Aspirante >20 ani( 440) Felicitari Vany!Bravo Bea
Raspunsuri - Pagina 12
ramayanaa spune:
buna dragelor, am intrat sa va salut!!!
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related
leonardo2007 spune:
din pacate la mine e Z1 - era de asteptat cu toate semnele de CM (cosuri, iritare, etc ...)
incerc sa nu ma descurajez si sa raman pozitiva si sa am incredere in tratamentul homeopat pe care-l iau. E greu totusi.
sper ca luna viitoare sa vina BB si pentru mine dar si pentru toate fetele ce-si doresc asta din tot sufletul.
tanamera spune:
Leonardo
fruntea sus si nu fi suparata.
Nikolici nu stiu sa iti raspund la intrebare,poate totusi stie una dintre fete sa iti raspunda.
Raluci multi
.
Ramayanaa
.
leonardo2007 spune:
mi-a dat ceva care se cheama PULSATILLA (de luat o data pe sapt) si FOLICULLINUM (de luat 1 data in Z10 a CM)
in plus iau si laptisor de matca capsule (de 3 ori pe zi, inainte de masa)
ramayanaa spune:
Doar tie sau si sotului?
Noua ne-a dat medicul de familie ceva homeopatic, dar nu l-am luat, ca scria pe prospect ca e pt tulburari sexuale...ori la noi nu asta-i buba...oricum cam pe langa medicul meu de familie in ceea ce priveste facutul de copii...ma scapa rasul cand il vedeam ce pe langa e...m-a intrebat o data in ce faza a ciclului sunt, si io i-am spus ca la ovulatie....la care el: deci in 3-4 zile asteptati ciclu...
da ca medic de familie ii bun, no comment...
leonardo2007 spune:
doar eu iau. doctorita la care am fost parea in tema (cunostea si termeni de specialitate din ginecologie)
sper sa functioneze tratamentul.
leonardo2007 spune:
ca stimulent
Din cate analize mi-am facut nu mi-a zis nici un doctor ca as avea ceva in neregula.
Histerosalpingografie - trompe permeabile
Histeroscopie - ok (Singura chestia ce mi-a zis-o Dr. Predoi de la Medlife e ca am uterul usor retrovers si septat fundic. Dar mi-a zis ca nu e nici o problema in a ramane insarcinata. Chiar am ramas anterior de 2 ori dar am facut intrerupere de sarcina)
Analizele hormonale uzuale ok
Anticorpi antispermatici - ok
Ultimul control si analize de rutina le-am facut in vara si doctorul mi-a zis ca-s ok.
Deci tratamentul asta il iau ca stimulare ... nu am aflat sa am ceva probleme.
Sper sa functioneze.