, stimulare cu Vitex
Amy2007- Z27 CM, laparoscopie pe 12.11.09
Ancamac- Z? CM
AniG- Z34 CM
Babyblue- Z3 CM, HSG pe 12.11.09, se preg de laparo pe 19.01
Bebenov- Z5 CM
BlueFlower-
+36
; DPN- 02.02.2010 
Brunadria- Z14 CM; Do Not Disturb!
Camy1002- Z? CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z21 CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z24 CM, instilatii pe 01.09.09, stimulare cu Vitex
Galliciana- Z18 CM
Guzelnico- Z5 CM, laparoscopie pe 7.11.09, incepe FIV3-cel norocos
Libra-
+9
Lumy_Clt-
+17

Luminita42- Z24 CM;
Lyly_mar- Z25 CM
Mami_vreau- Z3 CM
MayanMistica- Z36 CM
Menics- Z? CM
Micomic- Z13 CM
Mona40- Z2 CM, incepe FIV2- norocos
Simonia- Z? CM
Sorinake- Z11 CM, HSG pe 29.09.09; se pregateste de IA in ian.
Soricica- Z3; incepe stimularea pt. IA3-norocoasa 
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!
O ruga puternica si fierbinte catre Doamne-Doamne: sa-i dea curaj si putere surioarei noastre dragi, BABYBLUE, sa vegheze asupra reusitei operatiei sale din 19 ian ca sa-i ramana maxim de ovar sanatos si productiv!
www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona
)
IVF Herbal Support (postat de Mona
)
www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor
)
BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG
)
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui sorinake buna, fetele! eu sunt cam suparata! astazi m-a durut rau-rau ovarul drept! abia ma puteam indrepta! am sunat dr si mi-a spus sa intrerup tratamentul si sa iau ceva pentru durere! ![]() http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
Sorinake, chiar asa insuportabila era durerea. Nu ti-a trecut nici cu un calmant usor. Parerea mea: foliculii sunt grasuni si pregatiti pt "intepat" azi- maine.
Doamne-ajuta!
P.S. La dr cand mergi pt control/ IA?

guzelnico spune:
Lumi, am servit o dubla f slaba de raki turcesc la salate si mezeluri si putin vinut rosu la friptura.
A fost suficient de simbolic?![]()
AniG, tare ciudat CM ai!
Si zau daca am intentionat sa te supar cu horoscopu'. Dar ia-l doar asa, orientativ, si incearca sa te protejezi.
Lumy
, telefoanele sunt restrictionate pt neplata.
Daca nu reusim sa ajungem saptamana viitoare in RO, voi vorbi cu surioara mea sa rezolve problema. Voi stii sigur luni, dupa control.
P.S. Toate urarile voastre minunate au fost transmise destinatarului T care va saruta mainile cu mult respect si calda simpatie. 

