BIOGENESIS FERTILITY CENTER(11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Multumesc.
Ma incurcasem in tabelele alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Arianna - eu cred ca ai suficient de mult timp sa iei o decizie si nu ar tb. sa te simti presata.
education - esti ok?

De pysy stie cineva , ceva?

Mergi la inceput

Catalina cred ca vorbesc si pentru Ariana cand iti spun ca nu ne simtim presate, mai ales ca voi ne-am dus la o clinica specializata in fertilizare. Doar ca atata timp ca totul, teoretic, e ok la noi doua si sotii nostri (si-s multe cupluri la fel), ti-e mai greu sa accepti ca vei face pasul asta destul de mare, plin de hormoni...d'aia.

Mie doctorii mi-au placut enorm, imi place cum esti tratat tot timpul si mai ales ca te avem pe tine aici sa ne raspunzi la orice gand.

Multumim.

Mergi la inceput

Ti-am citit mesajul si am zambit dulce - amar. Mi-am amintit de mine cat de increzatoare am inceput sa merg pe la medici.Ma gandeam ca imi vor da 3 "buline" si gata. Raman gravida, toata sarcina voi merge la sv, o sa ma elegantzesc, aranjez, fix la 40 saptamani o sa nasc un copil de 4kg sanatos si urlacios iar dupa cateva luni gata sa ma gandesc la urmatorul copil. Doamne , cat de roz parea totul. Si simplu. Cand dupa multe,multe luni - timp in care incepusem sa imi cam pierd rabdarea si sa fiu din ce in ce mai tensionata - mi s-a trantit dosarul pe masa si mi s-a spus FIV am simtit ca m-a lovit cineva in moalele capului.....Greu, greu tare. Nu vreau sa fac nici o comparatie sau asemanare, ma refer strict la cazul meu...mesajul tau mi-a adus aminte cat de nepregatita m-a prins vestea asta. Ne-a prins. Si pe mine si pe sotul meu.

Cand ii spuneam Arianei sa nu se simta presata ma gandeam strict la varsta. Este foarte tanara in comparatie cu multe dintre fetele de pe aici care nu isi mai permit luxul de a sta pe ganduri. Nu la o presiune care ar putea sa vina din partea cuiva.

Mergi la inceput

Off ce dreptate ai. Da, si eu incerc de aproape 4 ani; si-am fost la doctori cautand sa gasesc o cauza sa stiu ce tratez...n-am gasit, poate asta cautam si aici...

Eu am 30 ani, nu mi se pare nici devreme nici tarziu pentru FIV...

Mergi la inceput

Da, dupa 4 ani se cam duce rabdarea. Si nu te mai tin nici nervii sa astepti in fiecare luna sa vezi intarzie....nu intarzie, daca intarzie parca incepi sa speri , faci un test si vine CM. Eventual la 2 min dupa ce ai vazut a mia oara o singura liniuta pe testu ala nenorocit. De kko.

Daaaaaaaaaaar.......si sa revenim la optimism si sentimente mai bune, vine el si bebe .

Mergi la inceput

corect, speram si vom reusi.

trebuie si trebuie anul asta.

tin pumnii sa ne mutam la odisee.

te pup

Mergi la inceput

Pup si eu.

Si da, incolonarea si catre odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Buna seara

si mie mi-au placut domnii dr......si cu siguranta acolo voi merge daca ne hotaram la fiv.

Eu astept rezultatul la anticorpii antispermatici.......macar sa stiu o treaba......poate asta o fi cauza .

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Drage aspirante, am o prietena care s-a chinuit foarte mult pana a obtinut primul bebe.3 FIV-uri nereusite, al patrulea reusit, o scumpete de fata, ca apoi, la un an, sa ramana insarcinata "natural" si sa nasca inca o fetita.Amandoi aveau analizele ok.Deci, se poate.

Mergi la inceput