prezenta la "umanitare"

prezenta la "umanitare" | Autor: nushulica

Link direct la acest mesaj

sunt convinsa ca ,daca fiecare dintre noi ar avea vointa, ar gasi ceva de donat pe la unul din bazarele de pe forum,sau chiar niste banutzi,sau macar un cuvant de incurajare pentru cei aflati in necaz....si totusi...este o prezenta atat de slaba pe acest subforum cateva fete care se "invart" pe la toate subiectele si atat!!! oare de ce nu mai avem timp sa ne uitam si la cei de langa noi?in marea majoritate a cazurilor este vorba de copii cu diverse boli,unii dintre ei cu zilele numarateiar acesta este un forum de mamici in special...

am deschis acest subiect sa va rog ca atunci cand intrati pe forum sa nu dati repede scroll down sa va duceti direct la subiectul care va intereseaza ci sa intrati un pic si pe la "umanitare".VA MULTUMESC!!!

de David

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ma gandesc ca daca ar dona 10 lei fiecare ... ar face diferenta.
Sau sunt bazarele. Cand am ajuns pe forumul DC erau bazare. Nici nu tin minte pt cine, insa era un trafic de marfa imens, facut cu mare drag. Acum nici la bazare nu intra lumea. Oare dc ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

aici produsele noi

*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-5 ANI*
*HAIDETI SA-I AJUTAM
PE BOGDAN SI surioara lui - ISABELLE -
SA AJUNGA LA MEDICI PE 28 IANUARIE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Nushu, stiu ce spui si asa este din pacate.
Eu stiu ca sunt o neputincioasa, intru rar de tot, ma afecteaza asa de tare ce citesc acolo incat pic in niste depresii fara margini, asa ca prefer sa nu stiu multe detalii. Imi vine sa imi trag palme cand ma gandesc ca la copiii mei mai tip, pe copiii mei ii mai pedepsesc, ma supar pe ei, am asteptari mari... Dar sunt sanatosi, Doamne ajuta! Si ma simt ca o nemernica fara putere.
Drept urmare nu ma uit la emisiuni din aceeasi categorie, rareori citesc site-uri care prezinta astfel de cazuri.
Imi pica palaria de admiratie in fata unor fete precum Kid, care se implica atat de mult, isi rapesc din timpul liber sau mai putin liber, pot sa imparta timpul pe care il au de dedicat propriului copil, il impart cu acesti copii, de la umanitare.

Ei, mesajul meu ar fi catre cei ca mine. Ok, va incarcati prea usor cu energii care nu va priesc, totusi sa intri din cand in cand la umanitare, sa faci un mic gest, e mai mult decat nimic.
Decat sa scoateti la ghena hainute si jucarii, mai bine donati-le unora care nu au deloc.
Decat sa cumperi hainute de la anunturile de la mica publicitate, cumpara-le de la licitatiile de la umanitare. Ar fi totuna pentru voi, dar nu si pentru cel care primeste banutii.

Sa fiti sanatosi in primul rand, va doresc tuturor, din inima!

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Aceleasi intrebari mi le-am pus si eu. In vara am avut tembuilding cu moderatorii si adminii si atunci i-am spus Mirelei sa puna in practica ideea cu lucrurile cu marca 'DC' pe ele, fiind convinsa ca o sa mearga. Cu atat mai mare mi-a fost surpriza cand am deschis subiectul umanitar pentru Alina Donescu, am pus la bataie 3 tricouri foarte frumoase cu emblema forumului si abia de au licitat cateva persoane. Ma asteptam, sincer, sa fie batalie pe ele. Am ramas cu unul 'neadjudecat' pana de curand. E drept ca au fost caetva fete f. generoase care au depus banii n cont, dar au lasat tricoul in continuare ca disponibil. Dar chiar ma asteptam la mai multi doritori.
Probabil ca multi se gandesc ca cei 10, 15, 20 RON pe care i-ar putea dona nu sunt mare lucru si e mai mult pierderea de timp pana la banca. Dar daca 5 000 de utilizatori DC (si eu sunt convinsa ca sunt mult mai multi useri on-line saptamanal) ar dona cate 10 RON intr-o luna, s-ar aduna o suma considerabila, care ar putea face diferenta pt un om bolnav. Si pentru familia lui care trage cu dintii sa faca rost de banii necesari unei operatii sau unui tratament.

