Sunt oripilata de programele de pe Cartoon Network

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elle_seb

Propun sa facem o reclamatie semnata de mai multe persoane. Cred ca la Protectia Consumatorului si la CNA trebuie, insa poate e cineva care ne poate sfatui mai exact.
Eu oricum reclamatia o voi depune, insa cred ca va avea alt impact daca va fi semnata de mai multe persoane.

Elle

_
www.immunocalromania.blogspot.com/" target="_blank">Pentru un sistem imunitar puternic

nu vreau sa te dezamagesc, eu am facut acum cativa ani una, cand inca eram in Ro, cu parinti mai influenti si care aveau relatii si ...nimik. eventual iti dau un raspuns as frumos si diplomat....si gata.
totul e comercial, se vinde, reclamatiile si sesizarile de nemultumire sunt putine si nu-i intereseaza parerea ta, a mea si a inca catorva persoane. daca ar fi vb de un fenomen la scara mare cu implicatii inalte.....poate cas-ar schimba ceva.
pe motivul asta, am renuntat la tv cand copii erau mici, acum vre-o cativa ani. si a fost tare bine! nebanuite ocupatii si jocuri ne-am gasit apoi.

ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Eu cred ca acest program ar trebui incadrat in categoria programelor pentru adulti. Un copil nu ar trebui sa vada desene animate in care un frate isi arunca sora in aer si o taie cu drujba sau reclame care ii spun ca nu are nevoie de teren de sport si minge atata timp cat se poate uita la desene sau se poate juca pe calculator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

OOOOOOOOOOOOOOOO!!
Eu sunt anti-CN! Desi nu l-am desfiintat stie ca nu are voie sa se uite pe postul ala ca "sunt numai porcarii"!!
Interdictia a aparut dupa ce mi-am aruncat un ochi si eu si am vazut o parte dintr/un episod din Ed, Edd, Edddy. Mai mult n-am putut. A fost suficient sa vad personajul caruia ii bazaiau mustele pe deasupra capului si ii atarnau m_cii la nas de mama, mama ...
Ce sa mai zic ca sunt pline de violenta fizica si verbala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu am aplicat o solutie super simpla - il scot din televizor. adica nu se prinde, punct. nu exista in grila de programe. asa am facut si cu jetix, pe vremea cand exista. acum disney channel merge doar pentru clubul disney/supercopoii/little einsteins in vacanta.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Pfffff ! Am vazut si eu ce porcarii dau astia de la CN...dar nici Disney Channel nu e mai prejos...oricum CN le intrece pe toate. Noi avem noroc ca suntem prea mici pt tv , dar nici nu o sa-i las vredata sa se uite.
Noi avem toate desenele clasice Disney si Tom & Jerry...atat.

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

IMPLINIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helen75 spune:

Si eu am scos CN din grila de programede doua saptamani. Dar cu plansete si scandal din partea celui mare care invatase numai expresii urate de acolo; si Minimax-ul mai prezinta scene urate, dar limbajul parca nu e chair asa ca la CN.

Petitie as semna si eu.

Cristina, mami de Stefan si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Si noi am scos din telecomanda acest post.Si,da,as semna o petitie impotriva desenelor violente.
Desi la noi in casa nu se discuta urit sau sa existe violenta,si Daria a avut un episod "prins" de la CN cu expresii nu tocmai de copil.So,NU CN!

Nicoleta,mami de Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Al meu nu stie de postul asta:) Am avut grija sa nu il descopere:)
Avem cd cu desene animate din acelea vechi si faine, si ne spune ce doreste sa vada si noi ii punem:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Macar daca ar transmite doar in limba engleza si cu subtitrare (adica scris). Pana prin clasa a doua nu reusesc sa citeasca suficient de repede.
Minimax-ul...e dragut, dar pana si pe cel mic alt meu, la 4 ani, il plictiseste deja.
Noi am cumparat DVD si avem CD-URI, DVD-uri cu toate bazaconiile de desene si filme. Acum vad ca baietii sunt pasionati de Razboiul Clonelor si atunci le-am pus cele 6 filme din Razboiul Stelelor. Ca urmare Mos Craciun a trebuit sa aduca sabii laser si lego- navete, visam ca suntem Jedi...Tinand seama ca si noua, parintilor, ne plac sf-urile urmarim impreuna filme si desene animate sf.

Parerea mea e ca timpul petrecut in fata desenelor/filmelor sa fie cat mai mic (nu deloc). Baietii vad cam 1 ora /zi, seara, in sufragerie (adica e cel putin un adult prin preajma) dupa ce am terminat antrenamentul si lectiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

nu va agitati prea tare cu reclamatia la CNA,ca lor prea putin le pasa

o cunostinta a facut prin vara lui 2009 o reclamatie exact pe tema asta si a primit un raspuns de genul ''1.continutul programelor CN nu contravine in nici un fel legii audiovizualului din Romania si 2. sunt o gramada de posturi si nu va obliga nimeni sa lasati copilul sa se uite la un post cu care nu sunteti de acord;va recomandam sa schimbati canalul''.

sunt multe mizerii pe postul CN

eu nu sunt de acord nici macar cu serialul Scooby Doo,ca e vorba numai despre monstri,mumii,varcolaci,fantome,orase/castele bantuite,etc

28+

Mergi la inceput