guzelnico spune:
Ooooofff, Mayan-Dulcico, prin ce treci.
Dar cred ca nu-ti face bine sa te enervezi asa.
Ia sa vin si cu niste pareri personale
:
1. Fa-i o surpriza maine: schimba mesajul de intampinare de la telefon, punand doar vocea ta blanda si suava.
2. O fi fost in eclipsa luna si de-aia nu s-a grabit sa se arate.![]()
guzelnico spune:
Mona, ai inceput protocolul pt FIV?
Soricica, vreun simptom de le Gonal? Pe mine m-a durut capul dupa prima injectie pana a doua zi, la pranz. Dar nu sunt sigura ca de la Gonal.![]()
Beatrix69 spune:
| citat din mesajul lui MayanMistica Dragele mele nu va mirati ca postez la ora asta .Da , este 3 si juma dimineata. M-am certat cu M la cutite pentru ca nu mai venea la culcare si am sunat de la tel din camera la cel de jos si imi raspunde : " Buna seara , acest nr.apartine M.D si Ba.... , SD.." Ba...e numele fostei v-ati dat seama ...Pai las-o dracu fratioare in papusoi , destul ca ma mai strigi din cand in cand cu numele ei , destul ca o mai scapa si ai tai , destul ca la biserica la care canta masa , una m-a strigat cu numele fostei ...da in semiluna mea unde m-ai ai sa ma mai strigi cu numele ei? Cand ridici si cobori steagul? N-ai decat musiu , sa ramai cu ea si sa te speli cu ea pe cap. Pai m-am saturat fetelor , nu e destul ca ii vad moaca la doua saptamani , la specialuri , acum ma striga si cu numele ei ... Am zis ca la inceput o fi , o pati ..da a trecut 1 an si ceva .Eu dece nu il strig cu numele la niciunul din fostii mei? Pentru moment m-am mut in camera fetei si vad cum gasesc o solutie la tot rahatul asta. Poate e mai bine ca se vad semne , nu mai pierd timpul pe aici aiurea si de pomana. By the way , cand i-am zis ca dorm in camera Anei si nu a catadicsit sa ma roage sa raman in dormitor. |
Mayan, ma scuzi ca scriu si eu, eu doar am citit pe aici ce se mai itampla, dar m-a frapat ce ai scris...Am si eu experienta in asta, sotul meu e tot olandez, noi stam in Bucuresti de ceva vreme, dar cand stateam in Olanda cel putin am avut de a face cu raposata nevasta. Era moarta de doi ani de zile, dar ii tinea parfumurile in baie si inelele pe bufetul din sufragerie. Soacra-mea parca facea dinadins si numai de raposata vorbea, mai ales cu cea mai buna prietena a raposatei, care facea ce facea si tot pe la noi pe acasa venea, tot in acelasi cerc de vizite cu toata familia raposatei, si mai ales trebuia sa ii intorc si eu vizita..??? Unde oricum nu-ti oferea nimic de mancare, plecam la zece seara lesinata de foame..., printre altele. Venea si fratele raposatei in vizita, chiar si il felicita la telefon pe sotul meu de ziua lui chipurile, confundand-o de fapt cu ziua de nastere a raposatei. La masa cu tot familionul raposatei, ce sa mai, situatia devenise de nesuportat. Si am pus piciorul in prag zdravan de tot, soacra-mea nu a mai scos o vorba despre raposata (dar cand mergi la ea acsa, primul lucru de care dai in hol e poza raposatei, poza cu mine zace pe vitrina din camera de oaspeti, unde nu o vede nimeni...), iar prietena raposatei e out of the picture, la fel si relatia cu fosta familie. Nu ca o interzic, dar bag seama ca cu mine si despre mine dansii nu doreau sa socializeze si sa-si bata capul cu altceva decat propria cultura... Toate lucrurile fostei a fost predate familiei acesteia, in fine.
In afara de asta, doresc tuturor mult succes si curaj ca se poate. Greu, adevarat. Eu am implinit 40 si acum sunt gravida cu bebe - 4 luni jumatate - in urma primului FIV reusit cu dr Laura Dracea si embriolog Dascalescu la clinica Gynera in Bucuresti. Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat si voua la fel!
MayanMistica spune:
Draga Beatrix , bine ai venit printre noi ..sau daca esti mai veche , bine te-am gasit.
Ce sa spun? Macar la voi femeia era moarta , e alta situatie zic eu.Da asta e vie si daca tot si-o aminteste ..la ce naiba a mai lasat-o?
El a zis azi ca da , nu a fost prima oara si nici ultima nu va fi ..deci eu ce sa inteleg?Ca asta ma asteapta pentru restul vietii?
Nu mersi ...mai bine singura decat asa cu un car de draci de fiecare data.
Am predat inelul de logodna , sa se stearga la fund cu el sau sa il dea fostei daca vrea ..eu oricum incep sa anulez tot ce aveam de gand sa incep aici: scoala de soferi , nunta , restul de scoala ..
Numa cand ma gandesc ca saraca Ana de abia asteapta sa vina aici ..si eu nu stiu cum o sa ii spun ca nu mai are rost.Mi se rupe sufletul de ea mititica.

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/