BIOGENESIS FERTILITY CENTER(11)
Raspunsuri - Pagina 6
education spune:
Offf...Catalina
pai asta si cautam o parere din experienta voastra , oricum voi lasa medicul sa-si faca datoria si am si incredere in el ....sa nu crezi k nu voi respecta intocmai instructiunile medicului.
Numai k uneori imi place sa stiu ce mi se intampla .....curiozitatea bat-o vina.
Dana_bebe spune:
Te-am mai lamuri un pic? E normal sa vrei sa intelegi tot, sa stii ce urmeaza, la ce sa te astepti - daca stii le vei lua mult mai usor, vei fi mai in largul tau ... mai putin stresata ... cu un moral mai bun ... cu mai multe sanse de succes !!!
education spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana_bebe Scuze ca a durat dar am facut o injectie (complicat) apoi am scris cam multicel Sper ca am mai lamurit cate ceva. |
Merci mult de sfaturi!Asa este fiecare are un organism diferit cu reactii diferite .

noname spune:
Education eu zic sa nu te mai stresezi ca nu e bine pentru tine. Asa eram si eu ca si tine........fff stresata....disperata ca nu imi crestea estradiolul......dar uite ca acum e totul fff bine.
Referitor la pastilute, Feldene eu am avut de 20mg si am luat cate o jumatate, cu cyclo-proginova si eu am avut fff mari probleme ca nu gaseam....la un moment dat a trebuit sa vin in Bucuresti sa iau, si aici am gasit doar la farmacia 2Na de la Unirea.
Ca tratament eu am inceput cu 100 UI de puregon, am ajuns la 300UI si in ultima zi, am facut doar 75UI .
Eu zic sa ai incredere in medic si in echipa de la Biogenesis pt ca ei sunt profesionistii.
Iti tin pumnii, sa dea Dumnezeu sa vii cu un beta mare.
GRAVIDUTA CU ACTE IN REGULA.
ACUM ASTEPAM SA VEDEM CATI SUNT 2 SAU 3 :D
5+
catalina2307 spune:
Este absolut normal sa stii ce ti se intampla. Pas cu pas. Nu incerca sa te compari cu altcineva, sa cauti similaritati sau diferente. Noi putem doar sa iti fim alaturi, sa iti tinem pumnii, sa ne bucuram cu tine si pentru tine....sa iti povestim din experientele noastre....in rest totul tine de tine, de medic si de Bunul Dumnezeu.
Esti pe maini bune si asta conteaza. O sa fie bine.![]()
education spune:
noname - chiar am drum pe la Unirea maine - ma postez direct la farmacia 2NA- Thank you
.
pysypisi spune:
Buna seara fetelor
tocmai am ajuns si eu acasa....si sunt foarte obosita dar fericita ca mi-am vazut iarasi puiutul,i-am auzit iarasi inimioara si am asistat la nazdravaniile lui.Era asa de jucaus ca nu reusea dr sa-i faca poza.Acum am si un cd cu el si abia astept sa-l revad.Astazi am facut si dry-test si peste 3 saptamani o sa avem rezultatul.Totul este ok in afara de acea analiza pt anticorpi anti-nucleari pe care trebuie sa o repet si sper sa iasa bine,poate totusi a fost din cauza laboratorului.Si pt acea mica infectie care mi-a iesit din cultura de col mi-a dat ovule macmiror timp de 10 zile iar utrogestanul trebuie sa-l iau pe cale orala.Acum mi-a scos si cycloproginova.Pupici la toate fetele
Education iti inteleg curiozitatea,la fel am fost si eu...si la fel am fost toate...important este sa nu te compari cu nimeni ca sa nu intervina stresul si multe altele,Trebuie sa te gandesti ca tu esti tu si ca totul o sa fie ok.Eu zic sa ai incredere mare in doctori si sa te rogi f mult lui Dumnezeu si ai sa vezi ca ai sa reusesti.
Pupici si incearca sa nu te stresezi
Mult succes!!!
+11
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 pysy - da sex avem la bebe? Catalina |
Inca nu...sa stii ca statea la un moment dat cracanat...dar nu se vedea nimic,dr mi-a spus ca pe la 4 luni jumate o sa se vada.Deci mai avem de asteptat... putin.
+11DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!