prezenta la "umanitare"
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
Roxana, ai dreptate,
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">povestea licuriciului Emma
Irinusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Si mie mi-a fost rusine sa donez sume mici, as fi preferat sa pot da mai mult, dar m-am razgandit si am dat unde si cat am putut, din putinul meu. Si asta m-a facut sa ma simt un pic mai bine, sa simt ca totusi am facut ceva, chiar daca putin de tot. Cred ca asta a facut sa dispara energia negativa a subiectelor si sa urmaresc subiectele si sa ma rog pentru toti Dar as fi vrut sa pot face mai mult, mult mai mult. Sunt foarte multe persoane pe DC care chiar au schimbat ceva. |
Mi-ai vorbit din suflet!
Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------
www.watch-in.com=>un altfel de forum ptr. romanii de pretutindeni
A_Iulia spune:
Eu cred ca DC ar trebui sa aleaga lunar cateva cazuri (de exemplu unul pe saptamana, sau doua pe luna) pe care sa le promoveze in fiecare topic deschis. La fiecare pagina noua, primul mesaj sa fie automat, cu un link la povestea din spatele cazului.
kariguld spune:
nushulica, subiectul asta imi merge direct la suflet......ma tot gandeam cum sa fac, cu cine si unde sa mai vb.....
si profit de ocazie sa aduc in atentie cazul lui Alex. zilele trecute am vb cu Any la telefon si-mi spunea ca aproape in fiecare noapte il trezeste pe Alex pentruca i se pare ca nu mai respira....nu-mi pot imagina ceva mai dureros, senzatia ca, copilasul nu mai respira si e oricand in pericol.
subiectul asta ma motiveaza sa ma implic si mai mult la Umanitare.
tot respectul pentru cei care doneaza, pentru cei care se implica....cuvintele sunt putine.....
ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
pisigri spune:
As vrea sa nu supar pe nimeni, dar exista citeva explicatii pentru prezenta relativ redusa la Ümanitare"; n-or fi ele legitime si suficiente, insa..
Unii chiar nu cred ca merita sa donezi doar 10 lei; nu au viziunea amploarei pe care o poate lua fenomenul "10 lei de la fiecare".
Unii nu pun lucrusoare la bazar pentru ca le-au daruit deja unor cazuri sociale de pe inga ei... E adevarat ca e o mare diferenta intre un copil necajit si un copil a carui viata depinde de donatiile noastre, dar multa lume alege calea mai usoara (daruitul direct, fara poze, trimis la posta etc)
Unii nici nu deschis sectiunea pentru ca ii doare inima sa vada citi copii suferinzi sint, si cit de neputinciosi sint ei insisi in a-i ajuta; eu recunosc ca nu am mai deschis sectiunea citeva luni dupa plecarea Licuriciului...
In plus, asa cum s-a spus, e usor sa ignori o sectiune separata cu cazuri de-astea, si sa te duci doar unde e loc de shuete; ar fi mai greu sa ignori aceste cazuri daca te-ai impiedica de ele peste tot pe forum... Din nou, recunosc ca atunci cind mai posteaza cite cineva pe la clubul scutecelor despre cite un caz umanitar, ajung sa citesc macar despre ce e vorba.
Multi privesc netul (si forumul) ca pe sursa de informare/distractie, si fie nu vor sa isi "strice zen-ul" incarcindu-si sufletul cu necazurile altora, fie aceste cazuri nu capata ...forma reala (oricit de bine ar fi verificate de admini inainte de a fi postate); nu stiu cum sa explic, una e cind vezi linga tine un copil bolnav si alta e cind citesti pe net ca UNDEVA exista un copil bolnav...
Sint doar citeva explicatii ale prezentei reduse pe l aceste topicuri...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
szivarvany spune:
Pentru mine semnatura DC la cazurile umanitare e siguranta absoluta.
Nu neg ca mi s-a parut mediatizarea unor cazuri pe subiecte unde activeaza fete care au si ele cazuri la umanitare mai mult decat jignitoare, dar ...
Poate daca ar fi banner in sus sau stanga/dreapta pe pagini, intelegeti voi, poate ar avea efect vizual si ar intra lumea cu inima deschisa, cu linkuri directe la cazuri, sau cum a spus Adina, sunt cazuri de urgente maxime, cu date excate de scadente, se pot face campanii saptamanale, poate stimuleaza si diferitele simboluri sub nicuri, cine stie, asta in fct de timpul adminilor.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
ankalaura spune:
Nushu, da, stiu, de aceea am si cumaprat la bazare si am si oferit obiecte. Mentionez asta doar in speranta ca cine va citi subiectul sa nu spuna despre mine "uite-o si pe magarita asta, cu depresiile ei..."
De aceea transmiteam mesajul meu anterior. Da, e complicat poate un drum la banca, dar atat de multi avem deja internet banking, deci nu drumul la banca e cel care incurca.
Alta idee - daca nu va trebuie voua lucruri de la bazar, poate le cumparati pentru alti copii. Fata mea are o prietena crescuta de tatic, evident, cu dificultati financiare. I-am luat o pereche de adidasi, nu avea in ce sa se incalte la scoala, la ora de sport. A fost cea mai fericita achizitie pe care am facut-o, pentru ca doua persoane au zambit... In plus, persoana de la care le-am cumparat a fost asa de draguta si a inclus bonus niste zdranganele pentru fetita, ce fericita a fost cand a vazut moatele si cordelutele primite!
Apoi, am gandesc ca poate nu toti agreeaza ideea de a cumpara hainute folosite. Ok, noi am luat un lego, un DVD cu un desen grozav,....
Un alt gest frumos pe care l-am vazut, supra-licitarea. Daca un produs e 5 lei, nu te impiedica nimeni sa il licitezi la 10.
Talciocul meu
ellinia spune:
Pana la bazarul lui Robi eu nu intram la umanitare, sufeream cand auzeam de copiii bolnavi, cateodata plangeam cand le citeam subiectele. De cand cu bazarul lui Robi nu mai am retinerea de care spuneam, tot mi se strange inima insa, dar am reusit sa trec peste. Sper sa intre din ce in ce mai multa lume si sa se poata face ceva pentru copilasii bolnaviori.
bb_yasmi spune:
nu pot decat sa va spun ca sunteti speciale.
voi incerca sa ma implic si eu mai mult! acum voi intra la umanitare sa pun un link cu hainute si sa vad ce pot cumpara .
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
Laura25 spune:
Respectele mele, doamnelor! Ma bucur ca deja are ecou acest subiect, ca lucrurile s-au animat vizibil la bazare numai in ultimele 24 de ore, de cand ma tot uit acolo. Multumim din suflet pt tot!
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me