Aspirante >20 ani( 440) Felicitari Vany!Bravo Bea

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Buna dimineata!

Paula, f frumos ca stii sa tricotezi! Eu nu am modele ca nu ma pricep, insa poate gasesti pe net.

Andreea, am citit de intamplarea de ieri. Nu te necaji prea tare, si nu-ti face ganduri rele, gandeste-te ca Dumnezeu are grija de noi toti si bb2 din burtica are deja un ingeras pazitor care il vegheaza. Iti tin pumnii pt eco! Pana la urma i-ai spus sotului ca ai programare? Eu daca as tine secret si nu l-as lua la eco pe al meu, s-ar supara tare.

Nikole, stai tare pe baricada si nu te lasa. Dragostea pt bb2 va veni le timpul ei iar pt K va fi cel mai minunat cadou, o surioara/un fratior, un cadou pe care il va pretui toata viata. Despre intoarcerea la serviciu, dc se poate amana, cu atat mai bine (cel putin asa simt eu )

leonardo, analize pt chlamydia ai facut? Mie dr mi-a spus ca tb sa fac pt nu da nici un simptom vizibil insa afecteaza fertilitatea. Urmeaza sa fac analiza. Spor la bebe!

happymum, sper sa-si faca duphastonul treaba si sa-l ajute pe bebe sa se lipeasca de mami

Cosmy, ce mai faci?

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

n-am spus nimik si nici nu-i spun,sambata seara ii fac surpriza si asta pt ca i-am promis ca o sa-i fac,akm2saptamani cand am fost n-a vrut sa mearga cu mine ca cica merge cand are ce vedea dar la10saptamani nu avea ce sa vada?numai inimioara daca auzea era ceva si de aici m-am suparat si akm la morfo nu-l iau chiar daca vrea el sa mearga,il iau la20saptamani cand repet morfo
PAULA daca te pricepi nu-mi faci si mie si le cumpar?,eu nu am timp si mamuka mea care stie lucreaza si ea,socrela stie dar e putoare asa ca n-am de ales de cat sa cumpar
COSMI tu ce mai zici?treaba si iar treaba...grea viata

11+ANDREEA side Alexandra01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

paulafrida multumesc mult pt ajutor, nu era pt. mine ci pt o tipa de la odiseea mea.Sper sa o fi ajutat!

joy

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza!!!

Prezenta la apelAici sunt va urmaresc din umbraIeri am avut o zi mai naspaNu am avut chef de nimic,nu mi-a convenit nimic,mi-am facut si nervi la servici,la lume le-a trebuit toate deodataIn fine azi sunt mai ok,mi-a trecut...Rezultatele de la analize sunt ok(cel putin din cate vad eu sunt in limita).Nu am apucat sa ma duc la doc cu ele!!!Sunt in cautare de ginecolog,nu ma pot hotari la care sa ma duc!!!Medicul care vine din Ungaria doar dupa 1feb imi poate spune cand ma poate programa!!!!Cred ca ma duc la doc meu sa vedem ce va zice cand ii voi spune ca la endo mi-a zis ca e okIntre timp am primit un nr de tel al unui medic din Ungaria(intr-un oras aproape de noi)!!!Acum voi vedea la care ma pot programa mai repede(o sa er si parerea altui medic)

Multi si o zi frumoasa!!!!

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

o intrebare: de ce am inainte de CM acele scurgeri maronii? de ce nu vine direct CM?
Ieri si alaltaieri am avut mici pete maronii si numa azi parca incepe sa-si dea drumul ok. Sa consider azi prima zi a CM? Inca e maro dar vine in flux normal de prima zi (putin).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Prezent si eu la semnat condica si la a lua micul dejun virtual.

Andreea bafta maine la eco si sa dea Domnul sa fie bine...foarte bine ca ai reusit sa nu-i zici sotului ca si eu as fi procedat la fel daca imi zicea ce ti-a zis tie.
Eu am amanat programarea dupa 3 febr. si am pus-o sapt. viitoare pe 27, din cauza unor dureri de burta care nu-mi dau pace de luni. Si totul cand stau pe scaun, daca merg sau stau la orizontala nu ma doare nimic, ei...cum vin la lucru sau acasa sa stau la masa ma ia....
Sper sa fie bine cu bebe si durerile astea sa nu fie cauza a ceva mai rau...eu sunt mai panicoasa de fel...

fetele si sa aveti o zi frumoasa

Elena, 16+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Cu placere Nikolici sper si eu sa fii fost de folos
Andreea stiu sa tricotez,am cautat modele de botosei si hainutze pe net si o sa mai caut si zilele astea o sa-mi procur tot ce trebuie pt a ma apuca de treaba.stiu sa fac ciorapei,botosei,bluzitze,vestutze.la caciulitze tre sa ma mai documentez ca nu am mai facut.invat repede numai sa gasesc ceva tipare pe net.o sa fac asa de inceput o pereche de botosei,sa vad cum merge.o sa pun eu poze cu ce am realizat si daca o sa-ti placa ceva sa-mi zici.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Elena sunt sigura ca totul e ok cu bebe tau!!!Poate nu-i place la servci asa ca nu stresa copilulMulti
Paula tare talentata si rabdatoare esti daca reuseti sa tricotezi!!!Eu cred ca am 2 maini stangi la asa ceva
Leonardo nu stiu ce sa-ti raspund,banuiesc ca de azi cand e mai abundentPoate te lamuresc fetele.