Sunt deschise cateva bazare, sunt multe hainutze frumoase si de calitate. Aruncati un ochi acolo inainte de a face liste de cumparaturi si a pleca la magazin.

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

cita dreptate aveti

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Multumesc pentru subiect!

Imi bazaie si mie un mare roi de muste pe la caciula!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ankalaura stiu si eu ce spui,si eu am plans si plang de fiecare data cand citesc despre un nou caz,alt copil chinuit de vreo boala necrutatoaresi-mi strang copilul in brate si ii multumesc lui Dumnezeu pentru a mia oara ca mi l-a dat si ca e sanatos,dar crede-ma ca depresia despre care vorbesti o poti transforma intr-o imensa bucurie sufleteasca daca te implici ,daca ajuti cu ceva acel copil,vei dormi mai linistita si vei avea o mica satisfactie ca ai ajutat un copil sa-i fie mai bine

poate 100lei e mult pt multi dintre noi,poate te gandesti ca aia-s banii de pampers pe o luna,sau de lapte,ma rog fiecare isi stie socotelile,dar 10lei sigur nu e mult pt nimeni ,si cu siguranta ar face diferenta pt acesti copii

alinatare mult mi-as dori sa bazaie roiul ala de muste pe la mai multe palarii!

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Recunosc ca si eu intru destul de rar la "umanitare".Si nu pentru ca m-as incarca cu energii negative(nu am luat afirmatia ca fiind ceva necorespunzator),ci pentru ca si eu ma simt ca facand parte dintre cei neputinciosi.Este drept ca ma doare sufletul pentru cei aflati in suferinta si-i multumesc lui DD ca ma ajuta sa-mi fie fetele sanatoase.
Hainutele vechi,deci relativ purtate,le-am dat unor copii sanatosi dar cu posibilitati si mai mici decat ale mele.Sunt bucuroasa ca pot sa ajut asa pe masura puterilor mele si recunosc ca mi-e drag sa-i vad ca le poarta.O fac din tot sufletul.
Dar fiindca aveti dreptate si stiu ca mai am ceva hainute (adica 3-4 articole) care ar putea fi folosite la un bazar,am sa ma uit acasa dupa ele si voi "invata" eu cum trebuie sa fac sa le pot oferi.
Imi exprim si eu admiratia fata de fetele care sunt atat de implicate in umanitare. si

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si mie mi-a fost rusine sa donez sume mici, as fi preferat sa pot da mai mult, dar m-am razgandit si am dat unde si cat am putut, din putinul meu. Si asta m-a facut sa ma simt un pic mai bine, sa simt ca totusi am facut ceva, chiar daca putin de tot. Cred ca asta a facut sa dispara energia negativa a subiectelor si sa urmaresc subiectele si sa ma rog pentru toti
Dar as fi vrut sa pot face mai mult, mult mai mult.
Sunt foarte multe persoane pe DC care chiar au schimbat ceva.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

aici produsele noi

*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-5 ANI*
*HAIDETI SA-I AJUTAM
PE BOGDAN SI surioara lui - ISABELLE -
SA AJUNGA LA MEDICI PE 28 IANUARIE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

as mentiona doar faptul ca sunt destul de multe persoane care doneaza fara sa scrie acolo. si stiu doar eu cateva exemple, si cu donatii nu de neglijat.
asa ca o floricica tuturor celor care doneaza, chiar daca vizibil sau nu. si inca una pentru cei care vor trece de acum inainte pe acolo, oricand si oricum.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

va indemn si eu sa cumparati de la bazar; in primavara am cumparat si eu pt bb 2, hainute ff frumoase, de calitate, de firma chiar si f ieftine. Am preferat sa cumpar de la fetele de pe forum decat din magazine, stiind ca asa ajut niste copilasi.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput