Tinere senioare cu greutate>50kg(60)
Raspunsuri - Pagina 10
galliciana spune:
ani,in ce zile ai luat duphaston?
libraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
ce D e cu tine de nu rasp la telefon?????????
astept inca o minune in viata mea!!!
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Buna dimineata, fete dragi, frumoase, harnice si destepte! ![]() Multumesc tuturor pt urari! Si T a zis ca va pupa. ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Asa deci
!! pai si daca nu mai scapa de noi ? La multi ani lui T
!!! Si la cat mai multi bebici!

Apropos telefonul nu e activat?
17+

crestem
MayanMistica spune:
| citat din mesajul lui guzelnico AniG, Mayan, Simonia sigur nu aveti ceva de declarat?! |
Facui acum doua zile parca , la vreme de sara un test si a iesit negativ , negativ ..mama lui de revolutionar!!!
Azi am mai luat o cutie cu doua teste sa vaza si ochiul meu mane dimineata doua linii.Pai sa apara , ca de nu dau compania in judecata ca nu-s testele bune de nika!
MayanMistica spune:
Noi acum pe la 8 seara plecam la ziua unui prieten de al lui M....Se lasa cu
si p-orma cu admirat de luna in corn.

si poate daca da DD 

sorinake spune:
buna, fetele! eu sunt cam suparata! astazi m-a durut rau-rau ovarul drept! abia ma puteam indrepta! am sunat dr si mi-a spus sa intrerup tratamentul si sa iau ceva pentru durere! 
galliciana spune:
| citat din mesajul lui sorinake buna, fetele! eu sunt cam suparata! astazi m-a durut rau-rau ovarul drept! abia ma puteam indrepta! am sunat dr si mi-a spus sa intrerup tratamentul si sa iau ceva pentru durere! ![]() http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
sorinake,in ziua 10,ce tratament?
galliciana spune:
luminitooooooooooooooooooooooo??
lumy, azi,cand am vb cu nico,nu era deblocat!![]()
luminita42 spune:
Buna fetele,
eu mai de cu seara azi.
Am pleacat spre soacra pe la 9 am ajuns la 11 in nord, ne-am rezolvat niste formalitati si ne-am luat televizorul. M-a durut burta rau ca de cm, toata ziua, dar nu mi-a venit. Sper sa nu vina macar cateva zile. De data asta nu mai sper minuni, sper un cm normal.
Lylyshor, salutari si mersi. L-am intrebat pe H., nu a fost pe la Glina :-) Or fi fost alti olandezi, ca baietii astia sunt peste tot!..La el, la compania pentru tratarea apelor (ai ghicit!), pe cand lucra la bucuresti aveau mai mult clienti industriali.
La Medlife stiu ca este o endocrinoloaga buna dar nu-i stiu numele. Regret ca am uitat. Suna la receptie, uneori fetele iti recomada prin telefon chiar pe doctorita mai buna. Unde ai vazut tu joburi pe la olandica? or fi pentru olandezi, nu "internationale"..:-( Eu aici inca trebuie sa depun acte pentru rezidenta, abia m-am inregistrat la primarie .Pe urma mai vedem, cu tratamentele vreau sa zic. S-ar putea sa incerc un FIV daca ma accepta, daca nu, eu IA-uri nu mai fac.
Sa dea D-zeu sa scapi si tu repede si usor de operatia de fibrom.
Bebitza multumesc! Sa-mi arati cainosu' tau!!!
Amy ai drepatate cu copilul lui madame Iliescu, asa e, pare o fetita crescuta in izolare, neincrezatoare in ea si in cei din jur..despre madam ma abtin sa comentez ca nu stiu nimic despre viata ei personala, in orice caz si ea si femeile care au avut copii la aceste varste au reusit cu ovule donate. Astea sunt detalii care sunt omise elegant la TV.
Galiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Nico mersi de linkurile cu zodiacele.
Sper ca ati petrecut bine!..Ai baut si tu putin vin sau sampanie macar simbolic?..
Sorinake, sper ca nu te mai doare asa tare. opreste stimularea si vezi ce-a iesit la eco (cand te vei duce). Cred ca ai deja foliculi buni la atatea zile de stimulare. Nu e totul pierdut.
Mayane! sa stii ca-ti ies pana la urma!!
Doua liniutze vreau sa zic! Pai ai invocat pana acum toate simbolurile falice!!!...semiluna dintre vintrele calului, luna cu corn pe seara, "comeata" epuizata dimineata...
Esti buna si la incantatii ori vodoo?
..Il vrajesti pe M si gata...iti arata "comeata"!!!!!! Hai ca te puuuuup, mortalo! Distractie frumoasa!
![]()
Fetitelor,
Noapte buna!

de declarat?!
http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/