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Citat:
citat din mesajul lui leonardo2007

o intrebare: de ce am inainte de CM acele scurgeri maronii? de ce nu vine direct CM?
Ieri si alaltaieri am avut mici pete maronii si numa azi parca incepe sa-si dea drumul ok. Sa consider azi prima zi a CM? Inca e maro dar vine in flux normal de prima zi (putin).

Asa am si eu cateodata,am citit ca poate sa fie o mica deficienta de progesteron,nu-i nimic grav.Se socoteste prima zii de ciclu cand e flux normal.poftim un link,sper sa te ajute: http://www.topsanatate.ro/articol/secretiile-vaginale-normale-si-anormale-24474-all-post.html

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineatza fetelor,

Leonardo nu stiu ce sa-ti raspund dar m-ar interesa mult raspunsul celorlate fete caci si eu mai am problema asta. Eu nu am foste mult la inceputul cicluiu in schimb pe final mai am inca vreo 2 zile numai pete maronii.
Cozminutza eu zic sa te duci si in ungaria sa vezi si parerea unui alt medic. ma bucur mult ca ti-au iesit bine analizele si sper sa iti gasesti un medic bun. Acum vreau sa schimb si eu medicul si mi s-a recomandat un medic f bun din Cluj. o sa ma duc la el in februarie si sa vedem cum merge. pana atunci prestam si asteptam :). Er trebui sa imi vina cam in 24-25 si am putine emotii. Incerc sa nu imi fac prea multe sperante dar subocnstientul meu lucreaza de numa. Am visat ieri noapte ca mi-am facut test si a iesit pozitiv si eram atat de fericita!!!!!

andreea abia astept sa ne dai si noua vestile de la morfo si mai ales sa ne povestesti reactiile sotului tau la surpriza care i-o pregatesti :) ce mamica fericita esti stai sa te pup poate se ia

paula ce dragut ca stii sa crosetezi . Poate o sa ma apuc si eu dupa ce voi fi insarcinata . Cred ca mi-ar placea sa fac hainute pentru puiutul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Buna dimineatza fetelor,

Leonardo nu stiu ce sa-ti raspund dar m-ar interesa mult raspunsul celorlate fete caci si eu mai am problema asta. Eu nu am foste mult la inceputul cicluiu in schimb pe final mai am inca vreo 2 zile numai pete maronii.
Cozminutza eu zic sa te duci si in ungaria sa vezi si parerea unui alt medic. ma bucur mult ca ti-au iesit bine analizele si sper sa iti gasesti un medic bun. Acum vreau sa schimb si eu medicul si mi s-a recomandat un medic f bun din Cluj. o sa ma duc la el in februarie si sa vedem cum merge. pana atunci prestam si asteptam :). Er trebui sa imi vina cam in 24-25 si am putine emotii. Incerc sa nu imi fac prea multe sperante dar subocnstientul meu lucreaza de numa. Am visat ieri noapte ca mi-am facut test si a iesit pozitiv si eram atat de fericita!!!!!

andreea abia astept sa ne dai si noua vestile de la morfo si mai ales sa ne povestesti reactiile sotului tau la surpriza care i-o pregatesti :) ce mamica fericita esti stai sa te pup poate se ia

paula ce dragut ca stii sa crosetezi . Poate o sa ma apuc si eu dupa ce voi fi insarcinata . Cred ca mi-ar placea sa fac hainute pentru puiutul meu.

sa dea DOAMNE DOAMNE sa va molipsiti de la minesi sa va felicit din tot sufletul caci asta astept de ceva vreme,eu una nici nu visam ca in timpul asta o sa fiu
PAULA nu-mi cere parere ca de akm iti spun ca sunt superbe,sunt facute din suflet si cred ca vrei sa-ti dau comanda de akm caci oricum nasc aproape de toamna
COSMI felicitari pt analizele bune dar eu zic ca dai bani aiurea la dr.ta,cauta alta ca prea multe diagnostice ti-a dat,seamana cu cazul ELENEI:2diagnosticuri cu hematoame si chisturi si toate cele si ea e bine mersii,nici urma de asa ceva,faci ce vrei dar asta e sfatul meu si asta cred
vape toate

12+si sa vii acasa la surioara[red] Alex[red]andra[/u][/i][/blue]01-02-2007

http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput