Aspirante >20 ani( 440) Felicitari Vany!Bravo Bea

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Neata' si de la mine...cam pe la amiaza
Felicitari noilor . Sa aveti sarcina usoara, sa fiti sanatoase si sa stea bb in burtica 9 luni.
Bafta si celor care se testeaza. Va tin pumnii.
pt toate fetele.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 8+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

buna dimi,multumim de tratatie si tare bun a fost!NIKOLICI iti dau bataita,cazi in butoi?e kak...!
fetelor nu vreau sa va stric dimineata dar cred ca mai am un pic si mi se face rau de la cat plansai si inca plangpe la 9:30 venii o graviduta la morfo caci langa mine este cabinet ginecologic si este si dr meu si lesina saraca chiar in fata showroomului unde lucrez,e insarcinata in 22saptamani dar sarcina era oprita in evolutie de la20saptamani,a avut lichid in mult si fetita ei(caci asta astepta)si-a inodat cordonul si nu s-a mai putut hranii si mai ales oxigena...era distrusa si singura,saraca fata,ma distrusa si pe mine,indiferent ce va fii si cum va fii ma rog la D-ZEU sa am copii sanatosi si pot sa zic ca akm pretuiesc mai mult printesa care o am si mai ales bbele care-l astept,nu ma mai intereseaza nimic doar sa stiu ca sunt sanatosi si sa ma bucur de ei pana ma voi duce la DD,ce o fii in sufletul acelei gravidute,sa stie care un suflet in ea si de fapt nu va avea cine sa-i spuna MAMI,sa pupe degetelele si piciorusele in fiecare searaDOAMNE DE CE E VIATA ASTA ASA?!
imi zisa ca vroia sa-i puna numele EMMA,frumos nume dar numai are la cine,daca voi avea fetita cred ca acest nume ii voi pune in amintirea acestei intamplari foarte triste dar si o lectie foarte importanta pt mine,sa ma rog la DD sa am copiii sanatosi!
incetez ca va fac capul mare si mai ales rau,eu cred ca plec acasa caci numai sunt buna de nimik,va si sa va dea D-ZEU copiii cei mai sanatosi si sa va bucurati de ei din plin

11+ANDREEA side Alexandra01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Andreea,te rog sa nu mai plangi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ukume;andreea va multumesc pt. sustinere, din pacate suntem asa de slabi uneori fara motiv poate.
Azi ma simt mai bine ...ai dreptae Andreea, sanatatea copiilor este cea mai importanta.
Va doresc o zi minunata la toate!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

joy , am auzit, nu ma striga...

prezent!

vanny felicitari si sarcina usoara.
cori sa dea Domnul sa fie sarcina si sa fiti bine. ai grija de tine. tin pumnii sa iasa si celelalte teste pozitive.

salut pe toate fetele si va urez numai bine.

andreea , eu personal nu vreau sa mai aud asa lucruri. imi fac rau.
ai grija de tine si incearca sa te linistesti.

eu sunt bine, ocupata cu sesiunea. am avut un cm tare ciudat. doar doua zile a curs si tare putin... in rest 6 zile spoting inainte si ieri ultima zi. de luna asta trec 3 luni pe duphaston.

va pup.

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Happy bafta la examene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Vreau sa urez si eu felicitari noilor gravidute, sa aveti sarcini usoare si fara stres, foarte important!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

felicitari gravidutzelor proaspete, sarcini usoare va doresc

happy bafta la examene

BB este bine, il supara burtica de vreo 3 zile, nu stiu ce am mancat, dar ii dam noi de capat, in rest este bine 5100 56 cm vaccinul l-am facut. aveti poze la semnatura

va pupacim

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

aveti idee ce ar insemna nivel ridicat de progesteron in situatia in care nu poate fi vorba de sarcina?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

aveti idee ce ar insemna nivel ridicat de progesteron in situatia in care nu poate fi vorba de sarcina?

as fii vrut sa spun dar nu cunosc,scormoneste pe net,poate gasesti ceva!
RALUCI,e un scump,n-am cuvinte...si ce mare a crescut,parca ieri vedeam primele poze
fetelor,mai multa activitate,pls!
HAPPY multa bafta la exameneiti tin pumnii la note mari

11+ANDREEA side Alexandra01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput